Bu Virüs Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Şuanda çalışıyorum ve tarama yaptıramıyorum ancak durup dururken aşağıdaki ekran çıktı karşıma. İnternette araştırdım ancak birşey bulamadım bir virüs mü yoksa başka birşey mi bilen varmı?

http://imgim.com/image/7141inciz2258242.png

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Link tıklanabilir olmadığı için bende mobilden link i kopyalayıp yeni sekmeye yapıştırma zahmetinde bulunamadığımdan dolayı bir şey diyemiyorum.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Link tıklanabilir olmadığı için bende mobilden link i kopyalayıp yeni sekmeye yapıştırma zahmetinde bulunamadığımdan dolayı bir şey diyemiyorum.

kahrolasıca üşengeçler. şimdi bi bak hocam :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Çok anlayamadım ama, root kit olabilir, uzaktan bir yönergeyi çalıştıran bot da olabilir, Bilgisayarında bir yönerge ile seni zorla bir yere yönletmek istiyor sanırım, ya da zorla kurmak istemediğin bir konsolu kurmanı da istiyor olabilir.

Malwarebytes çözüm olabilir.

ShockMan tarafından 01/Tem/18 19:02 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Çok anlayamadım ama, root kit olabilir, uzaktan bir yönergeyi çalıştıran bot da olabilir, Bilgisayarında bir yönerge ile seni zorla bir yere yönletmek istiyor sanırım, ya da zorla kurmak istemediğin bir konsolu kurmanı da istiyor olabilir.

Malwarebytes çözüm olabilir.

aynen combofix filan çakacamda şuanda tarama yapamıyorum iş yetiştirmem gerek.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

telekinezi yaparak mı anlıyıcaz virus olup olmadıgını anlamadım.

exe yi upload etseydin keşke. dosyaları tek tek virus totale at 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

cls.bat in icerigini kopyala yapistir buraya veya kendisini upload et

cls.bat svchost a erismek veya calistirmak istiyor ama yetkisi olmadigi icin calistiramiyor.

cls bat in icerigi lazim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

virüs mü  tam olarak  emin değilim  ama  işine  yaramıyorsa   sil  gitsin  :) 

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

ne yüklemeye çalışıyordun da nereden geldi bu yükleme dosyası?

Çok sıkılıyom
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

cls.bat dosyasını bulup edit diyerek notepad ile açıp içerisindekileri buraya kopyalarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Svchost access denied olmuş, kendi svhosts diye bir exe çalıştırmış sonrasında. Program yöneticisinde svhosts diye bir exe var mı bir bak. Windows defender da iş görürdü aslında açık değil mi defender?

Svhosts.exe ve cls.bat'ın içeriğine göre bu dosyaları silsen sıkıntı çıkmaz sorunsuz kullanırsın diye düşünüyorum. combofixe filan gerek yok bence.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Buraya başka bir şey atmana gerek yok virüsüm diye bağırıyor. Çince yazılar, dosya isimleri, klasör yolları. Windows 10 değilse combofix ile tarat windows 10 ise şunun https://www.zemana.com/tr/indir portable olanını indir. Temizlemezse şunu dene: https://www.malwarebytes.com/

Toplam Hit: 6243 Toplam Mesaj: 12
virüs