folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Bu Seferde Patlayan Galaxy S7 Edgeler Samsung'u Harekete Geçirdi

Bu Seferde Patlayan Galaxy S7 Edgeler Samsung'u Harekete Geçirdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

ya mevzuyla alakalı değil ama android kullanan telefün üreticileri çok fazla ama çok gereksiz özellikler koymuyorlar mı telefona ? Ayrıca elime ne zaman bir android alsam ya takılıyor ya dokunmatiği sıkıntılı çıkıyor veya iphone göre daha düşük kaliteli. Şahsen son model android alacağıma 1 düşük model iphone alırım

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mecbur yeni özellik koymak zorundalar hocam. Başka iOS işletim sistemli telefon olmadığı için tek rakibi kendisi. Android'te ise 50 tane firma ve rakip var. Müşteriyi cezbedecek özellik lazım. 

Kaldı ki millet telefona doydu artık. Telefonu değiştirmek için sebep göremiyor millet. Her yeni modelde kamera iyileşiyor, işlemci hızlanıp, ram artıyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Samsung açıklama yapmış bundan sonra her sene 1 tane amiral gemisi model çıkartacakmış. 

Bu açıklamadan Note serisi son buldu anlamı çıkartılabilir. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Samsung açıklama yapmış bundan sonra her sene 1 tane amiral gemisi model çıkartacakmış. 

Bu açıklamadan Note serisi son buldu anlamı çıkartılabilir. 

Eger oyle birsey olursa beni de kaybettiler demektir.  :))Su an Note 3 kullaniyorum. Cok kral telefon.

Android tarafinda Note serisinden baska telefon kullanmam. kalemi baya aktif kullaniyorum ben. bazen bir notu cekip üzerinne not falan yaziyorum falan cok pratik oluyor.

Note serisi gelmezse benim gibi bir suru insani kaybederler. 

Note serisinden sonra tek alternatif iphone

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Adamlar patlayarak isim yapıyorlar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek

İlk çıktığından beri s7 edge kullanıyorum ve telefonda batarya sorununu bırakın erken şarj bitmesine dair bir sorun bile bulunmamakta

Not:3 kere tuzlu suya soktum 1 kere havuza gıkı çıkmadı ve orjinal şarj aleti dışında bir çok çakma şarj aleti ile şarj etmek zorunda kaldım

İmza nasıl atılıyor ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Bence telefonlar uygulama guncellemesinden sonra yaniyor..bu benim teorim . 

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı

İlk çıktığından beri s7 edge kullanıyorum ve telefonda batarya sorununu bırakın erken şarj bitmesine dair bir sorun bile bulunmamakta

Not:3 kere tuzlu suya soktum 1 kere havuza gıkı çıkmadı ve orjinal şarj aleti dışında bir çok çakma şarj aleti ile şarj etmek zorunda kaldım

Hocam bende 1 aydır s7 edge kullanıyorum sıfır aldım. Da sanki ilk başlarda daha çok gidiyordu şarjı. Şarjdan cıkarıyorum 5dk icinde mobil wifi ile %98. Yani günü cok rahat kurtarıyor ama ne bileyim rahatsız etti

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Samsung kullanıcısı müridlere önerim hızlı şarjı kapatmaları. Yoksa senesi dolmadan bataryam niye öldü diye servisle uğraşırsınız. Note 4'te test ettik hızlı şarj ile 6-7 ayda nanay oldu orjinal batarya. Batarya var gösterip birden kapanmalar, açmak isteyince batarya boş demeler vs. Şuanda 1 seneden fazladır orjinal batarya ve normal şarj ile kullanılıyor taş gibi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Samsung kullanıcısı müridlere önerim hızlı şarjı kapatmaları. Yoksa senesi dolmadan bataryam niye öldü diye servisle uğraşırsınız. Note 4'te test ettik hızlı şarj ile 6-7 ayda nanay oldu orjinal batarya. Batarya var gösterip birden kapanmalar, açmak isteyince batarya boş demeler vs. Şuanda 1 seneden fazladır orjinal batarya ve normal şarj ile kullanılıyor taş gibi.

nasıl kapatıyoruz hocam ? Birde normal şarj ile full dolum kac dk, hızlı ile kac dk ?

Digital Marketing Manager / Health Tourism
Toplam Hit: 2721 Toplam Mesaj: 23
galaxy s7