Bursa Cumhuriyet Lisesi Saçmalığı !
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------yemin ediyorum bugün disipline verdiler
yalanım varsa beşiktşlı olayım !
-----------------------------bundan adam olmaz atın bunu dışarı. tiz saçları kesile:)
-
ayrıca yalanım varsa Bjk olayım Demişsin Herkes Bjk'li Olamaz Bizim Takımı tutmak Şereftir Şimdi Burda bunun İçin Polemik Yaratma
-
bu arada heralde çok devrim hikayeleri okdun:) bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum:D
-
@sirpence
benim adam olup olmamam senin elinde değil seni hiç ilgilendirmez. tartışma konusu açtım herkesin fikrine saygı duycaksın
bu senin adam olmadığını gösterir !
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------
Swool bunu yazdı:
-----------------------------by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------NOT : BU DİSİPLİN ADINDAKİ SAÇMALIK SADECE BURSA CUMHURİYET LİSESİNDE UYGULANIYOR.
-----------------------------Hayır :)
-----------------------------derse alınmamamızdan bahsediyorum :=
-----------------------------by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------Okul tuvaletinde tıraş olmak zorunda bırakılan öğrenciler, jölesini çantasında taşıya nöğrenciler, ders esnasında içeriye giren müdürün 2-3 öğrenciyi seçip okul koridorunda sopayla dövmesi, yüzündeki makyaj nedeniyle herkesin gözünün önünde rezil edilen bayan öğrenciler, ve diğer ayrıntılar... Bunlara mağruz kalanlar Cumhuriyet Lisesi öğrencileri fakat Bursa Cumhuriyet Lisesi değil =)
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------@sirpence
benim adam olup olmamam senin elinde değil seni hiç ilgilendirmez. tartışma konusu açtım herkesin fikrine saygı duycaksın
bu senin adam olmadığını gösterir !
-----------------------------pardon abi:)
-
Ayrıca Sen Lise 1 'misin Lise Son mu ?
-
lise 2 tekrar
3 senedir bu saçma sistemin kurbanıyım
-
Ya ağız burun dalacam yani :) bir de bunları 'cumhuriyet' lisesiyle ilişkilendirmissin ya helal olsun ne diyim. Az bile. Senin gibilere bi ton sopa çekecekler o zaman görecen sen asıl disiplini.
-
beni adam etmek kimseye kalmadı tekrarlıyorum !
herkes kendi dalgasına baksın konu üstüne tartış şahsi değil !