folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bugün Aldığım AMD İşlemcinin İğneleri Kırıldı

Bugün Aldığım AMD İşlemcinin İğneleri Kırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    -----------------------------

götür hacı böyle çıkdı de açdıgımda parçalandı de :D  alırlar inkar et ben yapmadım de şilayet ederim sizi de 

Yuh adamların ne suçuı var niye şikayet etsin, :):):)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coolmhmt
    coolmhmt's avatar
    Erkek

beyler şimdi geldim vatan'dan.. Adamlar kullanıcı hatasıda olabilir üretim hatasıda bende.. bende açtığımda böyleydi dedim bende çok şaşırdım dedim. Onlarda tamam verin biz gönderelim onlara araştırsınlar dedi bakarlar eğer üretim hatasıysa değiştiririz dediler. Bende ne kadar beklicem sonucu dedim 1 ay normalde ama dahada uzayabilir dedi bende bırakmadım onlara.. şimdi lehimleticem ama ondan once duzeltmem gerek yamuk olanları sanırım onun içinde bi kuyumcuya uğramak gerek.. bu arada kırılan parçalar dediğim gibi yok onuniçin eski bi AMD işlemcisinden monte edilse olur mu ?

Sordid Affair
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

İşlemci Slota uygun muydu?...

Ben de ocak gibi ekran kartı almıştım eve geldim bird ebaktım ki kapasitörün birisi resmen ezik... Götürdüm değiştirdim...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Eski işlemciyi bırak altın yada gümüş taksınlar oraya...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

cok merak ediyorum nası becerdin :S üzüldüm senin adına inş degiştirirler 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

git vatana geri alırlar hocam . ama iyi ağzın laf yapsın :D 

benim güç kaynağının içindeki fan kırılmıştı götürdüm dedim işte siz verdiğinizde böyleydi falan . 

1 hafta dolmadan hemen yenisini verdiler

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bakiniz;

evlat acisi

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Jubei bunu yazdı:

PcK0 bunu yazdı:

Aslında düşündümde, biraz daha pratik çözüm hiç mi getirlmemiş bu olaya? Kırılmış pinin soketteki karşı noktasına pin görevi görecek tam soket kalınlığında olacak pin parçasını oturtmak gibi. Ama tabi burada pinin sıfırdan kırılmış olması ve o noktada birazcık kabartma çalışması yapılması gerekecektir. Hatta ek olarak başka birşeylerde geliştirilebilir. Örneğin bir soket katmanı daha katıp bu parçada pini eksik olan yere biraz daha uzun bir pin parçası takılması gibi. Buna dair bir proje geliştirilebilir ama en iyisi işlemcide değil anakart üzerinde olan pinler.

Bu dediğin güzel ama pin görevi görecek o parçanın altın olması gerekiyor :))

----------------------------

Bu önemli değil. Hani mekanizmadaki diğer sorun çıkartacak noktalar çözümlensinde madde türü en sona kalsın :D Nitekim ne kadar fiyat oynattıracak orada altın kullanmak :D

Sadece bi imza..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vatana ver kirik cikti desen yemezler heralde ama sansini dene istersen taktim calismadi cikardim baktim ayaklar kopmus de

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

coolmhmt bunu yazdı:

Merhaba arkadaşlar... Bugün Vatan'dan bilgisayar toplattım.. Eve bir heyecanşla geldim kurmak için.. İşemciyi ankarta yerleştiriken sanırım biraz zorlama oldu ve oturmadığını görünce iğnelere baktım ve sol kısmın ilk sırasında yamukluklar olduğunu gördüm.. bunları iğneyle düzeltmeye çalışırkende birde baktım 3 iğne yok..

işlemci AMD Phenom 2 x4... az para değil 300 lira.. ben bunu yarın vatana götürsem alırlarmı? almazlarsa neyapayım oluru varmı bunun ? birde.. lehimlettir falan diyorlar sıfır gibi performans alırmıyım ? ardım edin evde küfreden bir abi var her saniye.. :/

Bilmedigin işe ne boka elini sürersin yokmu orada toplayacak adam sanki 

hak etmişsin

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 6224 Toplam Mesaj: 44