folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bugün Atv Ana Haber Bülteninde Yayınlanan Navigasyon Programı

Bugün Atv Ana Haber Bülteninde Yayınlanan Navigasyon Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

slm müridler.bugün atv ana haber bülteninde yayınlanan navigasyon programını arıyorum.radar vs.gösteriyomuş.izleyen oldumu haberi ve programın adını bilen var mı

Сухое говно к жопе не липнет
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egitek87
    egitek87's avatar
    Erkek

aynen bende merak ediyordum.

Eleştridiğin birşeyi yapma! Yapıyorsan eleştirme...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

haberi falan seyretmedim de dediğiniz olayı navitel de yapıyor ama sandığınız gibi otomatik olarak değil. eğer o yoldan geçen başka bi navitel kullanıcısı o yaldaki radarı oraya belirtmişse sizde çıkıyor. hız sınırlarını vs de gösteriyor program. hatta diğer kullanocoların hız bilgilerini vs de toplayıp sıze yolun yogun olup olmadıgını gpsterıyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı

haberi falan seyretmedim de dediğiniz olayı navitel de yapıyor ama sandığınız gibi otomatik olarak değil. eğer o yoldan geçen başka bi navitel kullanıcısı o yaldaki radarı oraya belirtmişse sizde çıkıyor. hız sınırlarını vs de gösteriyor program. hatta diğer kullanocoların hız bilgilerini vs de toplayıp sıze yolun yogun olup olmadıgını gpsterıyor

Bu program radari uyduyla tespit ediyo gibi.yani otomatik verileri yolluyo.o yüzden ilgimi cekti

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

bende soyle var ogı androıd versıyonunda guncel trafık bılgısı radarlar fılan hepsini gösterıyor yol radarlarınıda gösteriyor cevırmelerı sabıt hareketlı radarları 

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Aynı haberi izledim ve yerel yapım olduğu için merak bekliyorum :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

adı aklıma gelmiyor.geldiğinde yazarım ama fiyatı,kapsam alanına ve kalitesine göre değişiyor.yakalanırsanız yiyeceniz ceza: 1967 TL  tekrar ederse katlanıyor ve uzun süreliğine ehliyete el konmaya kadar gidiyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    BEDB1N bunu yazdı

adı aklıma gelmiyor.geldiğinde yazarım ama fiyatı,kapsam alanına ve kalitesine göre değişiyor.yakalanırsanız yiyeceniz ceza: 1967 TL  tekrar ederse katlanıyor ve uzun süreliğine ehliyete el konmaya kadar gidiyor

Neyi yakalanırsak hocam ? Programla yakalınırsak mı :D Haber programında ücretsiz diyordu.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    BEDB1N bunu yazdı

Neyi yakalanırsak hocam ? Programla yakalınırsak mı :D Haber programında ücretsiz diyordu.

Ücretsiz haberi dinledim de programin ismini demedi reklam olur diye

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    BEDB1N bunu yazdı

o cihazla yakalanırsan ceza yiyon hocam..

böyle bi cihaz vardı 300 400 tllik, izlemedim ama belki o cihazdır. radara 400mt kala falan uyarı veriyor. tabi o cihazla yakalanmak da sağlam ceza getiriyor..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

Muridler uygulamanin adi yolbil google play storeye basarsoft yazarsaniz cikiyo

Toplam Hit: 2564 Toplam Mesaj: 19