Bu Tür Program Varmıdır / Yazılabilirmi ?
-
Merhabalar.
Öncelikle programlamadan filan hiç anlamadığımı belirteyim sora '' oha amk böyle konumu olur '' demeyin.
Olay şu ;
İş yerinde yeni bir şirketle anlaşınca eski yaptığımız işlerin formlarını copy / paste yoluyla değiştiriyoruz.
Kullandığımız program excel ya da word.
Değiştirdiğimiz form sayısı 1000'e yakın öyleki bazen yakın arkadaşımdan rica ediyorum o yapıyor.
Şunu da düşündüm ; Formları zipliyip bi müride atayım 10 - 20 Tl 'ye verdiğim formlara logoları c / p yapsın.
Fakat yaptığımız iş biraz gizli kalmalı , yani 3. kişilerin eline geçmemeli , o yüzden olabilitesi yok.
Dolayısıyla bana öyle bir program lazımki , seçili alandaki bütün belgelere benim belirteceğim logoları yapıştırsın.
Eğer böyle bir yol bulursam iyi olacak.. -
up :/
-
illaki yazılır müdür, hiç aklıma gelmedi iç denemedim ble bişi o ayrı konuda, neler yazılıyo buda elbet yazılır :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
illaki yazılır müdür, hiç aklıma gelmedi iç denemedim ble bişi o ayrı konuda, neler yazılıyo buda elbet yazılır :)
Amme hizmeti için kimse yapmaz bunu , ama istediğim gibi olursa ücret ödeyebilirim , işi bırakıcam yoksa amk :| -
Smirnoff bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
Amme hizmeti için kimse yapmaz bunu , ama istediğim gibi olursa ücret ödeyebilirim , işi bırakıcam yoksa amk :|
-----------------------------ne kadar ödiyebilirsin hocam?
-
Cosmic bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------illaki yazılır müdür, hiç aklıma gelmedi iç denemedim ble bişi o ayrı konuda, neler yazılıyo buda elbet yazılır :)
Amme hizmeti için kimse yapmaz bunu , ama istediğim gibi olursa ücret ödeyebilirim , işi bırakıcam yoksa amk :|
-----------------------------ne kadar ödiyebilirsin hocam?
Ne kadar eder mesele bahsettiğim program ? -
Smirnoff bunu yazdı:
Ne kadar eder mesele bahsettiğim program ?
-----------------------------daha önceden böyle bişey yapmadım o yüzden bişey söyliyemem. vericeğin fiyata göre uğraşıcam çünki
-
Cosmic bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------daha önceden böyle bişey yapmadım o yüzden bişey söyliyemem. vericeğin fiyata göre uğraşıcam çünki
İstediğin miktar üzerinden konuşalım ? -
Cosmic bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------çünki ne. yapmayın yahu
-
birazcık bekle belki kolay yoldan halledebilirim word kurulsun bi
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------çünki ne. yapmayın yahu
-----------------------------neyy?