Bunuda Gördük Parayla Online Film İzletiyorlar
-
vizyon filmi yokki hiç :D
-
İyi güzel hoşta bence fazla müşterileri olmaz millet yine illegal yöntemler varken bunları seçmez bende dahil
-
bulamadığım bir film olursa parasını veririm.
-
Arkadaşlar sadece altyazılı filimlerin olduğu bi site varmı ?
-
iyi iyi. siz boyle parali sistemlerin adreslerini yazin. ben onlari nasil izlicemi biliyorum !
en azindan guzel fimler ve goruntu kaliteleriyle ayagima gelmis oldu hehe =) -
murathan bunu yazdı
iyi iyi. siz boyle parali sistemlerin adreslerini yazin. ben onlari nasil izlicemi biliyorum !
en azindan guzel fimler ve goruntu kaliteleriyle ayagima gelmis oldu hehe =)bizede yazda faydalanalım :D
-
manhyak bunu yazdımurathan bunu yazdı
en azindan guzel fimler ve goruntu kaliteleriyle ayagima gelmis oldu hehe =)bizede yazda faydalanalım :D
aynen.
ek olarak tivibuda 1 liraya kiralayıp izlerken iyide bu site tescilini alıp yayınlarken mi kötü..
bırakın hocalar adamlar hizmet verip karşılığında ücretini alıyor bunun nesi garip ?
-
film indirmem 5 dk suruyor.indiririm alt yazimi atar izlerim.millet cok zengin sanirim.
-
pocto
-
Hocalar bırakın bu işleri Negüzel yapmış adamlar hem legal hem iyi kalite bende üyeyim maxdome.de ye aynı sistem (filmeler almanca) 48 cente bir filmi izliyorsun istersen vidyo arşivine alıyorsun 3 ila 9 euroya arşivine aldığın filmi milyonkez izle eğer net hızlıysa sorun nerde ? Hergünde oturup akort film izlemicez ya bazı arkadaşlar aylık hesap yapmışlarda, sanki sigara aq :D
Haftasonları ailece izliyoruz tvye bağlı ppc mis gibi akarı yok kokarı yok :D ayda 10 film baksam haftasonları eder 4.80 euro mis bi paket cigara nolcak.
Yani indirdiğimiz filmi sanki kaç kez izliyoruzki ? klasikler başka !!Benim Fikrim güzel sistem rahat oluyo hem vizyon filmleri hemen gelmesede Olsun filmmi yok :D
Herkese saygılar...
edit// ppc değil pc olcak millet şimdi pocket pcden film izliyo demesin :)
piskopatix tarafından 28/Kas/12 18:33 tarihinde düzenlenmiştir