folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bunlar Hadlerini Yeterince Aşmadılar Mı?

Bunlar Hadlerini Yeterince Aşmadılar Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Bunların artık kapatılması ve bir daha hortlatılmaması gerekmez mi? Eğer bunu yaparsak sadece ülkenin bütünlüğünü korumak için yapmış oluruz çünkü açıkça ülkeyi bölmek istediklerini ifade ediyorlar, Dolayısıyla faşizm yapmış olmayız. Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruat değil midir? tamam farklı düşünceler olabilir bu yüzden başka partiler açılıyor ama dtp haricinde hiçbiri ülkemizin bütünlüğünü bozmak istemiyor, aksine dtp haricinde hepsinin ortak amacı ülkemizin bütünlüğünü korumak farklı düşüncelere sahip olsalar da, ama dtp açıkça ülkeyi bölmek istediğini ifade etmiyor mu? bunlara hala nasıl tahammül edebiliyoruz anlamıyorum.

DTP%20resmen%20özerklik%20isteyecek%20
    DTP resmen özerklik isteyecek

Son açılım DTP'den geldi ve resmen özerklik talebinde bulunulacağı açıklandı. İşte gündeme bomba gibi düşen o sözler;

DTP Grup Başken Vekili Selahattin Demirtaş, Türkiye ziyareti sırasında ABD Başkanı Barack Obama’ya özerklik taleplerini ileteceklerini açıkladı.

DTP, ABD Başkanı Barack Obama'dan Güneydoğu'da özerklik istemeye hazırlanıyor.

Partinin Grup Başkan Vekili Selahattin Demirtaş, Obama'nın ziyareti sırasında kendisine Kürt sorununun çözümü için özerklik talebinin de yer aldığı bir dizi öneri ileteceklerini söyledi.

Reuters Haber Ajansı’na konuşan DTP Grup Başkan Vekili Selahattin Demirtaş, Obama'nın Kürt sorununun çözümüne yardımcı olmasını umduklarını kaydetti.

Özerklik: Bir bölgenin kendi koyduğu ayrı yasalarla kendini yönetme hakkı. Politik anlamda bağımsızlık, kendi kendini yönetme ve siyasi iradenin kendi kendisinin yasa koyucu olması durumudur.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek
    gel de sövme şimdi bu adama..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

tipsiz(ler) çok yüz buldu bunlar , devletimizin boku çıktı .bunlara destek veren amerikanın a.goim

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Bir taviz bin tavizi doğurur...

Bu saatten sonra partinin kapatılması zor. 

Korkut Eken hapisten çıktığı zaman bir söyleşi yapmıştı, orada bizim gibi yıllarca bu ülkeye hizmet etmiş olanları hapse atarlar, bu şerefsizleri baş tacı ederler demişti. Ve gün gelecek Abdullah Öcalan bu ülkede siyasi bir lider olacak demişti, ki buna bende inanıyorum. 7  yıl önce kürtçe bir kanal istendi diye savaşa hazırlanıyorduk, şimdi siyasi liderlerimiz büyük bir mutluluk ile bu kanalı açıyorlar. 

Bakınız, yasadışı bir propaganda yapmalarına rağmen seçimlerde 4. çıkan bir parti. Eğer bunlarda yeterli bir ekonomi olursa daha büyük başarılar kazanırlar...

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

yaa yemin ediyorum eğer devlet istesin bunların alayı 1 saatde öteki tarafa göç ederler.

ama anlamıyorum neden pkk dağda iken öldürüyoruzda, mecliste iken dokunmuyoruz. serbestçe bölücülük yapmalarına izin veriyoruz.

bir ülkede ihanet bukadar serbest olmaz, olamaz, olmamalı...

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tayyip yalakalık yapıcam die şeş tv keş tv atılım yaptı. (O kanalda da kendi propagandasını yapıor devlet kanalı yani akp kanalı olduğu için.)  Bunlara verdi tavizi oy almak için kürt açılımları cart curt hem sandığıa gömüldü doğuda hemde bunları başımıza yeniden hortlattı..

Şimdi bu tayyipi tutup ne yapıcaksın bilmiorum ama aklımdan da hoş şeyler geçmior.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    PKK'nin tirmandirdigi bir baska faaliyet daha dikkat cekiyor..
    Devlete bagli asiret ve ailelere giderek, bundan sonra kendileri ile isbirligine baslamalarini istiyor. Bu asiretlere secim sonuclari hatirlatilarak artik bolgeye tumuyle el koyduklarini, PKK'nin tam hakimiyeti oldugunu ve kendileri icin de af (!) cikardiklarini anlatip isbirligine, devlete karsi cikmaya zorluyorlar!..
    PKK Avrupa'daki kollari ile bazi ulkelerde saglanmis isbirlikcileri de bolgeye gonderdi. Avrupali bazi tipler, DTP'nin eline gecen illere getirildiler. Buralarda ilginc faaliyetlerde bulunuyorlar.. Mesela Siirt bu goruntulere sahne oldu... Italyan kadin haklari mensubu Margret Owen, Ingiltere Lordlar Kamarasi'ndan Robert Hylton, Gal AB eski parlamenteri Eriq Wayn... AB'nin profesyonel lobicileri, yani bir nevi parali askerler PKK yandasligi icin Siirt'e postu sermis "Kurdistan'i selamlamaktan!" dem vuran konusmalar yapiyorlardi..!
    Uzun sozun kisasi, PKK kendisini bu secimle resmilestirdigine inaniyor!..

!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Özerklik lafda arkadaşın dediği gibi ama normalde apayrı bir devlet olmak demektir.Zaten tarihde de özerk olan bir cok devlet sonradan bağımsızlığını ilan etmiştir.

Bu saatden sonra da tek çözüm var bunları Hrant  Dink gibi vurmak başka cözüm yolu yok.Ama ulu orta yerde vurmak değil kaza süsü vererek gebertmek gerekir.Dtp yi kapatırlar başka parti açılır yoksa.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bir gün bir kene çıkar şöle insan öldüren cinsten. hooop bi bakmışsınız dtpciler mefta. niye? kene öldürdü. biyolojik silah teknolojisinin bu kadar geliştiği bir dönemde silah ve mermi kullanmak gerçektede daha fazla maliyetli değilmidir ?

ayrıca epey bi zaman önce pkk ile niye silahla savaşıyoruz diye konu açmıştım. halada onu savunurum. silah top tüfek hiç gerek yok. uçaklar dağdan geçerken sallıycaklar 3-5 kene midir böcekmidir artık ne üretilirse. bi bakmışsın teker teker mefta. kimsede ispatlayamaz.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla böyle bir istekte bulunmaları dahi anayasaya göre suç
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

B0LDPiL0T bunu yazdı:
    -----------------------------

yaa yemin ediyorum eğer devlet istesin bunların alayı 1 saatde öteki tarafa göç ederler.

ama anlamıyorum neden pkk dağda iken öldürüyoruzda, mecliste iken dokunmuyoruz. serbestçe bölücülük yapmalarına izin veriyoruz.

bir ülkede ihanet bukadar serbest olmaz, olamaz, olmamalı...

-----------------------------

Aynen Katılıyorum Hocam Dağda Vuruyoruzda Meclise Yere İnince Neden Bir Şey Yapamıyorlar :S

Toplam Hit: 7257 Toplam Mesaj: 60