folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Yazıda Hiçbir Tesadüf Yoktur!

Bu Yazıda Hiçbir Tesadüf Yoktur!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Guzel bir yazi arkadaslar ,yani iyi dersler var icerisinde... 

Bu Yazıda Hiçbir Tesadüf Yoktur!

Tesadüfen doktor oldu, tesadüfen kesti yanlış damarı. Tesadüfen kör oldu Bedriye Nine. Tesadüfen çiçeği burnunda kaldı Sinan' ın...

Tesadüfen polis oldu, ona bir tabanca verdiler. Bir akşam tabancasını temizleyeceği tuttu. 2 yaşındaki Buğra bebek beşiğinde uyuyordu. Babası silahını temizlerken tesadüfen vurmasaydı; o şimdi 16 yaşında olacaktı... O çok güzel bir bebekti!

Tesadüfen şoför oldu , uzun yol şoförü. Tam 42 kişi öldü tesadüfen. Herkes şoförü suçladı. Aslında onun hiç suçu yoktu. Uyuyakalmış.. Tesadüf işte!

Tesadüfen devlet başkanı oldu. Hep savaştı. Pırasa doğrar gibi adam doğradı. Neredeyse 30 yıl parmağı bile kanamadan savaştı. Bir gün bir fare deliğinden çıktı. Fare utandı.

Tesadüfen adam oldu, tesadüfen zengin oldu, tesadüfen vali oldu, tesadüfen mühendis oldu, tesadüfen avukat oldu, tesadüfen müteahhit oldu... Zaten tesadüfen çöktü oturduğumuz binalar, tesadüfen kaybettik haklı olduğumuz davaları, tesadüfen tinerci oldu Küçük Ahmet, tesadüfen evden kaçtı Leyla, tesadüfen atladı köprüden Osman, tesadüfen katil oldu Mehmet, tesadüfen boğdu fare fili...

BİZ BIKTIK TESADÜFLERDEN, BİZDE TESADÜF YOK!!!

[www.kashna.com]

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    kimseyi yaptıklarından dolayı suçlamayalım. evrendeki ilk hareketten beri olacak her şey belliydi. ne özgür irademiz var ne de tesadüfler. her şey belli..

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    yiğidi öldür hakkını yeme demişler compuyu sevmem ama doğru bir yazı katılıyorum

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    beni sevmeyen adam cikti la tbt de ,sevindim valla herkes seviyordu kendimden suphe ediyordum :D iyi iyi sevmeyin biraz :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Çok hoş...Siteyi geziym merak ettim:|

edit:Mini adana buluşmasında bizi eksede saygı duyarım severim:) Not:Haberi yoktu  buluşmadan ama onu bunu bilmem ekti:D

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    hem compüyü severim hem doğru bir yazı :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    PIROMANTANRI bunu yazdı:
    -----------------------------
    kimseyi yaptıklarından dolayı suçlamayalım. evrendeki ilk hareketten beri olacak her şey belliydi. ne özgür irademiz var ne de tesadüfler. her şey belli..
    Yalnış herşey belli değil.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

byhacktr bunu yazdı:
    PIROMANTANRI bunu yazdı:
    Yalnış herşey belli değil.
    neden?

her şey parçacıkların hareketine bağlı. bu durumda evrendeki ilk hareketten itibaren maddelerin birbirini nasıl etkileyeceği bellidir.

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

aa ne tesadüf yanlışlıkla konuyu tıklamışım:D

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    bende zaten tesadüfen aşık oldum orospu bir gülüşün gamzelerine..!!  .::puffFF,'!

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    hocam site güzelmiş ... sitedeki yazıyıda çok beğendim...

Sen Dünya'nın En Akıllı İnsanısın

Savaş olmaz eğer sen istersen.
    Eğer sen istersen tozu dumana katarsın,
    Çaresiz dert, çözümsüz hastalık kalmaz.
    Silinmeyen derin izler bırakırsın eğer sen istersen…

Görüyorum ki istemiyorsun. Gününün yarısını dedikodu ve chat yapmakla, diğer yarısını da magazin programlarını izlemekle geçiriyorsun. Sence hakkını veriyor musun aldığın oksijenin. Sence yakışıyor mu bu sana. “Ben tek başıma ne yapabilirim ki?” diyorsun, sürekli aşağılıyorsun kendini. Bunu yapma ve unutma! Dünyayı daima bir kişi değiştirmiştir. Tarih kitaplarında yazan doğru değil! Parayı Lidyalılar bulmadı. Parayı bir tane zavallı Lidyalı buldu ve dünyayı değiştirdi. Yazıyı da Sümerler bulmadı aslında. Belki de sümüklü bir Sümerli buldu yazıyı :)… Dünyayı hep bir kişi değiştirdi. Sana, bana benzeyen bir kişi. Şimdi bi daha düşün! Kendini düşün! Sen de bir kişisin, tıpkı Einstein gibi, Newton gibi, hatta Fatih gibi, Kanuni gibi, Atatürk gibi bir kişisin. Seni engelleyen ne peki?

Hani sen ezelden beridir hür yaşamıştın, hani kükremiş sel gibiydin, bendini çiğner aşardın, enginlere sığmazdın hani… Hani sana zincir vuracak bir çılgın tanımıyordun. Ne oldu? Sana ne oldu? Kendi kendine zincirler vurdun! “Ben tek başıma ne yapabilirim ki?” dedin, diyorsun! Hadi kendine gel, yeniden hatırla ve sonsuza kadar unutma!

Sen “O”sun! Sen dünyanın en akıllı insanısın!

Erdal DEMİRKIRAN

.
Toplam Hit: 3466 Toplam Mesaj: 23