Buzdolabının Kapısı Açık Kaldı
-
Şehir dışına çıkarken buzdolabının kapılarını açıp dışarıdan şarteli indirip çıktım, tahminime göre elektrik sayacına bakan geri zekalı eleman sayacı okumak için şarteli kaldırmış ama tekrar kapatmamış, eve geldiğimde buzdolabının ışığının yandığını ama soğutmadığını gördüm. Ürünün garantisi devam ediyor ama garanti kapsamına girmez sanırım, bu arada motorun yanmasından başka bir ihtimal olabilir mi? Çok masraf çıkacak gibi :|
-
Fişini niye çekmedin hacım keşke çekeydin. Siz yol açtınız diye üzerine git bence tedaşa gidip bi müdürle falan konuş :|
-
Dava aç. Yoksa başına kalıcak gibi. Belki zararından daha çok kurtarabilirsin.
-
easy4me bunu yazdı:
-----------------------------
Dava aç. Yoksa başına kalıcak gibi. Belki zararından daha çok kurtarabilirsin.
-----------------------------hocam Türkiye'de yaşıyoruz, bitmez o mahkeme yaptığım mahkeme masraflarıda götüme girer + ıspatlayamam ...
-
garantisini çağır bi açıklama yapma sorarlarsa söyle bişeyler yaparlar %99 garanti kapsamında adam senin kapısını açık bırakıp gittiğini anlayamaz
-
aynen sen garantiye ne olduğunu bilmediğini söyle. tatilden geldik bu haldeydi dersin. garantiye alırlar.
-
Dolap garantide anlayamaz kimse
Motor yanmıştır yenilerler olur eskisi gibi
ütüde bozulmuş mu
-
grantiye git buzdolabi sogutmuyor neden de olayı anlatma onlar halleder
-
üstad garanti belgesinde kapısı açık kaldı diye bozulduğunda garanti dışıdır diye bir madde varmı yok.
Mesela amerikada kadının biri kedisini kurutmuş çamaşır kurutma makinasında öldüğü için dava açmış firmaya neden kullanma kılavuzunda yazmadınız kedi kurutulamaz diye.
sen bişi deme çalışmıyor de garantisi bitmediyse tabi.
-
Şalteri herhangi biri kaldırmış olabilir. Üstüne bi bardak soğuk su iç diyecem de, şimdi buzdolabıda bozulmuş soğuk suyu nerden bulacan :D
-
kapıları neden açtığınızı anlayamadım ben.