Bu Sahtekarlığa Kanmayın.
-
annemin tele gelen hediye kazandığınız şurayı arayın mesajlarını yazmaya kalksam emniyette bir şey yapamıyor bunlara
-
-
iqsuz bunu yazdı:
-----------------------------tamam
-----------------------------baba büyüksün yaa :D
-
Aynı mesaj şimdi geldi bana. Hiç bir işlem yapmadım direk sildim.
-
iQsuz bunu yazdı
tamam
nick-entry
Sağolasın hocamuyarı için
Poet tarafından 15/Kas/12 00:45 tarihinde düzenlenmiştir -
banada 1-2 sene önce gelmişti direk müşteri servisini aradım bizim yetkilendirdiğimiz call center filandemişti ama kredi akrtı isteyince siktir etmiştim
-
Hocam gecende milleti arıyodu bankalar o aklıma geldi.
-Merhaba osman bey, ayda xxx tlye kredi kartı borcu ödeme sigortası var, ödeyemediğinizde borcunuzun bir kısmını biz kapatıyoruz (%1 gibi bir oran) onaylamam için anne kızlık soyadınızı alabilir miyim?
anne kızlık soyadını verince onaylamış oluyorsunuz 1000 tl borcunuzun 10 tlsini sizin icin odemesi icin aylık bir para kesiliyor (o arada borcunuza 50 tl de faiz zaten biniyordur)
Sağlam ve legal dolandırıcılık.
-
Bu saçma stratejilerin kimseye faydası yok.
Bunlar hep büyük şirketlerdeki beyinsiz yöneticilerden çıkıyor.
Şöyle oluyor, yeni pazarlama müdürü / satışçı ben kar oranınızı %30 civarında arttırırım vaadiyle geliyor mesela.
Sonra sadece kendi departmanının gelirini arttırarak kişisel başarısı için firmanın imajını sikiyor ve böyle scamlarla milletten 15 20 tl toplarken belki 10000 kişi de firmayı dolandırıcı olarak tanıyıp üyeliğini iptal ettiriyor fakat bu eksi rakam bu embesillerin defterinde görünmüyor.
Onun bir üstündeki embesil yönetici de zaten bu saltanat bir daha gelmez anlayışı ile yandaş firmalarına ve akrabalarına fahiş fiyatlara iş dağıtmakla okadar meşgul oluyor ki buradaki yanlışı görecek vakti yada isteği olmuyor.
-
joe_black bunu yazdı
Reberals bunu yazdı:
-----------------------------Az önce telefonuma bir mesaj geldi. Mesajı yollayan numara 05327554444
Mesaj aynen söyle:
"Değerli Abonemiz,hesabınızda 100 KONBARAPUAN bulunmaktadır.Puanlariniz sikinmeden 0532 7554444 Speak Turkcell TL yükleme hattini ücretsiz arayarak aktifleştirin."
Sakın olaki aramayın. Adamın biri çıkıp Kredi kartı doğum tarihi v.b. bilgileri istiyormuş.
-----------------------------tşk uyarı için de artık yiyen yoktur heralde bunları. ben de hergün saat elektrik süpürgesi tasarruf cihazı falan kazanıyom.
Yiyen yok mu ? Gecen gazete de vardi adamin birisi 15.000 tl mi ne kaptirmis, abi bu kadar saf mi insanlar ya.
Benide 0216 587 12 13 arayip duruyor gunlerdir, acmiyorum ya da yuzlerine kapatiyorum, anket mi ne yapiyolarmis bilgi falan sorguluyorlarmis.
-
Yıl 2012, halen bu numaralı yiyenler zaten yaşamasın ak.