folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Bug‘Da Yaptığım Oyun

Bug‘Da Yaptığım Oyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

karakterimiz hizli olsa iyiydi. unity ile yapmislar zaten acikca goruluyor merak edenler icin.

arkadan birden lazer gelip öldürünce korkuyosun kac defa sicradim bilmiyorum:D 2. bölümde raqe quit attım:D 

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için

bitirebilen varmı :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ben bitirdim simdi.

Son bölüm biraz değişik ve kolay olmus :D

Flashda mı yaptın hacı programı?

Programcısı senle bir arkadas daha var o mu sadece?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:
    -----------------------------

ben bitirdim simdi.

Son bölüm biraz değişik ve kolay olmus :D

Flashda mı yaptın hacı programı?

Programcısı senle bir arkadas daha var o mu sadece?

unity3d ile yapıldı hocam flash değil

programcılarda aynen dediğin gibi ben ve bir arkadaş daha

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

fizikler, kontroller, ışıklar, partüküller, modeller gerçekten başarılı ancak aslında çokta zor değil açıksası heleki unityde. sesleride sanırım kendiniz yaptınız gerçekten kendiniz yaptıysanız bu konudada kutluyorum ancak çok çok önemli bir nokta var bilmiyorum kim yaptı ama level designer çok çok çok başarılı bir iş çıkartmış time lar bu kadar mı güzel kullanılır, o fizikler bu kadar mı güzel kullanılır o adamın yürüyüşüyle - lazerlerin time ları bu kadar mı güzel yapılır, level designer arkadaş kim veya kimlerse onları gerçekten en samimi duygularımla kutluyorum.

Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 01:12'da mRBerkay tarafından düzenlendi.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Madcrazy bunu yazdı:

@asiminnesli - hocam hangi levelda bu bug. karakterin collideri ve lazerin yanlış yerleşimindendir 2 hafta gibi kısıtlı bi sürede çıkınca sorunlarda oldu haliyle :)

hocam galiba tüm levellarda var aynı şey bahsettiğim şey şuydu duvarın dibinden lazerin önünden geç ölmen gerekirken geçebiliyorsun 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

mRBerkay bunu yazdı:

fizikler, kontroller, ışıklar, partüküller, modeller gerçekten başarılı ancak aslında çokta zor değil açıksası heleki unityde. sesleride sanırım kendiniz yaptınız gerçekten kendiniz yaptıysanız bu konudada kutluyorum ancak çok çok önemli bir nokta var bilmiyorum kim yaptı ama level designer çok çok çok başarılı bir iş çıkartmış time lar bu kadar mı güzel kullanılır, o fizikler bu kadar mı güzel kullanılır o adamın yürüyüşüyle - lazerlerin time ları bu kadar mı güzel yapılır, level designer arkadaş kim veya kimlerse onları gerçekten en samimi duygularımla kutluyorum.

level designer grubumuzda grafiker bir arkadaş şurada şu olabilir tarzı çizdi 2-3 levelda. yerleşim ve time lar benim tarafımdan yapıldı hocam teşekkür ediyorum

@asiminnesli aynen hocam o colliderin içine girdiğin için kaynaklanıyor farkettim şimdi teşekkürler :D

edit: seslerde bize ait

Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 01:34'da Madcrazy tarafından düzenlendi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Madcrazy bunu yazdı:

mRBerkay bunu yazdı:

level designer grubumuzda grafiker bir arkadaş şurada şu olabilir tarzı çizdi 2-3 levelda. yerleşim ve time lar benim tarafımdan yapıldı hocam teşekkür ediyorum

@asiminnesli aynen hocam o colliderin içine girdiğin için kaynaklanıyor farkettim şimdi teşekkürler :D

edit: seslerde bize ait

Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 01:34'da Madcrazy tarafından düzenlendi.

ciddi ciddi o bug olmasa oyunun bitiremeyebilridm ama oyun biraz kolay ve ksıa olmuş gelişirse bu oyun manyak olur 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

güzel yorumlar ve oyunun beğenildiğini duymak cidden güzel :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Güzel  olmuş... eline sağlık

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 4259 Toplam Mesaj: 32