Büyük Bir Hastalığınız Var Olsa
-
Bir gün doktora gittiniz öylesine bir kaç test yapıldı. Sonra birden başka testler felan istedi doktor. Ve durumun ciddi olduğunu git gide anlarken doktorun size önemli bir hastalığınız olduğunu sizi acil yatırması gerektiğini söylese tepkiniz ne olur ? Eşiniz yada arkadaşınız akşam yemeğiniz ödeviniz şusu busu hepsi bir anda darmadağın olsa ne tür bir yol izlerdiniz. Psikolojik ve fizksel olarak ne tepki verirdiniz ?
-
kesinlikle hastaneye yatmazdım sevdiğim yerlere giderdim. madem öleceksin ne diye sevdiklerinin yanında hergün ölesin ?
tek başına ölürsün daha iyi yada kendi hayatını acı cekmeden sonlandırırsın
-
dışarda bi sigara içip geliyim derdim
-
başkan illa ki kişiden kişiye değişir ama benim yine umrumda olmaz sanırım.
-
Oh lan sonunda rahata eriyorum derim ve herşeyi bırakıp son zamanlarımın keyfini çıkarmaya bakardım
-
Ölmeden bi kaç kişiyi temizlerim yapabilirsem onuda tabi
-
bana bir kere yanlis teshis konulur gibi birsey oldu ilk dusundugum zukem doktoru ameliyati gitmeden temizlemem gereken bi kac lavugu bir an evvel halletmek... ama bi cacik olmadi..
bugun oyle bi teshis konulsa bana bir durup dusunup uzuntu hissetmem... pilan proje hazir gider tum o yavsaklari temizlerim sonra cugarami ceker son firti beklerim.:))
beklenen gun gelecekse uygulanan hersey kutsallasir...
-
Hocam ne desek boş. Allah kimseye tattırmasın o hissi. Şimdi ne desek şamata olur güler geçeriz. Ama başa gelmeden ne yapacağımızı bilemeyiz. Yine de gelmesin :P
-
duruma göre değişir.. kesin ölücen hacı 1000de1 bile ihtimal yok derse, gider anama babama bi sarılım.. sevgilimle kısa bi geziye çıkarım.. sonrada çeker giderim bi yerde ölür giderim..
iyileşm eihtimali var derse paşa paşa tedavimi olurum..
iyileşme ihitmalin çok düşük derlerse, ilk senaryodakileri gene yapıp yurtdışına uzak bi yere tedaviye giderim. -
Kesin öleceksem önce kendi basımın caresıne bakamayacagım hale ne zaman gelecegımı sorarım. Ardından dırek cıkar kendıme sole 4 5 tane kırmızı tuborg bıde murattı alırım yavastan demlenırım. O gune kadar arkadaslarımla kız arkadasımla vakıt gecırır ardındanda ceker gıderım tek basıma geberırım sanırım
-
hayat nasılsa öyle devam ediyor.