Bugün Son Gününüz Olsa.........
-
Bence yapacak birşey sadece normal zamandaki gibi hayatı devam ettirir namazımı kılıp dışarı çıkar sesiz ve boş bi yere gider beklerdim
-
Ben ilk önce ban o haberi veren herifi bir güzel sikerdim.
Sonra ayıya dayı dediklerimizin hepsini arar ne sölemek istiyorsam derim.
Sonra tikky lerin arasına çük taşak dalar karı tikkylere sütürürdüm.
sonraaa
postal daki gibi önüme gelene tekme atardım.
göbeğimi keser(bu biraz zor olurdu he halde)
içime bakardım.
Bir kaç eleman var onların boğazını keserdim
Sonrada ölürdüm. -
cok acıklı bir şiir yazardım arkamda bıraktıklarımı ağlatırdım :(
-
bılmem neden hergunu son gun gıbı yasamak varken boyle varsayımsalmıs gıbı hareket edelım kı?
-
TugrulBaba bunu yazdı:
bılmem neden hergunu son gun gıbı yasamak varken boyle varsayımsalmıs gıbı hareket edelım kı?
güzel laf da herkes için geçerli degil düsünse antikky nin hergün bunlari yaptigini -
o şamatasına soyluyor kardesım yoksa temız kalplıdır yane..
-
eueeu lan ilk yapacağım iş yök başkanın münasip bi yerine öss kağıdımı verirdim al da sen bunu .... torunlarına ver diye :)))
sonacıma madem ölecez son günümüz bana bi silah lazım bol bolda şarjör :) canımı sıkanları tek tek kuş gibi avlardım sona yok zaten kelimeyi şahadet ederim hadi naş naş :)
-
wallaha abdestimi alip namazimi kilardim elbiselerin altina bir kefen giyerdim sirtima enistemin pompalilardan tekini takardim elimede amcamin silahi alirdim basar iraga giderdim ve olene kadar amerikan kopeklerini vurmaya calisirdim enbuyuk sevap bu olurdu muslumanlara zavalli cocuklara yardim ederek muslumanlara yardim ederek olmadi bir ceteye uye olur onlarla beraber catisirdim oluncede sehit olmus olurdum buda cok yuce bir birsey
-
sevdiğimle olurdum
Stifler senın bu ımzayı mavrahenenın admınınde gordum
-
Bush a suikast duzenleyip kalan zamanida 1 senedir gormedigim kiz arkimla gecirirdim olecegimi anladigimdada kafama sikardim bi tane :) hep merak etmisimdir intihar etmek nasi bi duygu diye
Toplam Hit: 6559 Toplam Mesaj: 29