Bu Zamanda İphone 6/6S Alınır Mı ?
-
6 hiçbir zaman alınmaz 6S alınır..
-
6 sıda 7 side 8 ide aynı bok oyle 2-3 katı fiyat farkı vermeye değecek birşey yok modeller arasında
-
SaviorAngel bunu yazdı
Bizde anneme 6s 32 gb alacağız
Bu konuyu buraya bırakayım bana kalsa alırdım ama babam alma bunu dedi :D o yüzden hepsiburadadan yada tanıdık bi telefoncudan 6s alıcaz
Babamda 6 vardı yaklaşık 4 sene bozulmadan kullandı bi batarya değişti aynı anda lg alan amcam 3. Telefonunu değişti :) bunu unutma diyip kaçıyorum
500-600 lira kar edeceğim diye değmez. 1.000 lira fark olur anlarım. Zaten pasaport kaydı falan eklenince fark bayağı azalıyor.
-
6 kullanıyorum, şarj haricinde çok memnunum 3.senesi
-
-
PEAK bunu yazdı
bende bugun en geç yarın akşama kadar telefon alacagım inşAllah
ne güzel huawei p10 lite de karar kılmıştım şimdik SE ye yoneliyorum ister istemez napcam bilmiyorum. acaba şarj durumu nasıl SE de :Wİki cihazda pişman etmeyecek cihazlar fiyatlarına göre. SE ile akşamı rahat görürsün. Senin kullanımına bağlı. SE'de tek gıcık olduğum nokta hızlı şarj olayı yok. 2 saat falan sürüyor sıfırdan dolması.
-
mkyb bunu yazdıPEAK bunu yazdı
bende bugun en geç yarın akşama kadar telefon alacagım inşAllah
ne güzel huawei p10 lite de karar kılmıştım şimdik SE ye yoneliyorum ister istemez napcam bilmiyorum. acaba şarj durumu nasıl SE de :Wİki cihazda pişman etmeyecek cihazlar fiyatlarına göre. SE ile akşamı rahat görürsün. Senin kullanımına bağlı. SE'de tek gıcık olduğum nokta hızlı şarj olayı yok. 2 saat falan sürüyor sıfırdan dolması.
hoca abi SE ye 2 sene ömür verdin huawei ne kadar götürür ?
-
Oda aynı götürürde rom falan çakarsan ömrü uzar. Ama Kirin işlemcide rom olayları nasıl hiç bilgim yok.
-
mkyb bunu yazdı
Oda aynı götürürde rom falan çakarsan ömrü uzar. Ama Kirin işlemcide rom olayları nasıl hiç bilgim yok.
vatan saat 10 da ekşın var diyor bi 10 da bakayım belki benlik bir şey cıkar olmadı kupon falan koşturum bakalım ne yapıcam
şimdilik düşüncem huawei p10 lite yi alıp epey bir süre kullanıp SE 2 çıkıp fiyatıda az da olsa düşer zaten ben huawei den bıkana kadar se2 alırım o vakit -
PEAK bunu yazdımkyb bunu yazdı
vatan saat 10 da ekşın var diyor bi 10 da bakayım belki benlik bir şey cıkar olmadı kupon falan koşturum bakalım ne yapıcam
şimdilik düşüncem huawei p10 lite yi alıp epey bir süre kullanıp SE 2 çıkıp fiyatıda az da olsa düşer zaten ben huawei den bıkana kadar se2 alırım o vakitSE 2'nin çıkacağı şüpheli biraz. Olixar isimli kılıf üreticisinin sitesine eklediği SE 2 modeli aslında yokmuş. Firma reklam için böyle bir şey yaptı deniyor. Kaldı ki SE 2 dendiği gibi Oled ekranlı ve X'in ekran tasarımıyla çıkarsa uzunca bir süre yok satar. Zira SE'nin kasaya rahat 5 inç ekran sığar çerçeveler giderse. İşte tam bir atom karınca olur o zaman cihaz.