C# Kötü Amaçlı Yazılım Ekibi?
-
Son zamanlarda kötü amaçlı yazılımlara kafa sardım ve sarmamla "lanet olsun c# kastığıma" dedim.c# özellikle bot trojan vs. konusunda Net Framework kasisi yüzünden çok geride.Bende düşündüm bot yazamıyorsak(yazabiliyozda bi halta yaramıyo) en azından orta ölçekli kötü amaçlı sql injection, brute force vs. şekline küçük ve orta ölçekli projeler geliştirmeye meraklı kişiler varsa toplaşıp birleşip ekipleşip hem kendimizi geliştirip hemde c# ile sadece stok vs programının dışında alternatif şeyler geliştirmiş oluruz diye düşünüyorum.Acaba siz ne düşünüyorsunuz?
-
:| nasıl yazamıyoruz hoca ?
ben çok güzel bi trojen yazdım,kullanıyorum mutluyum :)
-
Aslında arkadasa bi yerde hak veriyorm ama onunda bi çözümü olduğu için bi yerdede görüşünü haksız buluyorm... şimdi Trojen , keyloger , RATgibi şeyler yazmak istediğimizde bi sorun yok her şekilde yapilabilir.. ancak karsımıza tek sorun çıkıyor Acaba yollicamız kişide Framework yüklümü ?? yüklü değilse yazdiğimiz aracımız çalişmıcaktır doğal olarak...ama :D Framework 3.5 yeriine veya 3.0 yerinde Framework 1.1 de işlemlerimizi yaparsak ve xp nin ilk güncellemesinde dahi bu framework versiyonunun hemen yüklendiğinide hatırlarsak :D Sanırım çok büyük bir sorun kalmıyor...
-
BootNet Nasıl yapılıyo Mantığını Öğrenmek isterim doğrusu...
-
TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------
Aslında arkadasa bi yerde hak veriyorm ama onunda bi çözümü olduğu için bi yerdede görüşünü haksız buluyorm... şimdi Trojen , keyloger , RATgibi şeyler yazmak istediğimizde bi sorun yok her şekilde yapilabilir.. ancak karsımıza tek sorun çıkıyor Acaba yollicamız kişide Framework yüklümü ?? yüklü değilse yazdiğimiz aracımız çalişmıcaktır doğal olarak...ama :D Framework 3.5 yeriine veya 3.0 yerinde Framework 1.1 de işlemlerimizi yaparsak ve xp nin ilk güncellemesinde dahi bu framework versiyonunun hemen yüklendiğinide hatırlarsak :D Sanırım çok büyük bir sorun kalmıyor...
-----------------------------1.1 İşi zor,
Ama C# IDE sinde, projeni 2.0'a uygun hale getirmek gayet kolay bir iş.
Tabii bazı kütüphanelerden ödün vererek.
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------:| nasıl yazamıyoruz hoca ?
-----------------------------Ah biraz parantez aralarını okusaydın ne güzel olurdu :) Orda ben yazılamıyor demiyorum.Ama yazdığın bir trojan'ın karşıdaki makinada çalışması için Netframework kurulu olması.Net Framework'de her makinada yok.
-
TeRRoR bunu yazdı:
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------Ah biraz parantez aralarını okusaydın ne güzel olurdu :) Orda ben yazılamıyor demiyorum.Ama yazdığın bir trojan'ın karşıdaki makinada çalışması için Netframework kurulu olması.Net Framework'de her makinada yok.
-----------------------------framework kurulu olmayan pc ölsün yaşamasın hiç dsgsdsdfds
c# da keylogger tarzı bişi yazmayı düşünmedim değil ama denemedim.c# hocamıza sorduğum kadarıyla antivirüs lerin alayına o referanslara göre hareket ekliymiş.ve yakalanıormuş.doğru mudur bu?
-
TeRRoR bunu yazdı:
SharpShooter bunu yazdı:
----------------------------
pardon hoca
sabah yeni uyanmıştım,gözümden kaçmış :)
-
framework ne oluyor lan :P =))
-
SharpShooter bunu yazdı:
TeRRoR bunu yazdı:
SharpShooter bunu yazdı:
----------------------------
pardon hoca
sabah yeni uyanmıştım,gözümden kaçmış :)
-----------------------------attackatack'ın yazdığına cevap verirsen. + günaydınnnn :)
-
YesTERFoX bunu yazdı:
framework ne oluyor lan :P =))
-----------------------------sen anlaman.:D törnteybıl gibi bişe:p