Bulletstorm [2011] SKIDROW | Full
-
Not : Part 08 Yükleniyor...
bunu görünce tek tek herşeyi inceleyemem ordada yazılabilirdi :)
Neyse bekleriz bakalım
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Not : Part 08 Yükleniyor...
bunu görünce tek tek herşeyi inceleyemem ordada yazılabilirdi :)
Neyse bekleriz bakalım
-----------------------------Bugün olmadık sorunlar çıktı falan filan yükliyemedim. Yarın yükleyip paylaşıcam :)
-
müdür daha dün zamunda dan çekmiştim skidrow gene, açmıyo bi türlü namuzsuz.. tam açılcak gibi yapıyo, sora çalışmayı durdurdu diye masaüstüne atıyo şerefsiz :)
buna bi çözümün var mı :) -
MaviGozluDev bunu yazdı:
müdür daha dün zamunda dan çekmiştim skidrow gene, açmıyo bi türlü namuzsuz.. tam açılcak gibi yapıyo, sora çalışmayı durdurdu diye masaüstüne atıyo şerefsiz :)
buna bi çözümün var mı :)
-----------------------------wista'da büyük ihtimal veri yürütme engellemesi (dep) mi öle bişey engel oluyor uac ve dep'i kapatmadan oyun oynanmıyo resmen...
-
kafkafkaf bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
buna bi çözümün var mı :)
-----------------------------wista'da büyük ihtimal veri yürütme engellemesi (dep) mi öle bişey engel oluyor uac ve dep'i kapatmadan oyun oynanmıyo resmen...
-----------------------------Cevap verilmiş hocam bi dene istersen. Ben öyle bir sorun yaşamadım.
-
Part 08 yüklendi ve paylaşıma sunuldu. İyi oyunlar... :)
-
hacım 10:59 itibariyle indireyim dedim part 8 i silinmiş sanırım :(
-
part 8 silinmiş hocam. indi hepsi part 8 eksik. bi zahmet upload edermisin tekrar
-
__
-
par8 i upload edecek arkadaş varmı? dosyalar yarıda kaldı :(