Bunları Görmezden Mi Geliyolar ? !
-
Ulan neymiş internete yasaklama sınırlama gelecek millet rahat internete giremiyoki sen sabaha kadar getir yasağını hangi siteye girsen reklam a tıklıyosun facebook un desen hep boku çıktı adam mılletın profilini elinde oynatıyo istedği kadar reklam yapıyo bizde bunları şikayet edelim ben mecburmuyum senin reklamı yapmaya :| gerçekten sinir bozucu oldu sanal alem
resimreki gibi her gün yok cem yılmaz öldü yok kızlardan etek altı show bunun gibi envaii çeşit şeyler inanın sinir bozucu şeyler :|
http://ressim.net/s/upload/47d4b49c.png
-
Bence facebook eskisi gibi ingilizce olmalı.
-
"Cem Yılmaz öldü" ye bastın mı ?
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yok hocam saçmalama
-
Randy Savage öldü ya araba kazasında 2-3 gün önce. Dağ gibi adamdı.
-
sonra atlarlar hemen linke uygulamaya izin verirler 2 gün sonra benim duvarımda haberim olmadan bişeyler paylaşılıyor derler :)) facebook'u kullanmaktan acizsen her şeye atlamayacaksın.
-
zamazingo bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam saçmalama
Bir an korkmuştum. Gönlüme su serptin :) -
CodeInside bunu yazdı:
sonra atlarlar hemen linke uygulamaya izin verirler 2 gün sonra benim duvarımda haberim olmadan bişeyler paylaşılıyor derler :)) facebook'u kullanmaktan acizsen her şeye atlamayacaksın.
-----------------------------acizlikle alakası yok net aleminin mna kodular 2 kere 2 4 başka acıklaması yok
-
yumurcak tv altyazı geçti . başımız sağolsun
-
maymun tokatla, şınav çek, eteği kaldır... bizi mal yerine mi koyuyor bu ibneler. şikayet edecek bir kurum varmı acaba? yada nasıl tepki gösterebiliriz?
-
girdigim sitelerde turk uye gorunce direk ctrl+w yapiyorum ben.bokunu cikartiyoruz millet olarak.bende turkum ama utaniyorum bunun icin.