Bugün Atv Ana Haber Bülteninde Yayınlanan Navigasyon Programı
-
slm müridler.bugün atv ana haber bülteninde yayınlanan navigasyon programını arıyorum.radar vs.gösteriyomuş.izleyen oldumu haberi ve programın adını bilen var mı
-
aynen bende merak ediyordum.
-
haberi falan seyretmedim de dediğiniz olayı navitel de yapıyor ama sandığınız gibi otomatik olarak değil. eğer o yoldan geçen başka bi navitel kullanıcısı o yaldaki radarı oraya belirtmişse sizde çıkıyor. hız sınırlarını vs de gösteriyor program. hatta diğer kullanocoların hız bilgilerini vs de toplayıp sıze yolun yogun olup olmadıgını gpsterıyor
-
asa42 bunu yazdı
haberi falan seyretmedim de dediğiniz olayı navitel de yapıyor ama sandığınız gibi otomatik olarak değil. eğer o yoldan geçen başka bi navitel kullanıcısı o yaldaki radarı oraya belirtmişse sizde çıkıyor. hız sınırlarını vs de gösteriyor program. hatta diğer kullanocoların hız bilgilerini vs de toplayıp sıze yolun yogun olup olmadıgını gpsterıyor
Bu program radari uyduyla tespit ediyo gibi.yani otomatik verileri yolluyo.o yüzden ilgimi cekti
-
bende soyle var ogı androıd versıyonunda guncel trafık bılgısı radarlar fılan hepsini gösterıyor yol radarlarınıda gösteriyor cevırmelerı sabıt hareketlı radarları
-
Aynı haberi izledim ve yerel yapım olduğu için merak bekliyorum :)
-
adı aklıma gelmiyor.geldiğinde yazarım ama fiyatı,kapsam alanına ve kalitesine göre değişiyor.yakalanırsanız yiyeceniz ceza: 1967 TL tekrar ederse katlanıyor ve uzun süreliğine ehliyete el konmaya kadar gidiyor
-
BEDB1N bunu yazdı
adı aklıma gelmiyor.geldiğinde yazarım ama fiyatı,kapsam alanına ve kalitesine göre değişiyor.yakalanırsanız yiyeceniz ceza: 1967 TL tekrar ederse katlanıyor ve uzun süreliğine ehliyete el konmaya kadar gidiyor
Neyi yakalanırsak hocam ? Programla yakalınırsak mı :D Haber programında ücretsiz diyordu.
-
kadirozdemir bunu yazdıBEDB1N bunu yazdı
Neyi yakalanırsak hocam ? Programla yakalınırsak mı :D Haber programında ücretsiz diyordu.
Ücretsiz haberi dinledim de programin ismini demedi reklam olur diye
-
kadirozdemir bunu yazdıBEDB1N bunu yazdı
o cihazla yakalanırsan ceza yiyon hocam..
böyle bi cihaz vardı 300 400 tllik, izlemedim ama belki o cihazdır. radara 400mt kala falan uyarı veriyor. tabi o cihazla yakalanmak da sağlam ceza getiriyor..
-
Muridler uygulamanin adi yolbil google play storeye basarsoft yazarsaniz cikiyo