Bu Saatten Sonra Bada İşletim Sistemli Telefon Alınır Mı ?
-
samsung Bada'yı maalesef yarı yolda bıraktı. Yakında tizen projesi adı altında üretilen tizen telefonlarını tüketiciyle buluşturacak. Destek umrunda değilse al. Yoksa gerek yok.
-
ya tavsiyeleri takmıyonki almayı kafaya koymuşsun neden gelip soruyosun hocam al gitsin para senin keyif senin beğenmezsen sallarsın
-
Şu andan sonra android, ios, windows mobile hariç hiçbir mobil işletim sistemine sahip telefon alma.
-
Tnrsk bunu yazdı
ya tavsiyeleri takmıyonki almayı kafaya koymuşsun neden gelip soruyosun hocam al gitsin para senin keyif senin beğenmezsen sallarsın
Hocam kullananlardan yorum bekliyorum yoksa almak sorun degil -
şimdi saat geç oldu. açık dükkan bulman zor olur. yarın sabah git erkenden al.
-
degisiklik olsun diyosan git nokia n9 al, sharp zaurus serisi knoppix li telefonlardan al, t mobile sidekick al. farkli seyler deneyeyim dedigin samsung la, uc liseliden biri samsung kullaniyo
-
Citizen bunu yazdıTnrsk bunu yazdı
Hocam kullananlardan yorum bekliyorum yoksa almak sorun degilben neden satmak istedim hocam Sence ?
-
rezalet bi işletim sistemi alma kesinlikle. açık ve net internet zevkinin içine eder.
-
Bada symbian ile android arasında bir çeşit geçiş işletim sistemidir. Symbian dan iyi android ten ise çok çok kötüdür. Denediğine pişman olabilirsin.
Şuanda kullanılacak en iyi işletim sistemleri android ve ios tur. Bu 2 işletim sistemi diğerlerine öncülük yapmaktadır.
-
ios (iphone) rakip telefon diye samsung wave s8850 itelemislerdi zamaninda arastirmadan aldim.
tavsiye etmiyorum.