Bunu Polis Yapıosa Sivil Ne Yapmaz
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
rezil etseydin iyice bağır çağır millet dışarı çıkardı felan bide şikayet olay tamamdı.
-----------------------------155 i arar:
- Alo polismi
- Evet Efendim
- Çatıda Biri beni Gözlüyor
- Evde yanlızmısınız?
- Evet
-Üstünüzde ne var?
-hö?
- Pardon tarif edermisiniz şahsı
- Mavi Gömlekli lacivert pantolonlu birde şapkası var
- başka?
- Silahı var Sanırım polis
(İçeri doğru seslenir)
-Ahmet koş bizim bülent yine yakalanmış
:)))
-
ellife bunu yazdı:
cinsiyet meselesi bu polis doktor avukat mimar vs farketmez :|
-----------------------------hacı ben cinsiyet ws tanımam kalkıp kimse de benim mabedimi gözetleyemez bu nası bi anlayıştır ister erkek olsun ister kadın herkes saygısını gstericek özel mülk die bişi war
-
benim aneeanneme bile sarkmisdi polisler dusunun artik :\
-
ya şeyde vardi Kill Bill filminde.komadayken :D
-
irwa bunu yazdı:
ellife bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben cinsiyet ws tanımam kalkıp kimse de benim mabedimi gözetleyemez bu nası bi anlayıştır ister erkek olsun ister kadın herkes saygısını gstericek özel mülk die bişi war
-----------------------------ozaman deistirim cinsiyeti de gectik insan olmak lazim once :|
-
şerefsizin evladı
-
irwa bunu yazdı:
ellife bunu yazdı:
-----------------------------ablası düşünemedi işte gitme üstüne ağlar bak :)
-
bu durumda polisi arasaydın..
"polis kıyafeti giymiş bir PKK lı etrafta geziniyor" deseydin, bütün polis teşkilatı gelir adamı geldiğine pişman ederlerdi :)9İ
-
Feribotla giderken annem şerefsiz diye bağırdıydı, kafamı kaldırıp bakınca koşar gibi uzaklaşan polisleri göydüydüm. En fazla 17 yaşındaki liseli kızları dikizliyormuş hayvan oğlu hayvanlar. Kızlar geldi teşekkür etti, sonra gittik komiserlerini bulduk, şerefsizleri aramaya başladık ama 3 otobüs dolusu polis vardı. Komiser kızlardan özür diledi olay kapandı.
-
onlarda insan ama onlarında abaza olanları vardır :D