Bush"A Ayakkabı Fırlattı
-
http://www.oyunum.eu/oyunlar/Busha-ayakkabi-firlatma.html?ver=6996
aha burdan da ben fırlatıyorum:D
-
Dikkatinizi çekerim ayakkabı puşta vurmamış olabilir ama amerikan bayrağına vuruyor :)
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------şimdi bu kürtlere az bile diyecem.. adım ırkçıya çıkacak..
zamanında saddamın heykelini indiriyorlardı :|
şimdi bush u ayakkabılıyorlar bunlarda bu zihniyet olduktan sonra daha çok ezilirler.. bombalanırlar.
-----------------------------
+ rep :)ipneler saddamı özlüyor şimdi. 1 gecede düşürdüler koca ülkeyi.. kendi ülkelerini. ve bunu onlar istedi. şimdi de ayakkabısını fırlatıyor. bukadar mal olduktan sonra ayakkabı biter orda, ama ayakkabı fırlatılası adam bitmez...
-
Ayakkabının fırlatılması gereken Bush değil, ülkesine kaypaklık eden, koltuk sevdası uğruna kukla zihniyetine bürünmüş, Amerika'ya yataklık eden ıraklıl yetkililer...
-
herifi kimbilir nerde ıslatıyolardır şindi :S
-
busha ayakkabı atmakla bir boku değiştirmedi,tam tersine tepki vermeyen bush hümanist bir havaya büründü :)
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
ne refleks varmış ipnede :|
-----------------------------NoxiouS bunu yazdı:
puşt ayakkabıdan kaçmak için nası kıvırıo bide bozuntuya vermemeye çalışıo hıyar ahahaah :D Helal olsun fırlatana :D
-----------------------------hoca kıvrak olmayan adamı amerıkaya baskan yapmazlar :D
bu arada libya o adama cesaret madalyası takacakmıs
-
Sky bunu yazdı:
Bunda ne var şimdi bush tonlarca bomba yağdırdı adamlarin evlerine sehirlerine.adam bi çift ayakkabı atmis cokmu diil az bile bence..
-----------------------------Herkes İşin mizah boyutunda ama Irak da birisine ayağından çıakrtıp ayakkabılarını atmak en büyük hakaretmiş adam aslında edebileceği en büyük hakareti etmiş
-
şimdi o kahraman ebu greyb de veya guantanamo da ne biçim işkence görüyordür!
-
a.q adam ne gzl bişi yaptı ama a.q bush adamın kaburgalarını kırdırtmış adam çok fena dayak yemiş adam bence hiç hakketmedigi şeyleri yaşıo bence şu anda ama o busha yapılanlar az hemde çok az allah inş layıkını verir ona bi gün