folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bunların Kanı Bozuk... Katilleri Alkışlayan Kürtler

Bunların Kanı Bozuk... Katilleri Alkışlayan Kürtler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Bunlar resmen orospu çocuğu, bunların ırkı bozuk, bunlara söylenecek söz yok,

Adliye önünde toplanan ve şüphelilerin yakınlarından oluşan yaklaşık 20 kişilik grup ise zanlıların adliyeye girişi sırasında alkışlı destek verdi.

Bu sırada bir bayan avukat "Hem askerimizi öldürüyorsunuz, hem de alkışlıyorsunuz" diyerek gruba tepki gösterdi.

Bunun üzerine avukat ve şüphelilerin yakınları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Çevik Kuvvet polisinin araya  girmesiyle tartışma büyümeden önlendi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

bu resmi kopyalayalım çoluğumuza çocuğumuza "orospu cocuğu" tabirini anlatmaya çalıştığımızda örnek olarak veririz.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Şerefsizler orda anaların kuzuları şehit düşmüş kçücük bir kız şehit düşmüş yaptıklarına bak. Birde bunların arkasında olan insanlar var. Ulan bunu yapan zihniyet sana ayrı bir devlet kursa ne olur? Ne kadar salaklar.

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

ana kuzusu tabirinden nefret ediyorum. Şehit olanların hepsi anasının aslan gibi yetiştirdiği kahraman Türk evlatları.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

rezalet amk. rezalet. ne hale getirdiler memleketi

le le le sakine
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

O alkışlayan ellerini alıp monte ediceksin

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ah ah nusret demiral, hey gidi cumhuriyet başsavcısı zamanında zılgıt çekenleri bile toplatır içeri attırırdı. nerede bu savcı , polis , devlet??? devletin teröriste söyleyecek sözü sıkacak mermisi kalmadıysa görev vatandaşın taktirine kalıyor. Hazır ol Türk Milleti... 

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

merak etmeyin, basbakan acilim ile bu goruntulerinde onune gecmeyi planlamaktadir.

bunlar oruspu cocugu degilki, asil oruspu cocugu nun resmi asagida.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

aklımdan geçenleri yassam değil abye uzaya halısaha yapılana kadar ban yerim

Telegram @WVesselam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

sniperscope Biraz abarttın sevmeyebilirsin ama şuanda devlet başbakanına bu şekilde hakaret edemezsin. Mesajını editlemeni öneriyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

asıl şerefsiz bunlara alkışlıcak cesareti verenlerdir kim olursa halksa halk siyasilerse siyasilerdir tartışma yaratmak için falanda yazmıyorum 3  5 yerde yürüyüşten başka bi tepki varmı halkta filistinde 10 kişi öldü türkiye ayağa kalktı onlarda bizim insanımız ama burda senin vatanın için senin huzurun için şehit olmuş askerler var 2 3 şehirin dışında bi tepki göremedim ben somut olarrak haa internette kan gövdeyi götürüyo o ayrı konu sokak kavgası olasunda istemiyorum nasıl 99 da ekonomik krizde eylemlerle  ekonomik krizin  sorumluları koltuklarından indirildiyse şimdide öyle olsun ama yok  ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
Toplam Hit: 9222 Toplam Mesaj: 63