folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Burun Küçültme Amelyatı ?

Burun Küçültme Amelyatı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:
    -----------------------------

MUHRIP bunu yazdı:

Pisibaliqi bunu yazdı:

1 ) Burnu küçük olanın ..... küçük olur :D

2) benim burnum kırık halada öyle duruyo bana bi zararı yok git bi hafta rinoplasi ameliyatından çıkanları izle anlarsın ne demek istediğimi ayrıca ameliyat oldum kurtuldum falanda yok ipler falan çıkıo burundan 6 aydabir onlarla uğraş

Seninde .... kırık o zaman hoca ;)

Billetin Burnuyla seyini Kıyaslıyorsun Bende Bi Kıyaslama Yapıyım Yaptıgın Yorum Ve Davranışlara Göre Seninde Beynin Yok Seyinde yok O Zaman.

La düdük sana ne oluyo geyiğine yazdığımı herkes anladıda bi sen eksik kaldın? Şeyimin var olup olmadığını anlaman için tek bi yöntem var onuda yapmış gibi konuşma bari hey allahım

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek
    Cia bunu yazdı:

istatikler kadınların uzun burunlu erkekleri seksi bulduklarını söylüyor

o zaman başlık değişsin Burun büyütme Amelyatı ? : Yeni Mesaj :D --- hocam özelde 2-3 milyardır en fazla heralde.Ama sigortan varsa gidersin heyet raporuyla ücretsiz yapılabilir nitekim benim yarın estetik bi operasyonum var ve 0 para.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:

HeyQirs bunu yazdı:

MUHRIP bunu yazdı:

Pisibaliqi bunu yazdı:

2) benim burnum kırık halada öyle duruyo bana bi zararı yok git bi hafta rinoplasi ameliyatından çıkanları izle anlarsın ne demek istediğimi ayrıca ameliyat oldum kurtuldum falanda yok ipler falan çıkıo burundan 6 aydabir onlarla uğraş

Billetin Burnuyla seyini Kıyaslıyorsun Bende Bi Kıyaslama Yapıyım Yaptıgın Yorum Ve Davranışlara Göre Seninde Beynin Yok Seyinde yok O Zaman.

La düdük sana ne oluyo geyiğine yazdığımı herkes anladıda bi sen eksik kaldın? Şeyimin var olup olmadığını anlaman için tek bi yöntem var onuda yapmış gibi konuşma bari hey allahım

Öyle başa öyle tarak Hoca ;) bende geyiğine yazdım rahat ol ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:

MUHRIP bunu yazdı:

Pisibaliqi bunu yazdı:

Mesajları iyi oku Hocam kıyaslamayı kim yapmış görüceksin ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Sana lafım yok kanka yanlış anlaşıldıysa silenttan özür dilerim ancak bu herife ne oluyo onu anlamadım aksama kadar kasıp kasıp dur bak şunla dalaşa gireyim diye bekleyenlerden...

Konu sahibi laf demezken eleman konuyla ilgili bi yorum bile yazmazken gelip sadece millete çatıyo amaç konuya yararın olması değil yani bulaşmak...

Neyse anlayan anladı silent kusura bakmasın işgal ettik gereksiz bi konu yüzünden

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arachnophobia
    Arachnophobia's avatar
    Erkek

Para durumunu bilmem ama ölçü durumuna gelince belirli bir ölçüsü yok senin resmini bilgisayar ekranına aktararak seninde onayınla sana en uygun olan burun şeklini belirliyorlar. Kemik yapısıda hiç önemli değil çünkü burnu komple kırıp yeniden inşa ediyorlar. Fakat sen kendini ameliyattan sonraki 2 aya çok iyi hazırlaman lazım çünkü iyileşme dönemi çok sancılı geçiyor. Unutmaki ; tedavi bir olay değil süreçtir. Sağlıcakla kal.

Çok Sevdik Be Abi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

ElTurqo bunu yazdı:

Para durumunu bilmem ama ölçü durumuna gelince belirli bir ölçüsü yok senin resmini bilgisayar ekranına aktararak seninde onayınla sana en uygun olan burun şeklini belirliyorlar. Kemik yapısıda hiç önemli değil çünkü burnu komple kırıp yeniden inşa ediyorlar. Fakat sen kendini ameliyattan sonraki 2 aya çok iyi hazırlaman lazım çünkü iyileşme dönemi çok sancılı geçiyor. Unutmaki ; tedavi bir olay değil süreçtir. Sağlıcakla kal.

2 yasında havale geirip haftalarca şaftı kayık şeklinde durmuş, 7 yasında baş parmağı kopup yerine yeniden dikilmiş, 13 yasına kadar 7 defa kafası yarılmış, 11 yasına kadar 3 defa kaynar suyla yanmış biri diz biri boyun ve omuz biride kol, 1 defa damdan kafa üstü düşerek 1 hafta komada kalmış, biri olarak acıya yeterince dayanıklılık kazandım. bnm için ağrılar problem olmaz... bide para meselesine gelecek olursak şimdi bnm burnum yamuk ve afedersiniz bazen burnumu karıştırdığımda (peçete ile :) ) kanlı geliyor sümük... bunu kullanarak amelyatı sigortayla ilişkilendirebilirmiyiz...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Usta bence psikolojiden ilişkilendirirsen daha kıyak olur yani psikolojimi bozuyo ayağı yap bi dene

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

burun ameliyetlarının sonu gelmez. bir kere yaptıran hep yaptırır :W hiç bulaşma derim :W

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

la burun konusunda da tartışma çıkmasın yav :D hocam sen de git sor doğru düzgün bir estetik cerraha 

Toplam Hit: 5801 Toplam Mesaj: 38