Bütün Kızlar Aynımıdır ?
-
tamamen dişi psikolojisi bu
sonuçta eğer ki çok lüks bi yaşamı yoksa
kendini koruma altına almak istiyo dişi :-) sen de kız olsan yine aynısını yapacaktın :-)
-
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------
anladım..:) ya kız biraz akılsızlık etmiş bence bir erkeğe bir haftada evlilikten bahsedilirmi yaa facia yani :)) neden korkuyorsunuz anlamıyom bu kadar evlilikten..
-----------------------------Hehehehe :)
Hayranım kızların bu istikrarına :D
Kariyer peşinde olmasına, ekonomik özgürlüğünün olmasını istemesine rağmen o korkunç soruyu sormaktan geri kalmayan müridemize bi alkış istiyorum :))
+
Korkmamızın tek sebebi bu evlilik olayını biz erkeklerin değilde bayanların çok büyütmesi ve önemsemesidir.
Bunuda temeli cinselliktir çok karmaşık değil aslında ;)
-
Butun kızlar aynı degıldır.iyi kız diye bır kavramda yoktur.
Iyılık gorecelı bır kavramdır..Kızların ıkı turu vardır Seven kız ve Sevılen kız dıye...
Seven kızlar hep senı dusunur,kendını dusunmez ama senı dusundugu anlar cok olur.
Sevılen kız ıse hep bana hep bana der.en ufak olayı buyutur,Senı dusunmez,ıcıne dert olsun dıye ufacık olayı ole bı buyutur kı ıcınden cıkamaz hale getırır.Bu da ona "ben kazandım,ben daha baskınım" gibi gelır ve galıp geldıgını sanar.(artık neye galıp geldıyse Saf.!)
En ıyısı senı Seven ve senın sevebılecegın bı ınsanla beraber olmaktır.Bızı begenıpte,bızım begenmedıgımız o ınsanlar varya,aslında bız onlara ılk bakısta hıc gozuyle baktıgımız ıcın ve kucumsedıgımız ıcın sallıyoruz ama oturup mantıklı bı sekılde dusunsek o ınsanı ılerde cok sevecegımızı anlarız ve dısarda ıkı kasara harcıyacagımız zamanı onla harcasak cok daha ciddi ve cok daha kalıcı seyler yapabılırız...
Tek sucluu Biz ve Sevgimiz!
-
hangi konuda olduğuna bağlı :) konusuna göre değişir ve tecrübesine göre :D
-
Evlilikten bahsederler sende bahsedersen sıkılır kaçarlar böyle gerzek bi yapılarıda var şimdi aklıma geldi hacım.
-
apokontek bunu yazdı:
Butun kızlar aynı degıldır.iyi kız diye bır kavramda yoktur.
Iyılık gorecelı bır kavramdır..Kızların ıkı turu vardır Seven kız ve Sevılen kız dıye...
Seven kızlar hep senı dusunur,kendını dusunmez ama senı dusundugu anlar cok olur.
Sevılen kız ıse hep bana hep bana der.en ufak olayı buyutur,Senı dusunmez,ıcıne dert olsun dıye ufacık olayı ole bı buyutur kı ıcınden cıkamaz hale getırır.Bu da ona "ben kazandım,ben daha baskınım" gibi gelır ve galıp geldıgını sanar.(artık neye galıp geldıyse Saf.!)
En ıyısı senı Seven ve senın sevebılecegın bı ınsanla beraber olmaktır.Bızı begenıpte,bızım begenmedıgımız o ınsanlar varya,aslında bız onlara ılk bakısta hıc gozuyle baktıgımız ıcın ve kucumsedıgımız ıcın sallıyoruz ama oturup mantıklı bı sekılde dusunsek o ınsanı ılerde cok sevecegımızı anlarız ve dısarda ıkı kasara harcıyacagımız zamanı onla harcasak cok daha ciddi ve cok daha kalıcı seyler yapabılırız...
Tek sucluu Biz ve Sevgimiz!
-----------------------------işte bu kadar.. :)
-
sexi evliliğe taşıma lafları Var bunlarda Normaldir
-
hocam,konuyu türk kizlari diye acsan ne olacaktiki?
yabanci hatunlar,sexe önem verir,türk kizlari evlilige.(genel olarak)
anladigim kadariyla, kizarkadasin hayalperest bir insan ve aslinda bizim kizlarimizda genelde olan bir sendromdur..evlilik,coluk cocuk felan :)
eger kizdan hoslaniyor ve gelecekte birseyler olabilir diyorsan,güzel cümleler kurarak yeni tanistiginizi ve birbirinizi tanimaniz gerektigini anlat.
tatli dille konusursan,sorun zaten ortadan kalkacaktir.
-
R3D bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
anladım..:) ya kız biraz akılsızlık etmiş bence bir erkeğe bir haftada evlilikten bahsedilirmi yaa facia yani :)) neden korkuyorsunuz anlamıyom bu kadar evlilikten..
-----------------------------Hehehehe :)
Hayranım kızların bu istikrarına :D
Kariyer peşinde olmasına, ekonomik özgürlüğünün olmasını istemesine rağmen o korkunç soruyu sormaktan geri kalmayan müridemize bi alkış istiyorum :))
+
Korkmamızın tek sebebi bu evlilik olayını biz erkeklerin değilde bayanların çok büyütmesi ve önemsemesidir.
Bunuda temeli cinselliktir çok karmaşık değil aslında ;)
-----------------------------sorarım tabi kaçar mı.. :))
peki bu temel soruna sebep olan da yine erkekler değilmidir..? ayrıca erkekler hep, kadınların evlendikten sonra değişeceklerini düşünürler.Bence bir başka neddeni de bu olsa gerek :))
-
MikRoBiT bunu yazdı:
hepsi salak olabilir ama hepsi aynı değildir
-----------------------------katılıyorum..