Büyük İzmir Buluşması! Tahribat.Com
-
zuhauahua mayın tarlası nicksiz :D sivilceler bak a.k :D
-
a.q.daha yeni geldim otobüs bozuldu yolda..Valla yağmur çamur demedik gittik buluşmaya..Azkala giriyoduk nicksizle birbirimize.......mcdonaldsın önünde ne bilem baktım karşıda ayazda kalmış it gibi titriyo...karşıdan karşıyo geçiyom dik dik bakıyo herifin biri dialog
yakaları diktim kafa salladım
birine benzettim
ii ii bende birini bekliyom
(aq sanane )Kimi bekliyon???*dedi nicksiz??
TAHRİBAT dedim ve ardından küpeli birini görürseniz demişti aklıma geldi nicksiz senmisin
vayy benim selamlaştık falan....
yağmur yağıyo amale yok piyasada 15 dk sonra geldiler nicksiz para bayıldı giriş için...
manisa takımının (deli çobanın)online davetiye hikayesi çok güzeldi...herif 91 li tabi davetiye 18 den altına olmuyo yanlışlıkla 81 yerine 91 yazmışım dedimi dicekmiydi hatırlamıyom valla....
haaa bide en taşşak olaylardan biride boş bi standda tahribat.com was here ile fotoğraf çektiriyoz amcamın biri geldi neyi tahrip ediyonuz diye..görmeliydiniz valla..compotekin dışını hiç söylemiyom heykel ağaç ne bulursa tırmandı nicksiz....
-
muahahah bune lan tahribatın izmir kolu hep sokak çocuğumu :DD kopdum resimlere güzel olmuş walla istanbul buluşmasında görüşürük artık...
-
amale fotoğraf makinasını sağ salim teslim ettinmi
-
-
hmm saolasın şimdi güsel oldu :)
-
devammmm işte nicksiz abinin gülüşü heuheuehu(garip gülüyo)
-
usta sen inek şabana çok bnziyon yaw :) walla bak :D zuahha kopuyorum tipine bakınca :D
-
lan gül die kafamı miktiler ne güsel somurtuodum ben:D
-
ne mutlu size be. izmirde olsaydım gelirdim kesin.