folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bunuda Gördük Cenaze Namazında Hakkını Helal Etmedi

Bunuda Gördük Cenaze Namazında Hakkını Helal Etmedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ulutoyun
    Ulutoyun's avatar
    Erkek
    Katran bunu yazdı

Aslında imam ahirette hesaplaşırsınız diyerek eksikliğini göstermiş. Cenaze namazından önce meftanın çocuklarıyla konuşup hak hukuk mevzusuna girip, babalarının alacağı yada vereceği var ise buna sahiplenmeleri gerektiğini söylemeliydi. Hakkını helal etmeyen adam öfkeli ve hakkını helal etmeyebilir. Üslup yanlış olabilir ama göründüğü kadarıyla orada herkeste bi yanlışlık var. Bu saatten sonra musalla taşında yatmakta olan adamın gelip de helalleşme durumu yok ve eğer kabrinde rahat etmesini istiyorsa çocukları bu adamın hakkını vermeli. 
    Kul hakkıyla ölmeyi Allah kimseye nasip etmesin. 

imamı tanıyorum.imam olacak vasıflara sahip bir insan değildi zaten kendisi.nasıl imam olmuş bilmiyorum.bu adam bile imam olduysa vay halimize

Ayağın topal olsun yüreğin olmasın lenk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Katran
    Katran's avatar
    Erkek

Bu işler çocuk oyuncağı değil, adamın ahireti kararır.. Heyecan olsun diye almıyor hoca orada helalliği ama farkında değil..

Ortak atın beli kırık olur!.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Madem herkes hakkını helal edecekti o zman hoca neden hakkınızı helal ediyor musunuz diye soruyor..Soruyor ki,cevabını istiyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Kamera ne geziyormuş orada,

evet 20 kişilik bir cenaze namazında ne işi var kameranın bende onu anlamadım

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek
    ZyreX bunu yazdı

Madem herkes hakkını helal edecekti o zman hoca neden hakkınızı helal ediyor musunuz diye soruyor..Soruyor ki,cevabını istiyor

...........

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.focushaber.com/videogaleri/cenazede-kakkini-helal-etmedi-v-32057

dha videoyu tam yayınlamamış

bütün video burda

http://www.focushaber.com/videogaleri/-helal-etmedim-pisman-degilim--v-32150

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Ölüyede, yakınlarına da yaptığı hak ihlali. Bir derdi varsa bu şekil şova dönüştürmesi gerekmezdi, tüm amacı şov. Ancak bu yaptığı şovla da günah işlemiş olduğununh farkında değil, muhtemelen bir vakit gelecek pişman olacak. Yaşıda küçük değil yav cidden nasıl insanlar yaşıyor bu dünyada söyleyecek söz yok. Herhalde ya bir yakınını kaybetmemiş, ya da bu vatandaş kendisinden başka kimseyi sevememiş. Dünya malı için yaptığına bak...

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    jewellos
    jewellos's avatar
    Erkek
    blackglove bunu yazdı
    aliyk bunu yazdı

:DD isotçu abi bildiğin bu edenin anasın s......m :DDD 

hakkını helal etmiş veya etmemiş o kişisel durum fakat adamın yaptığı terbiyesizlik bambaska boyutlarda. madem adamla sorunun var neden coluguna cocuguna hatta cenaze namazını kıldırana kufretmek ne kadar adil ne kadar ahlaklı.....

profesyoneller az konuşur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

:D gece gece iyi güldüm :D

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=203140536373432

Aklıma bu geldi. Zaza dayı hakkını helal edimisin ? :D

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 5058 Toplam Mesaj: 41