Bu Seferde Patlayan Galaxy S7 Edgeler Samsung'u Harekete Geçirdi
-
ya mevzuyla alakalı değil ama android kullanan telefün üreticileri çok fazla ama çok gereksiz özellikler koymuyorlar mı telefona ? Ayrıca elime ne zaman bir android alsam ya takılıyor ya dokunmatiği sıkıntılı çıkıyor veya iphone göre daha düşük kaliteli. Şahsen son model android alacağıma 1 düşük model iphone alırım
-
Mecbur yeni özellik koymak zorundalar hocam. Başka iOS işletim sistemli telefon olmadığı için tek rakibi kendisi. Android'te ise 50 tane firma ve rakip var. Müşteriyi cezbedecek özellik lazım.
Kaldı ki millet telefona doydu artık. Telefonu değiştirmek için sebep göremiyor millet. Her yeni modelde kamera iyileşiyor, işlemci hızlanıp, ram artıyor.
-
Samsung açıklama yapmış bundan sonra her sene 1 tane amiral gemisi model çıkartacakmış.
Bu açıklamadan Note serisi son buldu anlamı çıkartılabilir.
-
mkyb bunu yazdı
Samsung açıklama yapmış bundan sonra her sene 1 tane amiral gemisi model çıkartacakmış.
Bu açıklamadan Note serisi son buldu anlamı çıkartılabilir.
Eger oyle birsey olursa beni de kaybettiler demektir. :))Su an Note 3 kullaniyorum. Cok kral telefon.
Android tarafinda Note serisinden baska telefon kullanmam. kalemi baya aktif kullaniyorum ben. bazen bir notu cekip üzerinne not falan yaziyorum falan cok pratik oluyor.
Note serisi gelmezse benim gibi bir suru insani kaybederler.
Note serisinden sonra tek alternatif iphone
-
Adamlar patlayarak isim yapıyorlar,
-
İlk çıktığından beri s7 edge kullanıyorum ve telefonda batarya sorununu bırakın erken şarj bitmesine dair bir sorun bile bulunmamakta
Not:3 kere tuzlu suya soktum 1 kere havuza gıkı çıkmadı ve orjinal şarj aleti dışında bir çok çakma şarj aleti ile şarj etmek zorunda kaldım
-
Bence telefonlar uygulama guncellemesinden sonra yaniyor..bu benim teorim .
-
uzengil bunu yazdı
İlk çıktığından beri s7 edge kullanıyorum ve telefonda batarya sorununu bırakın erken şarj bitmesine dair bir sorun bile bulunmamakta
Not:3 kere tuzlu suya soktum 1 kere havuza gıkı çıkmadı ve orjinal şarj aleti dışında bir çok çakma şarj aleti ile şarj etmek zorunda kaldım
Hocam bende 1 aydır s7 edge kullanıyorum sıfır aldım. Da sanki ilk başlarda daha çok gidiyordu şarjı. Şarjdan cıkarıyorum 5dk icinde mobil wifi ile %98. Yani günü cok rahat kurtarıyor ama ne bileyim rahatsız etti
-
Samsung kullanıcısı müridlere önerim hızlı şarjı kapatmaları. Yoksa senesi dolmadan bataryam niye öldü diye servisle uğraşırsınız. Note 4'te test ettik hızlı şarj ile 6-7 ayda nanay oldu orjinal batarya. Batarya var gösterip birden kapanmalar, açmak isteyince batarya boş demeler vs. Şuanda 1 seneden fazladır orjinal batarya ve normal şarj ile kullanılıyor taş gibi.
-
mkyb bunu yazdı
Samsung kullanıcısı müridlere önerim hızlı şarjı kapatmaları. Yoksa senesi dolmadan bataryam niye öldü diye servisle uğraşırsınız. Note 4'te test ettik hızlı şarj ile 6-7 ayda nanay oldu orjinal batarya. Batarya var gösterip birden kapanmalar, açmak isteyince batarya boş demeler vs. Şuanda 1 seneden fazladır orjinal batarya ve normal şarj ile kullanılıyor taş gibi.
nasıl kapatıyoruz hocam ? Birde normal şarj ile full dolum kac dk, hızlı ile kac dk ?