Bu Port Nedir ? Ne İşe Yarar ?
-
Arkadaşlar laptopımın üzerinde daha önce hiç görmediğim bir port keşfettim.
Acaba bu port nedir ne işe yarar ? Resmi ;
-
Aklıma Direk Eski Atariler Geldi Oyun Sokardık Oraya :D
-
hdmı olabilir :P bilmiyorum ama monitör bağlı duruyo masaüstü pcde o tarz bi girişe :) (kesin emin dğlimde öyle bişeyler olması lazım)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
hdmı olabilir :P bilmiyorum ama monitör bağlı duruyo masaüstü pcde o tarz bi girişe :) (kesin emin dğlimde öyle bişeyler olması lazım)
-----------------------------hocam hdmi ethernetin bi sağında duruyo :D görünmüyo resimde ama..
-
Fdumanli bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
-----------------------------hocam hdmi ethernetin bi sağında duruyo :D görünmüyo resimde ama..
-----------------------------bilmiyorum sıktım yahu :) monitör girişi böyle yanlarda 2tanede vida yuvası var fln
-
yanında vida yuvası gibi bişeyler var.sanırım görüntüyle alakalı
-
bu monitor için qaliba.böyle başlıklı başlıklar oluyor onu monitorun kablosuna keçirip oraya takıyosun.
-
genişleme portu o disket cd sürücü yada dock bağlanıyo ordan
vede foruma noluyo ya herkes cooooooooook basit şeyler sormayamı basladı banamı öyle geliyo
-
notebook hp galiba..hplerde böyle genişleme yuvaları var.sonyde de var..
-
deja-vu bunu yazdı:
notebook hp galiba..hplerde böyle genişleme yuvaları var.sonyde de var..
-----------------------------makine casper hocam.
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------genişleme portu o disket cd sürücü yada dock bağlanıyo ordan
vede foruma noluyo ya herkes cooooooooook basit şeyler sormayamı basladı banamı öyle geliyo
-----------------------------hacı soru sıkıntı değilde cevaplar bitiriyo beni.