Cafemin Saat Ücreti Hakkında Düşüncelerinizi Almak İstiyorum
-
hocam pc nin kalitesi kadar arşivi de önemli. tüm dizi, film, mp3 arşivleri çok sağlam olmalı. her gün de yeni film, dizi, müzikler eklenmeli. o zaman 1,5 normal. tabi normal biyer için. müşteri çok internet cafe yoksa oralarda her daim eder.
-
EMRYLMZ bunu yazdı:
-----------------------------
DrKeworks bunu yazdı:
EMRYLMZ bunu yazdı:
Herkesin yaptığından en ucuza yap 1.5 se diğer yerlerde snde 1 tl yap cazip fiyat çünkü.
-----------------------------hayır hocam bunu sakın yapma. bu tür işler yüzünden piyasanın mına koyuyolar adam 2 milyar kira veriyo saati karşıdaki kafe yüzünden 0,75 krş. herşeyinde bir değeri var arkadaş. herkes neyse sende öyle yap hocam biraz saygı
-----------------------------Sen kendi işine bak aga başkalarının cafeleri seni ilgilendirmesin yürütebildiğin fiyattan yap zararına olmasın yeter
-----------------------------kardeşim sen yürütebildiğin fiyattan piyasayı aşağı çekiyosunda başka yer senin fiyatlarınla yürütemiyosa?? ona ve kendine yardımcı olucan bikere. sen hizmet ver saatlik ücretin aynı olsun sonuçta herkes ekmeğini yer. sen 1 lira yap o 75. sen 75 yap o 50. ee? sonuç? çok emek az kazanç. en doğrusu hiçkimseye kadir olmadan herkesin yürüteceği şekilde ortak bir fiyattır demi ?
-
makine özellikleri, saat ücreti falan ikinci planda bence. ortamı kurduğun zaman, devamlı müşterin olduğu zaman para kazanabilirsin diye düşünüyorum. yaygın olmayan güzel bir online oyun bul, makinelere onu kur. müşterilerin o oyunu, beraber oynayabilmek için gelsin senin kafene.
-
bizim burda yazlari 3 tl 3.5 tl bodrum
yazında pc açma 1 tl den başlıyor
-
MaxeL bunu yazdı:
bizim burda yazlari 3 tl 3.5 tl bodrum
yazında pc açma 1 tl den başlıyor
-----------------------------katılıyorum :) ama yalıçiftlik te daha ucuzları var :)
-
Verdiğin sistem 1.5 lira etmez. Zaten sistemde saat ücreti belirlemez. Sistemin bazı cafelere gore rezalet bile kacıyor.
Ortamına durumuna gore değişir fiyat.
-
Hocam 1.50 biraz pahalı bence en makbul olanı 750 krş yada 1 tl dir.
-
istanbulda tom clancys hawk x yuklu internet cafe bilen varmi? pc kaldirmiyo gidip iki el oynuycam?
-
sistem özelliklerin önemli değil cafenin yeri önemli
-
benim cafe çarşı merkez saati 1,50 hafta içide aynı komşu dükkanlarda aynı açılış 0,75 30 dkka ya kadar
kiranı elektriğini bide müşterini rahatsız etmiycekse 1,50 ii dir