folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bu Pad Alınabilir Mi?(Android-200 Tl) , Yada Aynı Paraya Daha Farklı Ürünler Var ?

Bu Pad Alınabilir Mi?(Android-200 Tl) , Yada Aynı Paraya Daha Farklı Ürünler Var ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

garantisi olan al bence.boşver çini.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    sansar55 bunu yazdı

garantisi olan al bence.boşver çini.

çindede garanti var hoca :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

hocam gidip teknosadan oblio falan alsana 200 tl ye güzel cihazlar var 240 tl ye de var. pro book 300 tl civarında bi bakın derim teknosa hem her yerde var garantisel sıkıntı cekmezsın 

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek
    ataturkcu1 bunu yazdı

Yerinde olsam su sitelere girer pek cok urunu arastirirdim.Ayni fiyata cift cekirdekli 1.2ghz hiza sahip islemcili ve 1 gb ramli tablet pcler var.Ayrica capacitive ekran,180' gorus acisi da var.Arastir,cok sey bulacaksin.Bu adamlar sadece yurtdisindan dandik olanlari getirip fazla fiyata satiyorlar.Onerecegim sitelerde de 1 yil garantisi var,zaten cok sorun cikmiyor bunlarda.Siteler sunlar:

www.merimobiles.com(arkadaslarim tarafindan sayisiz kez alisveris yapildi.hicbir sorun yok free shipping)

www.focalprice.com

www.dealextreme.com(bunu pek cok kimse biliyor freeshipping)

www.ownta.com

yurtdışından bende düşünüyorumda 200 tl lik ürünlerin gümrükte takılma ihtimali yok mu? gift falan yazdırabilirizde takılma ihtimalinden dolayı yurt dışı düşünmemiştim gerçi takıldığı anda geri gidip parayıda geri gönderiyorlarsa sorun yok

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    driveshaft bunu yazdı
    ataturkcu1 bunu yazdı

Yerinde olsam su sitelere girer pek cok urunu arastirirdim.Ayni fiyata cift cekirdekli 1.2ghz hiza sahip islemcili ve 1 gb ramli tablet pcler var.Ayrica capacitive ekran,180' gorus acisi da var.Arastir,cok sey bulacaksin.Bu adamlar sadece yurtdisindan dandik olanlari getirip fazla fiyata satiyorlar.Onerecegim sitelerde de 1 yil garantisi var,zaten cok sorun cikmiyor bunlarda.Siteler sunlar:

www.merimobiles.com(arkadaslarim tarafindan sayisiz kez alisveris yapildi.hicbir sorun yok free shipping)

www.focalprice.com

www.dealextreme.com(bunu pek cok kimse biliyor freeshipping)

www.ownta.com

yurtdışından bende düşünüyorumda 200 tl lik ürünlerin gümrükte takılma ihtimali yok mu? gift falan yazdırabilirizde takılma ihtimalinden dolayı yurt dışı düşünmemiştim gerçi takıldığı anda geri gidip parayıda geri gönderiyorlarsa sorun yok

Hocam 9.7 inc siparis ettim teclast a10t hatta markasi ve modeli.Kapima teslim geldi hic de takilma falan olmadi.Bu isin ticaretini yapan herifler var,gumrukte takilma ihtimali gercekten dusuk.Kaldi ki 7 inc bir tablet dusunuyorsun onun paketinin boyutlari gercekten kucuk.Takilma ihtimali yok denecek kadar az bence.Uzerine gift yaziyorlar ve 30 40 dolar gibi bir rakam yaziyorlar.Yerinde olsam boyle yapardim.

Takildigi anda geri gidip para gonderiliyor mu bilmiyorum hocam.Onu bir arastir derim.

Pragmatism&Realism
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek

başka tavsiye?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek

7 inch baya küçükmüş 10 incliklere bakmaya başladım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Ainol flame tabletim geldi su an ondan yaziyorum. Bence harika bisi laptopu acmaz oldum.

Syntax error..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    driveshaft bunu yazdı

7 inch baya küçükmüş 10 incliklere bakmaya başladım

eğer hergün yanında taşıyacaksan bence 7inch olmalı.

bb playbook kullandım ben 7" deri kılıfıyla beraber çok iyi rahatça yanında taşı.

dizi, film vs izlemek içinde gayet yeterli ekran.

He is finding himself.
Toplam Hit: 3518 Toplam Mesaj: 21