Bune.La - İnsan Gerçekten Hayret Ediyor.
-
Güzel düşünülmüş elinize sağlık hocam.Fakat arkadaşların dediği gibi tasarımda değişiklik yapılırsa daha hoş olur bencede.
-
motka bunu yazdı
Güzel düşünülmüş elinize sağlık hocam.Fakat arkadaşların dediği gibi tasarımda değişiklik yapılırsa daha hoş olur bencede.
Hocam iyi diyosunda birazda alışılmışın dılında olmasını istiyoruz farklı olsun istiyoruz sencede doğru değilmi? tabi bu sorum diğer müridlerede
-
Nvidia bunu yazdımotka bunu yazdı
Hocam iyi diyosunda birazda alışılmışın dılında olmasını istiyoruz farklı olsun istiyoruz sencede doğru değilmi? tabi bu sorum diğer müridlerede
o zaman slider degilde bi buton koyun her tıkladıgındna yeni bişi göstersin
-
@Nvidia anladım hocam demek istediğini.O zaman şöyle düzelteyim biraz daha işlevsellik katılabilir.Görüntülenme sayısı,beğeni butonu,anasayfada popülerlik sırası gibi eklentiler yapılabilir.
-
motka bunu yazdı
@Nvidia anladım hocam demek istediğini.O zaman şöyle düzelteyim biraz daha işlevsellik katılabilir.Görüntülenme sayısı,beğeni butonu,anasayfada popülerlik sırası gibi eklentiler yapılabilir.
Eyvallah hocam tavsiyelerin için. Haklısın biraz daha fonksiyon ekleyebiliriz siteye
-
Nvidia bunu yazdımotka bunu yazdı
Eyvallah hocam tavsiyelerin için. Haklısın biraz daha fonksiyon ekleyebiliriz siteye
Rica ederim hocam.Umarım istediğiniz yere gelirsiniz.
-
Ben sevdim, oylesine girdim. 10-15 dakikam sitede gitti.
Mobil olarak tasarim sade ve guzel.
Basarilar..
-
Aferim.la :)
Menüsüz olmaz. Menü aradım
Anasayfa olsun.
-
title önerisi
reis title anasayfada yaptığın gibi olsun.. şöyleki mesela kediler konusu http://bune.la/konular/kediler/ buna kısa bir etkili konu başlığı seç (başlık yine kediler olabilir ama all in seo gibi eklentilerle google'da görünen title farklı etkili bir başlık seç)
sitede görünen konu başlığı: kediler
google'da görünen ve meta'da yer alan title: kedilerin istilası
ince bir ayar, all in seo uygulaması ile: her konu başlığının başına otomatik bune.la?
dolayısıyla daha etkili, mizahi, dikkat çekici bir google sonuçları olur... örnek olarak şu şekilde:
bune.la? - Kedilerin istilası..
bune.la? - Kuzey Kore 1911 yıl geride! bune.la? - Köpeklere kripto mesaj :O -
Fikir güzel içerik eklenirse süper olur fakat tasarım çok zayıf.
Meslek lisesi okuyan öğrencilerin html dersinde yaptıkları ödevlere benziyor. ( darılmaca yok :D )