Bu Pad Alınabilir Mi?(Android-200 Tl) , Yada Aynı Paraya Daha Farklı Ürünler Var ?
-
garantisi olan al bence.boşver çini.
-
sansar55 bunu yazdı
garantisi olan al bence.boşver çini.
çindede garanti var hoca :D
-
hocam gidip teknosadan oblio falan alsana 200 tl ye güzel cihazlar var 240 tl ye de var. pro book 300 tl civarında bi bakın derim teknosa hem her yerde var garantisel sıkıntı cekmezsın
-
ataturkcu1 bunu yazdı
Yerinde olsam su sitelere girer pek cok urunu arastirirdim.Ayni fiyata cift cekirdekli 1.2ghz hiza sahip islemcili ve 1 gb ramli tablet pcler var.Ayrica capacitive ekran,180' gorus acisi da var.Arastir,cok sey bulacaksin.Bu adamlar sadece yurtdisindan dandik olanlari getirip fazla fiyata satiyorlar.Onerecegim sitelerde de 1 yil garantisi var,zaten cok sorun cikmiyor bunlarda.Siteler sunlar:
www.merimobiles.com(arkadaslarim tarafindan sayisiz kez alisveris yapildi.hicbir sorun yok free shipping)
www.dealextreme.com(bunu pek cok kimse biliyor freeshipping)
yurtdışından bende düşünüyorumda 200 tl lik ürünlerin gümrükte takılma ihtimali yok mu? gift falan yazdırabilirizde takılma ihtimalinden dolayı yurt dışı düşünmemiştim gerçi takıldığı anda geri gidip parayıda geri gönderiyorlarsa sorun yok
-
driveshaft bunu yazdıataturkcu1 bunu yazdı
Yerinde olsam su sitelere girer pek cok urunu arastirirdim.Ayni fiyata cift cekirdekli 1.2ghz hiza sahip islemcili ve 1 gb ramli tablet pcler var.Ayrica capacitive ekran,180' gorus acisi da var.Arastir,cok sey bulacaksin.Bu adamlar sadece yurtdisindan dandik olanlari getirip fazla fiyata satiyorlar.Onerecegim sitelerde de 1 yil garantisi var,zaten cok sorun cikmiyor bunlarda.Siteler sunlar:
www.merimobiles.com(arkadaslarim tarafindan sayisiz kez alisveris yapildi.hicbir sorun yok free shipping)
www.dealextreme.com(bunu pek cok kimse biliyor freeshipping)
yurtdışından bende düşünüyorumda 200 tl lik ürünlerin gümrükte takılma ihtimali yok mu? gift falan yazdırabilirizde takılma ihtimalinden dolayı yurt dışı düşünmemiştim gerçi takıldığı anda geri gidip parayıda geri gönderiyorlarsa sorun yok
Hocam 9.7 inc siparis ettim teclast a10t hatta markasi ve modeli.Kapima teslim geldi hic de takilma falan olmadi.Bu isin ticaretini yapan herifler var,gumrukte takilma ihtimali gercekten dusuk.Kaldi ki 7 inc bir tablet dusunuyorsun onun paketinin boyutlari gercekten kucuk.Takilma ihtimali yok denecek kadar az bence.Uzerine gift yaziyorlar ve 30 40 dolar gibi bir rakam yaziyorlar.Yerinde olsam boyle yapardim.
Takildigi anda geri gidip para gonderiliyor mu bilmiyorum hocam.Onu bir arastir derim.
-
başka tavsiye?
-
-
7 inch baya küçükmüş 10 incliklere bakmaya başladım
-
Ainol flame tabletim geldi su an ondan yaziyorum. Bence harika bisi laptopu acmaz oldum.
-
driveshaft bunu yazdı
7 inch baya küçükmüş 10 incliklere bakmaya başladım
eğer hergün yanında taşıyacaksan bence 7inch olmalı.
bb playbook kullandım ben 7" deri kılıfıyla beraber çok iyi rahatça yanında taşı.
dizi, film vs izlemek içinde gayet yeterli ekran.