Bug‘Da Yaptığım Oyun
-
karakterimiz hizli olsa iyiydi. unity ile yapmislar zaten acikca goruluyor merak edenler icin.
arkadan birden lazer gelip öldürünce korkuyosun kac defa sicradim bilmiyorum:D 2. bölümde raqe quit attım:D
-
teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için
bitirebilen varmı :D
-
ben bitirdim simdi.
Son bölüm biraz değişik ve kolay olmus :D
Flashda mı yaptın hacı programı?
Programcısı senle bir arkadas daha var o mu sadece?
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------ben bitirdim simdi.
Son bölüm biraz değişik ve kolay olmus :D
Flashda mı yaptın hacı programı?
Programcısı senle bir arkadas daha var o mu sadece?
-----------------------------unity3d ile yapıldı hocam flash değil
programcılarda aynen dediğin gibi ben ve bir arkadaş daha
-
fizikler, kontroller, ışıklar, partüküller, modeller gerçekten başarılı ancak aslında çokta zor değil açıksası heleki unityde. sesleride sanırım kendiniz yaptınız gerçekten kendiniz yaptıysanız bu konudada kutluyorum ancak çok çok önemli bir nokta var bilmiyorum kim yaptı ama level designer çok çok çok başarılı bir iş çıkartmış time lar bu kadar mı güzel kullanılır, o fizikler bu kadar mı güzel kullanılır o adamın yürüyüşüyle - lazerlerin time ları bu kadar mı güzel yapılır, level designer arkadaş kim veya kimlerse onları gerçekten en samimi duygularımla kutluyorum.
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 01:12'da mRBerkay tarafından düzenlendi. -
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------@asiminnesli - hocam hangi levelda bu bug. karakterin collideri ve lazerin yanlış yerleşimindendir 2 hafta gibi kısıtlı bi sürede çıkınca sorunlarda oldu haliyle :)
-----------------------------hocam galiba tüm levellarda var aynı şey bahsettiğim şey şuydu duvarın dibinden lazerin önünden geç ölmen gerekirken geçebiliyorsun
-
mRBerkay bunu yazdı:
-----------------------------fizikler, kontroller, ışıklar, partüküller, modeller gerçekten başarılı ancak aslında çokta zor değil açıksası heleki unityde. sesleride sanırım kendiniz yaptınız gerçekten kendiniz yaptıysanız bu konudada kutluyorum ancak çok çok önemli bir nokta var bilmiyorum kim yaptı ama level designer çok çok çok başarılı bir iş çıkartmış time lar bu kadar mı güzel kullanılır, o fizikler bu kadar mı güzel kullanılır o adamın yürüyüşüyle - lazerlerin time ları bu kadar mı güzel yapılır, level designer arkadaş kim veya kimlerse onları gerçekten en samimi duygularımla kutluyorum.
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 01:12'da mRBerkay tarafından düzenlendi.
-----------------------------level designer grubumuzda grafiker bir arkadaş şurada şu olabilir tarzı çizdi 2-3 levelda. yerleşim ve time lar benim tarafımdan yapıldı hocam teşekkür ediyorum
@asiminnesli aynen hocam o colliderin içine girdiğin için kaynaklanıyor farkettim şimdi teşekkürler :D
edit: seslerde bize ait
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 01:34'da Madcrazy tarafından düzenlendi. -
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------mRBerkay bunu yazdı:
-----------------------------fizikler, kontroller, ışıklar, partüküller, modeller gerçekten başarılı ancak aslında çokta zor değil açıksası heleki unityde. sesleride sanırım kendiniz yaptınız gerçekten kendiniz yaptıysanız bu konudada kutluyorum ancak çok çok önemli bir nokta var bilmiyorum kim yaptı ama level designer çok çok çok başarılı bir iş çıkartmış time lar bu kadar mı güzel kullanılır, o fizikler bu kadar mı güzel kullanılır o adamın yürüyüşüyle - lazerlerin time ları bu kadar mı güzel yapılır, level designer arkadaş kim veya kimlerse onları gerçekten en samimi duygularımla kutluyorum.
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 01:12'da mRBerkay tarafından düzenlendi.
-----------------------------level designer grubumuzda grafiker bir arkadaş şurada şu olabilir tarzı çizdi 2-3 levelda. yerleşim ve time lar benim tarafımdan yapıldı hocam teşekkür ediyorum
@asiminnesli aynen hocam o colliderin içine girdiğin için kaynaklanıyor farkettim şimdi teşekkürler :D
edit: seslerde bize ait
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 01:34'da Madcrazy tarafından düzenlendi.
-----------------------------ciddi ciddi o bug olmasa oyunun bitiremeyebilridm ama oyun biraz kolay ve ksıa olmuş gelişirse bu oyun manyak olur
-
güzel yorumlar ve oyunun beğenildiğini duymak cidden güzel :)
-
Güzel olmuş... eline sağlık