Büyük Sitelere Giremiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum
-
değişik dns lerde denedim olmadı.varmı sizin bildiğiniz stabil çalışan bir dns arkadaşlar birde onu deneyim belki düzelir ya kafayı yicem .:S
-
google dns kullanılabiliyordu sanırım hala bir dene ?
-
open dns,google dns ve diğer dns leri denedim hiç biri olmadı..başka bir çözümü olmalı bu işin..
-
dns / tarayıcı / kullandıgın 3. parti internetle alakası olan programlar / tarayıcındaki eklentiler / internete baglanmak icin kullandigin cihaz / modemin aldıgı dns / modemin ayarlarini sifirla
gibi seyler geldi aklima.
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------dns / tarayıcı / kullandıgın 3. parti internetle alakası olan programlar / tarayıcındaki eklentiler / internete baglanmak icin kullandigin cihaz / modemin aldıgı dns / modemin ayarlarini sifirla
gibi seyler geldi aklima.
-----------------------------dediklerini yaptım kardeş yine olmadı..
-
sorun devam ediyor arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu??
-
arkadaşlar sorunu çözemedim yardımcı olacak kimse yokmu koskoca tbt den :S
-
güzel kardesim 3 gündür devam edioras 3 gün geriye dönük sistem geri üklemesi yap sende kurtul bu sorundan bizde (:
-
yok olmadı işte sistem geri yükleme yaptım 1 sene öncesine,2 tane formattım yine geçmedi anlamdım sorunu :S
-
hades_06 bunu yazdı:
-----------------------------yok olmadı işte sistem geri yükleme yaptım 1 sene öncesine,2 tane formattım yine geçmedi anlamdım sorunu :S
-----------------------------hani haber verecektin len