Butun Toms Ve Vans Modelleri Satiliktir (Replikasyon)
-
ComputerWolf bunu yazdı
Toms lari falan ayakkabi diye giyenlere aciyorum
bildiğin babet ve direkt ibne işi gibi erkeklerde yeni moda ve gençlere bakıyorum çoğunluk tarz olarak homoseksüel modayı benimsiyor adeta
belkide yaşlanıyoruz ondan böyle geliyordur
-
Hocam nedir bu toms. Yeni moda mı?
Hani bana alsalar böyle birşeyi kutusuyla evden çıkar 200mt öteye yürür belediyenin çöp konteynırına atarım, bekler oradan almaya çalışanı da döverim.
torpedo_XL tarafından 12/Eyl/13 01:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Tosun hocam malesef, whopper hocam cift renk olarak kirmizi syah ve bordo lacivert var onun disinda googleda bulabilecegin her renk var sana ne lazim? Torpedo hocam satis konusunda "bana alinsa..." fantezisine gerek yoktu ama neyse herkesin fikri kendine
-
Beşiktaşta bişe yokuşu varmış orda biyerede mcdonals varmış.oraya yakın olan birisi varmı? Bnim istediğim ayakkabı orda pasajda satılıyormuş. yakın olan biri varsa ayakkabı parasnı yollarım bide yemek parası yollarım o da bna kargolar
-
hipokondriyak bunu yazdıComputerWolf bunu yazdı
bildiğin babet ve direkt ibne işi gibi erkeklerde yeni moda ve gençlere bakıyorum çoğunluk tarz olarak homoseksüel modayı benimsiyor adeta
+1
Benim giydiğini gördüklerimin çoğunluğu böyle nasıl desem bebek yüzlü ve homoseksüelliğe hafif meyilli tiplerdi bir de. Ondan dolayı olsa gerek bu modellere acayip derecede antipati duymam. Son birkaç haftadırsa neredeyse herkesin ayağında olur oldu. Converse bokunu geçecek gibi bu şey.
-
Ayazz bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıComputerWolf bunu yazdı
+1
Benim giydiğini gördüklerimin çoğunluğu böyle nasıl desem bebek yüzlü ve homoseksüelliğe hafif meyilli tiplerdi bir de. Ondan dolayı olsa gerek bu modellere acayip derecede antipati duymam. Son birkaç haftadırsa neredeyse herkesin ayağında olur oldu. Converse bokunu geçecek gibi bu şey.
Gayet guzel ayakkabilar. Ibnelikle ya da baska birseyle alakasi yok.Yazlik ve sortun altina iyi gidiyorlar. :) Sizler ne tür ayakkabilar giyiyorsunuz acaba?
-
Benim ibnelikle isim yok, benim bakis acim tamamen saglik acisindan :)
Mavi cizgilisini giyiyorum
http://www.amazon.com/Columbia-Mens-Outpost-Hybrid-Water/dp/B003XPGLBG
-
vans ın renklerini fotoğraf çekip koyabilirmisin hocam
-
tosun bunu yazdı
Beşiktaşta bişe yokuşu varmış orda biyerede mcdonals varmış.oraya yakın olan birisi varmı? Bnim istediğim ayakkabı orda pasajda satılıyormuş. yakın olan biri varsa ayakkabı parasnı yollarım bide yemek parası yollarım o da bna kargolar
öğle + akşam yemeği ısmarlarsan düşünebilirim :D
-
Schwarz bunu yazdıtosun bunu yazdı
öğle + akşam yemeği ısmarlarsan düşünebilirim :D
sadece ogle yemegi ne hallederim :D