C5650n Renki Laser Yazıcı
-
OKI C5650n Renkli laser Yazıcı 300 Euro + KdV => ŞOK FİYAT...
http://www.sanalmarketim.com/urun/f0c3747cc4376101af3a8464a55aa6dd/OKI-C5650N-RENKLI-LAZER-YAZICI
piyasada bu fiyat bizdeki fiyat belli Alacaklara duyuru :)
Ben bizim tükanda kullanıyorum daş gibi istediğin kadar bastır basabildiğin kadar bas :)
Ürün sıfır kutusunda gayet iyi :)
Kısa süre için 300 Euro + KdV
-
bu lazer yazıcıların mantığı ne nasıl çalışıo
-
usta lazerle yazıyo. Yani kartuş martuş derdin olmuyo... İki bir 15 lira verip kartuş almıyorsun. Basabildiğin kadar basıyorsun. İçin raht oluyor. :) Aylık 60 kapasiteli bu makine
bu fiyata kaçmaz bi daha söylüyorum.. :)
-
kartuş yoksa toner vardır dimi
-
kafana göre basamazsın.. toner ile çalışmaktadır bu makinalar. fotokopi makinası gibi tonerlidir.
-
toner kartuşa göre %100 daha iyi hocam.. 2 tane sattım. elimde 2 tane daha var. İsteyen olursa niye ısrar ediyorsun diye sorarsanız bi firmayla anlaşmam var. aylık 10 tane satma sözleşmem var. satmak zorundayım :).. 5 günüm kaldı...
-
öyle bir anlatmışsınki sanki sadece fişe takıyorsun başkada bir masrafı yokmuş gibi
Drum ve toner fiyatlarıda oldukça pahalıdır bu cihazların alacak kişilere bunlarıda söylersen karşındaki kişilerin guvenini sağlarsın ;)
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------öyle bir anlatmışsınki sanki sadece fişe takıyorsun başkada bir masrafı yokmuş gibi
Drum ve toner fiyatlarıda oldukça pahalıdır bu cihazların alacak kişilere bunlarıda söylersen karşındaki kişilerin guvenini sağlarsın ;)
-----------------------------
zı pıtta almazsın ama. benim kartuşlu yazıcı vardı hp dükkanda haftada bi 15 lira veriyodum. şimdi bu ürünü kullanıyorum 1 ay oldu nerdeyse takır takır... Zaten alacak adam ürün kodunu googlede yazar araştırır. Ben sadece Fiyat konusunda konusuyorum. bu fiyata bu ürünü bulmak imkansız gibi bişi olsada sadece 1 günlük kampanya olur. ondada ruhunuz duymaz... ::):)) -
Smsung CLP-315 e toner takımı alacam hacı fiyatı nedir?
-
yazıcı aksesuar satmıyorum hacı cıncık işlere girmedim. :) bu dediğim ürünü satamazsam ama 600 euro kazık gibi girecek bana yokmu tanıdığınız eşiniz dostunuz la 100 euro indirim yaptık a.q alan yokmuuu???????
-
ben düşüne bilirdim ama foto baskısı yokmuş