folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Butun Toms Ve Vans Modelleri Satiliktir (Replikasyon)

Butun Toms Ve Vans Modelleri Satiliktir (Replikasyon)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

Toms lari falan ayakkabi diye giyenlere aciyorum

bildiğin babet ve direkt ibne işi gibi erkeklerde yeni moda ve gençlere bakıyorum çoğunluk tarz olarak homoseksüel modayı benimsiyor adeta 

belkide yaşlanıyoruz ondan böyle geliyordur

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam nedir bu toms. Yeni moda mı?

Hani bana alsalar böyle birşeyi kutusuyla evden çıkar 200mt öteye yürür belediyenin çöp konteynırına atarım, bekler oradan almaya çalışanı da döverim.

torpedo_XL tarafından 12/Eyl/13 01:20 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Tosun hocam malesef, whopper hocam cift renk olarak kirmizi syah ve bordo lacivert var onun disinda googleda bulabilecegin her renk var sana ne lazim? Torpedo hocam satis konusunda "bana alinsa..." fantezisine gerek yoktu ama neyse herkesin fikri kendine

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Beşiktaşta bişe yokuşu varmış orda biyerede mcdonals varmış.oraya yakın olan birisi varmı? Bnim istediğim ayakkabı orda pasajda satılıyormuş. yakın olan biri varsa ayakkabı parasnı yollarım bide yemek parası yollarım o da bna kargolar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    hipokondriyak bunu yazdı
    ComputerWolf bunu yazdı

bildiğin babet ve direkt ibne işi gibi erkeklerde yeni moda ve gençlere bakıyorum çoğunluk tarz olarak homoseksüel modayı benimsiyor adeta 

+1

Benim giydiğini gördüklerimin çoğunluğu böyle nasıl desem bebek yüzlü ve homoseksüelliğe hafif meyilli tiplerdi bir de. Ondan dolayı olsa gerek bu modellere acayip derecede antipati duymam. Son birkaç haftadırsa neredeyse herkesin ayağında olur oldu. Converse bokunu geçecek gibi bu şey.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    ComputerWolf bunu yazdı

+1

Benim giydiğini gördüklerimin çoğunluğu böyle nasıl desem bebek yüzlü ve homoseksüelliğe hafif meyilli tiplerdi bir de. Ondan dolayı olsa gerek bu modellere acayip derecede antipati duymam. Son birkaç haftadırsa neredeyse herkesin ayağında olur oldu. Converse bokunu geçecek gibi bu şey.

Gayet guzel ayakkabilar. Ibnelikle ya da baska birseyle alakasi yok.Yazlik ve sortun altina iyi gidiyorlar. :) Sizler ne tür ayakkabilar giyiyorsunuz acaba? 

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Benim ibnelikle isim yok, benim bakis acim tamamen saglik acisindan :)

Mavi cizgilisini giyiyorum

http://www.amazon.com/Columbia-Mens-Outpost-Hybrid-Water/dp/B003XPGLBG

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

vans ın renklerini fotoğraf çekip koyabilirmisin hocam

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Beşiktaşta bişe yokuşu varmış orda biyerede mcdonals varmış.oraya yakın olan birisi varmı? Bnim istediğim ayakkabı orda pasajda satılıyormuş. yakın olan biri varsa ayakkabı parasnı yollarım bide yemek parası yollarım o da bna kargolar

öğle + akşam yemeği ısmarlarsan düşünebilirim :D

Ignorance is bliss.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Schwarz bunu yazdı
    tosun bunu yazdı

öğle + akşam yemeği ısmarlarsan düşünebilirim :D

sadece ogle yemegi ne hallederim :D

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 2781 Toplam Mesaj: 24