Bursa Neler Çağrıştırıyor....
-
Bursa'lıyız evel allah, sözde değil, bileğimizdedir/ yüreğimizdedir erkekliğimiz, aksini iddia edenleri top eder göndeririz :D
-
Bursa deyince Texas geliyor aklima Antalya 'da az kavga olmadi . Bizimkiler bagirirdi Seftali Bursa diyebirde o geliyor aklima
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
boş konuşmaya gerek yok.50 kişi 1 adama çullanırsa tabikide insanlar tuttuğu takımın t-shirtini özgürce giyemez.
bu sene alen markaryan, karakartal forum çerçevesinde 2 kere geldi bursa'ya.ilk ziyareti inegöl, ikinci ziyareti gemlik'e idi.bu ziyaretler geçtiğimiz 2 ay içinde gerçekleşti.
orada yüzlerce beşiktaşlı vardı.meşaleler yandı.bayraklar sallandı.ve herkes beşiktaş formalıydı.
çok delikanlıydınız da oraya neden gelmediniz ??
iddia ediyorsun ya hani siyah beyaz renkler görülmez, kimse beşiktaş t-shirti giyemez diye ?
bende şimdi sana soruyorum işte.nerdeydiniz ?
inanmıyorsan karakartal forum'un bursadaki bu saydığım iki panelinin fotoğraflarını sana yollayabilirim.dediğim gibi işkembe-i kübradan sallamaya gerek yok.beşiktaş taraftarı heryere gider.
-----------------------------inegöl veya gemlik bizi germiyor. Biz Bursalıyız. İnegöllü yada gemlikli değiliz. Gel merkeze görüşelim.
Biz hersene istanbul deplasmanına geliyoruz en az 4 kere. nerde delikanlı beşiktaş jimnastik taraftarı ?
Daha geçen hafta ordayık şampşiyonluğu kutlayan beşiktaş jimnastik taraftarı nerde ? 22 otobüs Bursalıyı nasıl görmediniz :)
He birde Adana'yı açıklasana . Bunada vardır kolpa bi cevabınız :)
@alttaki gsli arkada sesleniyorum. hiç bir beşiktaş jimnastik li Bursa'nın meydanında Heykel'de Kent Meydanı vb yerlerde sevinemedi. Sevinemeyecektirde.
Sevinmeye calısan birkac tane sivri zeka ben keserim diye beşiktaş jimnastikli de gördü. Herhalde Bursaya yeni taşınmış.
bizi çekemeyen konuyu çirkefleştiren beşiktaş jimnastikli ve buçuk plakalı yarım delikanlı izmirli arkadaşlara saygılar. Siz yokken biz vardık. Since 1326 ;)
-
by_kamu bunu yazdı:
hocam şimdi sen niye olay çıkarıyorsun bjk sallıyorsun şimdi bişiler diyecem hem konuyu futbola çekmekistemiyorum hemde tartışmak istemiyorum yani burda o sevinemez diyon sen çarsıda çıkıp bursalıyım
diyip sevinebilir misin hayır her tavuk kendi çöplüğünde olay bu konunun içine etmeyin futbola çekmeyin
millet bu olaylar yüzünden öldü biz kapatmaya çalışıyoruz siz hala tribün savaşına devam diyorsunuz
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------by_kamu bunu yazdı:
hocam şimdi sen niye olay çıkarıyorsun bjk sallıyorsun şimdi bişiler diyecem hem konuyu futbola çekmekistemiyorum hemde tartışmak istemiyorum yani burda o sevinemez diyon sen çarsıda çıkıp bursalıyım
diyip sevinebilir misin hayır her tavuk kendi çöplüğünde olay bu konunun içine etmeyin futbola çekmeyin
millet bu olaylar yüzünden öldü biz kapatmaya çalışıyoruz siz hala tribün savaşına devam diyorsunuz
-----------------------------Hocam niye kalkıpta gsliye laf söylemiyoruz bu konuda.
bursaya laf atıyorlar . bömböm bakcaz mı ?
:| ayıp ediyorlar. sadece futbol konusunda dusmanlıgımız var. birsürü bjklı arkım var tek kelime etmem
ama kendini bilmezler böyle karıstırıyor ortalıgı. lafım sana deil.
-
1:Paslanmaz Bursa bıçağı
2:Homo :)) (söylenti işte)
3:Aşırı Millliyetçilik (linç kültürü) -
voodoo bunu yazdı:
izmirden Sevgiler Bur-sa-lı-yız :) kesme kasayız Seftaliyi Cok severiz :D
-----------------------------vodooo sizin gibi buçuk adamları kaale almıoruz açıkçası gelirsen bi ara gösteririm sana şeftali nasıl kesilior diye olur mu ? atla gel izmirden varsa 1 gram ;) bak ben klavye den demiyorum biraz adamlığın varsa gel karşıdan konuşma biz izmir'e de gittik konyaya da antalyayada van'a da adana da nerde kaldı delikanlılar ? izmire geldik merak etme sizi de az koşturmadık oralarda delikanlılık laf söyleyip kaçmakla olmuor gel bakalım mahalleme giy beşiktaş formasını napıyorum ben seni sonra ;)
-
peygamberler şehrimydi bilim adamı şehirimydi :F mevlana gibi olan adamlara ne deniordu işte onlara denilen bi isim vardı .. o ismin şehrimiydi neydi o aklıma gelior :F ha biede çok okumuşlar şehri
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------kreyzi bu zamana kadar bizim borumuz her yerde öttü senin gibi boş kahve basmadık trabzonda orda burda ;)
senin borun orda öter bizim borumuz heryerde öter
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------inegöl veya gemlik bizi germiyor. Biz Bursalıyız. İnegöllü yada gemlikli değiliz. Gel merkeze görüşelim.
Biz hersene istanbul deplasmanına geliyoruz en az 4 kere. nerde delikanlı beşiktaş jimnastik taraftarı ?
Daha geçen hafta ordayık şampşiyonluğu kutlayan beşiktaş jimnastik taraftarı nerde ? 22 otobüs Bursalıyı nasıl görmediniz :)
He birde Adana'yı açıklasana . Bunada vardır kolpa bi cevabınız :)
@alttaki gsli arkada sesleniyorum. hiç bir beşiktaş jimnastik li Bursa'nın meydanında Heykel'de Kent Meydanı vb yerlerde sevinemedi. Sevinemeyecektirde.
Sevinmeye calısan birkac tane sivri zeka ben keserim diye beşiktaş jimnastikli de gördü. Herhalde Bursaya yeni taşınmış.
bizi çekemeyen konuyu çirkefleştiren beşiktaş jimnastikli ve buçuk plakalı yarım delikanlı izmirli arkadaşlara saygılar. Siz yokken biz vardık. Since 1326 ;)
pehhh.bahaneye bak.inegöl ve gemlik arkadaşları ilgilendirmiyormuş.hangi ilçeler sizi ilgilendiriyor tam olarak ? çocuk musunuz siz yahu ? inegöl'e geldik.orası bizi ilgilendirmiyor.gemlik'e geldik.orası bizi ilgilendirmiyor.cevaba bak.merkez'e gelin : ) saydığım yerler bursa değil mi ? siz diyorsunuz ya bursa il hudutları içinde kimse beşiktaş forması giyemez diye.bursa sadece merkezden mi ibaret : ) ?
istanbul 15 milyonluk bir şehirdir ve bir çok istanbul takımı vardır.ayrıca beşiktaş taraftarı sizinle hüsumet ortamına girecek kadar düşmemiştir.siz 3.sınıf anadolu takımı taraftarları kendi kendinize gelin güvey oluyor üstüne üstlük 06-16-26 gibi saçma sapan ittifaklar peşinde koşuyorsunuz.ittifaklarınızın ne üstüne kurulduğu da ortada.ankaragücüne gol atınca ankaragüçlülerin size ne diye bağırdığını sen daha iyi bilirsin : ) kardeşliğiniz bile kolpa.
böyle çocuk çocuk şeylerle gelmeyin.bursa'nın 1.lige başka takım çıkarabilecek kabiliyeti yoksa beşiktaş taraftarı ne yapsın ? tabikide il güvenlik kurulunun tedbiri sonucunda insanlar bursa'ya gelmiyor.ama beşiktaş tribünlerinin yapısı içinde ne kadar üniversiteli varsa, bir o kadar da sıyırma ve psikopat vardır.karagümrük grubu, esenler grubu, beşiktaş semtinin çocukları vs.vs. sizin gibi yaş ortalaması 17 olan bir tribün yapımız yok.hüsumet beslemiyoruz diye kendinizi nimetten mi saydınız ? trabzon gibi olursunuz.akıllı olun.22 otobüsünüzün içinde ki 20 yaş üstü sayısı en fazla 50 dir.bursa taraftarının yapısını iyi biliyorum.17-18 yaş gençlerden oluşur.
trt'deki nasılsınız programında, tribün lideriniz selim'in alen markaryan'dan üstüste nasıl ayar aldığına değinmeyeceğim bile : ) kendi taraftarınız bile söylüyor ezildiğinizi.
adana mevzusunun bizzat içinde birisi olarak sana çok şey anlatırım ama yeri burası değil.istersen özelden onları anlatabilirim sana.
dediğim gibi.beşiktaş takımı büyük takımdır.beşiktaş taraftarınında namı dünya çapındadır.reklam ve etiket olmak isteyen gereksiz anadolu taraftarlarının oyununa gelmez.ama sabrı bir taşarsa bursa kalmaz ortada.
sabrının taşmamış hali işte ortada.gemlik'de, inegöl'de 100'lerce beşiktaşlı ellerinde meşalerle ve alen markaryan'da orada.bursa'lılar nerede ? pardon orası bursa değildi : ))