folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Büyük Bir Hastalığınız Var Olsa

Büyük Bir Hastalığınız Var Olsa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Bir gün doktora gittiniz öylesine bir kaç test yapıldı. Sonra birden başka testler felan istedi doktor. Ve durumun ciddi olduğunu git gide anlarken doktorun size önemli bir hastalığınız olduğunu sizi acil yatırması gerektiğini söylese tepkiniz ne olur ? Eşiniz yada arkadaşınız akşam yemeğiniz ödeviniz şusu busu hepsi bir anda darmadağın olsa ne tür bir yol izlerdiniz. Psikolojik ve fizksel olarak ne tepki verirdiniz ?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

kesinlikle hastaneye yatmazdım sevdiğim yerlere giderdim. madem öleceksin ne diye sevdiklerinin yanında hergün ölesin ? 

tek başına ölürsün daha iyi yada kendi hayatını acı cekmeden sonlandırırsın 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

dışarda bi sigara içip geliyim derdim

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

başkan illa ki kişiden kişiye değişir ama benim yine umrumda olmaz sanırım. 

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

Oh lan sonunda rahata eriyorum derim ve herşeyi bırakıp son zamanlarımın keyfini çıkarmaya bakardım 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

Ölmeden bi kaç kişiyi temizlerim yapabilirsem onuda tabi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

bana bir kere yanlis teshis konulur gibi birsey oldu ilk dusundugum zukem doktoru ameliyati gitmeden temizlemem gereken bi kac lavugu bir an evvel halletmek... ama bi cacik olmadi..

bugun oyle bi teshis konulsa bana bir durup dusunup uzuntu hissetmem... pilan proje hazir gider tum o yavsaklari temizlerim sonra cugarami ceker son firti beklerim.:))

beklenen gun gelecekse uygulanan hersey kutsallasir... 

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam ne desek boş. Allah kimseye tattırmasın o hissi. Şimdi ne desek şamata olur güler geçeriz. Ama başa gelmeden ne yapacağımızı bilemeyiz. Yine de gelmesin :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

duruma göre değişir.. kesin ölücen hacı 1000de1 bile ihtimal yok derse, gider anama babama bi sarılım.. sevgilimle kısa bi geziye çıkarım.. sonrada çeker giderim bi yerde ölür giderim..

iyileşm eihtimali var derse paşa paşa tedavimi olurum..

iyileşme ihitmalin çok düşük derlerse, ilk senaryodakileri gene yapıp yurtdışına uzak bi yere tedaviye giderim.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Kesin öleceksem önce kendi basımın caresıne bakamayacagım hale ne zaman gelecegımı sorarım. Ardından dırek cıkar kendıme sole 4 5 tane kırmızı tuborg bıde murattı alırım yavastan demlenırım. O gune kadar arkadaslarımla kız arkadasımla vakıt gecırır ardındanda ceker gıderım tek basıma geberırım sanırım

www.kriptopedi.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

hayat nasılsa öyle devam ediyor.

Toplam Hit: 4778 Toplam Mesaj: 43