Bu Resim Çok Şey Anlatıyor
-
oyy :D
kurban ya :)
-
Genc bir ciftci hayatinda ilk defa New York'a gitmisti. Gokdelenlerin yuksekligi ve insanlarin coklugundan saskina donmustu. Kalabalik bir bulvarda yururken, kulagina asina bir circir bocegi sesi geldigini zannetti. Durdu ve dikkatle dinledi.! Evet, bu bir circir bocegiydi.! Ses buyuk bir magazanin onundeki calilarin arasindan geliyor gibiydi. Bunun uzerine bu buyuk cali kumesine yonelip bakinmaya basladi. Bir magaza gorevlisi disari cikip : "Yardimci olabilir miyim?? " diye sordu. "Hayir, tesekkur ederim." dedi genc adam. "Sadece surada bir circir boceginin sesini duydugumu sandim". "Hayir" dedi gorevli, "New York'ta bulunmaz". Genc ciftci circir bocegini buluncaya kadar cirlak sesi takip etti, onu eline aldi ve "Tamam iste burada !" dedi.
Genc adam bu calinin onunden her saat binlerce insan gecmesine karsilik circir bocegini duyanin bir tek kendisi olmasina cok sasirmisti. Bunun uzerine kucuk bir deneme yapmaya karar verdi. Elini cebine atip bir ceyrek cikardi ve havaya atti. Paranin kaldirima vurdugu anda, dusen bozuklugu aramak icin yurumekte olan 24 yaya durdu... -
eskilerde olan paylaşma ruhunun sevgi ve şevkat ile birleşimini yansıtıyor, resimde şimdi bunun yerini kapitalizmin aldığınıda görüyorum, kapitalizme hafif bi gönderme var sanki.
-
beyler :(
-
Kimi bardağın Boş Tarafını Görüyor Kimi dolu tarafını Kimide Hangi bardak diyor..
işte Resim bunu yapıyor düşündürüyor...
Resim Birşey anlatmıyor aslında bakan anlam çıkarıyor...
kimi bakınca elma ya odaklanıyor.. kimi yaşlı teyzeme... Kimi eski günlere.. kimide kendi yalılığına...
Çoğu şeyde tek anlam olmasına gerek yok bir çok anlam çıkarılabilir...
Öenmli olan bakınca senin ne anladığın
-
Bu tur resimlerin adi O - AN , Ntv'de cumartesi pazar yayinliyorlar, bu resimde o anlik resimlerden . Bizim Anadolu insani paylasmayi cok sever,elmalari da ikram ediyor .
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------ne anlatıyor ?
-----------------------------
bilim diye diye insanların kalbi ölmüş, yazık... -
ne anlatıyor derdine girmeyin beyler gören de hepinizi sanat eleştirmeni sanacak.
-
yapılan yorumları okudum. tek manalı yorumu blackmir yapmış. teşekkür blackmir
-
bence kadının bütün şehir hayatındaki koşuşturmacalardan sinir,stres ve kurnazlıklardan uzak,köyünde son senelerini huzurlu ve hala içi yardımseverlik dolu olarak yaşıyor olması.