folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu Polislik Mi? Huzuru, Asayişi Hangi Kurum Sağlayacak Bu Memlekette Merak Ediyorum...

Bu Polislik Mi? Huzuru, Asayişi Hangi Kurum Sağlayacak Bu Memlekette Merak Ediyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek

geçenlerde bir minibüs şöförü beni arabadan indirip demirle dalmaya kalktı (neden kardeşim niye yavaş gidiyorsun dedim diye, sadece ben şikayetçi değildim herkes söylenip duruyordu, şöför hepinizi atarım aşağı falan diyor millete bağrıyor, yolcular sen nasıl konuşursun böyle diyor) bana arabadan in dedi indim aşağı demirle üzerime geliyor o esnada şansa motorlu trafik polisi geçiyordu, trafik polisine adam demirle üzerime yürüdü diyorum küfür etti diyorum ama ben bunları söylerken polis sanki ben suçlu imişim gibi küstah küstah yaklaşmaya başladı. şaşırdım kaldım, şikayetçi olacaksan ekip çağırayım dedi şikayetçiyim dedim, minübüstekilere döndüm arkadaşlar o kadar olay yaşandı minibüsün içinde biriniz gelinde minibüste neler olduğunu anlatın dedim, o kadar söylenen azarı işiten kalabalıktan bir allahın kulu yanıma gelmedi. ben minibüstekilere seslenirken bir baktım polis gaza bastı gidiyor nereye gidiyorsun şikayetçiyim dedim hiç tınlamadı, ardından minibüsçü bastı gitti.

işte Türkiye'de polisin geldiği son nokta budur, genelleme yapmiyım diyorum ama genelde hep bir lakaytlık var bunu kim inkar edebilir? Bizim milletimizin de ne olduğunu o sıra anladım. Artık sesimi bende çıkarmayacağım, biz bu şekilde olursak o şöför daha çok müşteri dövmeye kalkar, kafasına göre yavaş gider bağırırda çağırırda çünkü bizim milletimiz tepkisizlikle bunu hakkediyor. böyle milletede böyle polis. Hadi canım sende polisi karalamak için böyle şeyler söylüyorsunuz diyen olursa meraklısına tüm olayın ses ve birazda görüntü kaydı mevcuttur.

Polis ve milletimiz böyle oldukça hep zorbalar kazanacak ve biz kaybedeceğiz.  

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

madem böyle bi olay var. Polisi şikayet et. Valiliğe, kaymakamlığa, emniyet müdürüne.. Eğer güzel bi insansa üst rütbeliler gerekeni yapacaktır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Plakasını alip dolmuşun veya otobüsün herneyse bunların birliklerine şikayet edebilirisin arabasında yaralacıyı alet taşımaktan madem oyle zoruna gıttı sende siktirmek icin herseyi yap hocam.O demiri götüne soksunlar adamın. Benzer bı olayı bende otoparkcılarla yasadım o gun gece belki yanımda kardesım olmasa katil olucakdım.Hepsini kesmeyi aklımdan gecırmedım degil gene sen sakın davranmişsin .

h2run tarafından 18/Kas/13 05:45 tarihinde düzenlenmiştir

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Ben sana sunu soylim elinden geldigi kadar minubuse binme ben oyle yapiyorum. Adamlar keyfi araba kullaniyor. Ben yol boyunca kufur ediyodum adama. Bide yapacagin son sey millete guvenip is yapmak olsun got korkusu sarmus dort bi yani korkudan selam bile vermiyor mllet.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Neyse, sabir.

NoToLeRaNcE tarafından 18/Kas/13 07:09 tarihinde düzenlenmiştir

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam kos koca otobüste tek yürekli sen mi vardın diğerleri elma mı topluyordu hiç mi adam yoktu , polisin dediği cevaba bak olay varsa ekip çağırım senin görevin ne ki orada allah allah , valla hocam hem polisin plakasını hem de otobüs şöfürnün plakasını al git şikayet et. Tanıdık yüksek rütbeli polis varsa o polisin a... kor her halde.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

5603188B.jpg%20%281024×681%29

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

benzer bir olay yaşadım, bir grup çoluk çocukla tartıştım bıçak çekip üstüme yürüdüler aynen şansıma yoldan polis geçiyordu gittim yapıştım yakasına körmüsün bıçakla üstüme geliyorlar dedim salaş bir tavır uyuşuk uyuşuk konuşma şekilleri falan zaten grup polisi görünce saklandı pusu atıcaklar akılları sıra. zorla arabasına bindim polisin can güvenliğim tehlikede dedim gittik karakola.

asıl olay burada başlıyor :)

komserle konuşturdular beni olayı anlattım adam dinledi kaldırdı bana "ee?" dedi "istiyosan tutanak tutalım ama ımmhhh öömmmhh birşey yapamayız onlara ortada bir yaralama oalyı yok ki" dedi. içimden zihniyetinizi s*kiyim dedim çıktım. illa bıçaklancaksın ki mdahale etsinler böyle bir zihniyet bizim ülkeden başka hiçbiryerde yok.

öyle pişamnım ki polislik okumadığım için. harbi diyorum lise bitince direk polis okulu hop 2 yıl sonra paşalar gibi paramı kazanırdım. salaklık etmişim. yata yata para kazanmak üstelik hükümetin kolu kanadı altında olmak varken beni deli s*kti de üniversite okuyorum..

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öncelikle geçmiş olsun, trafik polisinin neden müdahale etmediğini söyleyeyim. trafik polisleri asayiş olayına karışmaz, kavga ederken görseydi sizzi o halde müdahale etmeseydi görevi ihmalden şikayet edebilirdin ama diğer türlü bir şey çıkartamazsın. her birimin kendi görev alanı olduğu için dediğim gibi o an suç işlenmiyorsa kimse kimsenin işine karışmaz. asayiş ekibini çağıracaktın şikayetçi olacaktın ama onda da bir şey çıkacağını sanmıyorum.

olay ile ilgili kendinizi yalnız hissettiğiniz için sinirleniyorsunuz polise, ama dediğim gibi kimse kimsenin görev alanına karışmıyor. bazen trafikte öyle olaylarla karşılaşıyorum ki polis olduğumu söylediğimde daha bi üstüme geliyorlar. polis olduğumu söylemediğimde emin ol daha rahat hallediyorum işimi.

geçmiş olsun tekrar.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

öyle hocam zaten ülkenin gidişatından anlayabilirsin

ülkeyi satan adamın polisinden vatandaşa ne hayır gelir

polislerin alayı aynı bu yüzdende kimse sevmez...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    birgaripaskbestesi bunu yazdı

öncelikle geçmiş olsun, trafik polisinin neden müdahale etmediğini söyleyeyim. trafik polisleri asayiş olayına karışmaz, kavga ederken görseydi sizzi o halde müdahale etmeseydi görevi ihmalden şikayet edebilirdin ama diğer türlü bir şey çıkartamazsın. her birimin kendi görev alanı olduğu için dediğim gibi o an suç işlenmiyorsa kimse kimsenin işine karışmaz. asayiş ekibini çağıracaktın şikayetçi olacaktın ama onda da bir şey çıkacağını sanmıyorum.

olay ile ilgili kendinizi yalnız hissettiğiniz için sinirleniyorsunuz polise, ama dediğim gibi kimse kimsenin görev alanına karışmıyor. bazen trafikte öyle olaylarla karşılaşıyorum ki polis olduğumu söylediğimde daha bi üstüme geliyorlar. polis olduğumu söylemediğimde emin ol daha rahat hallediyorum işimi.

geçmiş olsun tekrar.

Polisin yaptığı tam aymazlık hatta neyse

benim alanım değil diye bir saçmalık yok orada her an bir olay çıkma ihtimaline karşı bulunması gerekiyordu

Ta ki ekip gelene kadar o herif aldığı parayı hak etmeyen biri fetonun korkak biriymiş o polis

ödleksen yapmayacaksın pvsk yı neresinden okumuş bu herif değil görevde tatilde bile olsan müdehale edersin

Motorun plakasını yeri ve saati belirterek bimere şikayette bulunabilirsin

Kimse kimseyi korumaya kalkmasın

SeRDaR tarafından 18/Kas/13 15:27 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 3775 Toplam Mesaj: 31