Bu Program Kaç Liraya Yazdırılır?
-
sadece blogspota içerik girmesi, diğer özelliklerin benzer olması yeterlidir. r10dan birisine yazdıracağım fakat piyasayı hiç bilmiyor. kaça yazdırılır? ucuza ben yazarım diyen olursa özel mesaj atabilir.
http://www.r10.net/alisveris-bolumu/846021-blog-kedisi-bloglara-yazi-gonderme-programi.html
-
Windows Live Writer varken ne gerek var.
-
edit:yanlış anlaşılma
nessaj tarafından 23/Ağu/12 01:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam adam sürümden kazanıyor, bu programı şahsa yazacaksan 400-500 liradan aşağı yazılmaz. Ama yok yazıp bu adam gibi satacaksa daha ucuza da satabilir. Çok büyük emek yok, alt tarafı curl ile post kasıyo 1-2 günde kodlanır.
-
diyosun yani altı üstü post mudur sence ?
Bende o sistemin php tabanlısı var he benimki bundan kat kat daha gelişmiş ancak öle 2 saatte felan o kadar basit bi şey değil
Login olayı var, arka tarafta bi kaç güvenliği var...
Zor değil ama öle 2 saatlik bi şeyde değil.. ama çok fazla zamanda almaz.
İmzama bakarsan ordaki projede mevcut mesela.
-
SnipeTR bunu yazdı
Bende o sistemin php tabanlısı var he benimki bundan kat kat daha gelişmiş ancak öle 2 saatte felan o kadar basit bi şey değil
satıyon mu bunu abim hayırlı geceler
-
bir de yazdırıp şifrelerin uççması mümkün bunu unutma. keşke programın böyle birşey yapıp yapmadığını sorgulayabilseydik.
-
SnipeTR bunu yazdı
1-2 gün yazdım 1-2 saat değil. Ama php ile böyle birşeyi 4-5 saatte rahatlıkla kodlarım iş iddiaya binerse. Login dediğin zaten post işlemi, wordpress çok ıcığına cıcığına giriyo mu bilmiyorum da, reffererı düzgün aldıktan sonra browser header tanımlamalarını yaptıktan sonra, bir de cookie jar da koy tamamdır :)
-
c#ile daha önce buna benzer bişi yazmıştım donanım haberden haberleri videoları ne varsa blogspot a ekliyordu benim .
-
itfaiyeci bunu yazdı
sadece blogspota içerik girmesi, diğer özelliklerin benzer olması yeterlidir. r10dan birisine yazdıracağım fakat piyasayı hiç bilmiyor. kaça yazdırılır? ucuza ben yazarım diyen olursa özel mesaj atabilir.
http://www.r10.net/alisveris-bolumu/846021-blog-kedisi-bloglara-yazi-gonderme-programi.html
balatalamak gibi olmasın ama şayet sadece blogspotta yazmak ise program filan yazdırmana gerek yokki :))
benimde kullandığım firefox eklentisi var ScribFire
her türlü işine kolaylık sağlar, otomatik login olur, kısayolar, kullanışlı zabazingolar tarayıcın alt sekmesinde tek tıklama ile bloga erişimkullanımı çok basit biraz kurcaladıktan sonra hakim olursun
bir fikir uyandırması için aşağıdaki videoya bak
http://www.youtube.com/watch?v=bOHSYbQjdq8&feature=related -
Hocam o yazdırmakla bitecek birşey değil. Devamlı hizmet alman lazım o bloglarda ufak bir değişiklikte program çalışmaz hale gelebilir. yani dışarıya bağımlı bir program. yazdırmak için de birkaç bin dolar vereceğini düşünürsek pek akıl işi değil.