Bugün Aldığım AMD İşlemcinin İğneleri Kırıldı
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
götür hacı böyle çıkdı de açdıgımda parçalandı de :D alırlar inkar et ben yapmadım de şilayet ederim sizi de
-----------------------------Yuh adamların ne suçuı var niye şikayet etsin, :):):)
-
beyler şimdi geldim vatan'dan.. Adamlar kullanıcı hatasıda olabilir üretim hatasıda bende.. bende açtığımda böyleydi dedim bende çok şaşırdım dedim. Onlarda tamam verin biz gönderelim onlara araştırsınlar dedi bakarlar eğer üretim hatasıysa değiştiririz dediler. Bende ne kadar beklicem sonucu dedim 1 ay normalde ama dahada uzayabilir dedi bende bırakmadım onlara.. şimdi lehimleticem ama ondan once duzeltmem gerek yamuk olanları sanırım onun içinde bi kuyumcuya uğramak gerek.. bu arada kırılan parçalar dediğim gibi yok onuniçin eski bi AMD işlemcisinden monte edilse olur mu ?
-
İşlemci Slota uygun muydu?...
Ben de ocak gibi ekran kartı almıştım eve geldim bird ebaktım ki kapasitörün birisi resmen ezik... Götürdüm değiştirdim...
-
Eski işlemciyi bırak altın yada gümüş taksınlar oraya...
-
cok merak ediyorum nası becerdin :S üzüldüm senin adına inş degiştirirler
-
git vatana geri alırlar hocam . ama iyi ağzın laf yapsın :D
benim güç kaynağının içindeki fan kırılmıştı götürdüm dedim işte siz verdiğinizde böyleydi falan .
1 hafta dolmadan hemen yenisini verdiler
-
bakiniz;
evlat acisi
-
Jubei bunu yazdı:
PcK0 bunu yazdı:
Aslında düşündümde, biraz daha pratik çözüm hiç mi getirlmemiş bu olaya? Kırılmış pinin soketteki karşı noktasına pin görevi görecek tam soket kalınlığında olacak pin parçasını oturtmak gibi. Ama tabi burada pinin sıfırdan kırılmış olması ve o noktada birazcık kabartma çalışması yapılması gerekecektir. Hatta ek olarak başka birşeylerde geliştirilebilir. Örneğin bir soket katmanı daha katıp bu parçada pini eksik olan yere biraz daha uzun bir pin parçası takılması gibi. Buna dair bir proje geliştirilebilir ama en iyisi işlemcide değil anakart üzerinde olan pinler.
Bu dediğin güzel ama pin görevi görecek o parçanın altın olması gerekiyor :))
----------------------------Bu önemli değil. Hani mekanizmadaki diğer sorun çıkartacak noktalar çözümlensinde madde türü en sona kalsın :D Nitekim ne kadar fiyat oynattıracak orada altın kullanmak :D
-
vatana ver kirik cikti desen yemezler heralde ama sansini dene istersen taktim calismadi cikardim baktim ayaklar kopmus de
-
coolmhmt bunu yazdı:
Merhaba arkadaşlar... Bugün Vatan'dan bilgisayar toplattım.. Eve bir heyecanşla geldim kurmak için.. İşemciyi ankarta yerleştiriken sanırım biraz zorlama oldu ve oturmadığını görünce iğnelere baktım ve sol kısmın ilk sırasında yamukluklar olduğunu gördüm.. bunları iğneyle düzeltmeye çalışırkende birde baktım 3 iğne yok..
işlemci AMD Phenom 2 x4... az para değil 300 lira.. ben bunu yarın vatana götürsem alırlarmı? almazlarsa neyapayım oluru varmı bunun ? birde.. lehimlettir falan diyorlar sıfır gibi performans alırmıyım ? ardım edin evde küfreden bir abi var her saniye.. :/
-----------------------------Bilmedigin işe ne boka elini sürersin yokmu orada toplayacak adam sanki
hak etmişsin