Çakma Komunistlere Kıl Olanlar !
-
Adamlar kurmuş düzeni bizim adamlar düzeni çeviriyor aman çobak sokmayın a.q
-
şu olaya gülüyorum, komünizm e kıl olanlara sor onlarda bilmez bir şey; körü körüne kıl kaparlar =))
benim uzaktan yakından alakam yok ama bir şeye bok atacaksan veya şaha kaldıracaksan hem "kendi" hem de "karşıt" ideoloji hakkında bilgi sahibi olman gerek :W
yorumları okuyunca bu açıklamayı yapma gereği duydum, hadi canlar siz birbirinize sövmeye devam edin :W
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------şu olaya gülüyorum, komünizm e kıl olanlara sor onlarda bilmez bir şey; körü körüne kıl kaparlar =))
benim uzaktan yakından alakam yok ama bir şeye bok atacaksan veya şaha kaldıracaksan hem "kendi" hem de "karşıt" ideoloji hakkında bilgi sahibi olman gerek :W
yorumları okuyunca bu açıklamayı yapma gereği duydum, hadi canlar siz birbirinize sövmeye devam edin :W
-----------------------------böyle farkedişler de her zaman olur ama yapılacak bişey olmadığı görülünce, hep iki cümleyle fikir izah edilir :D
hep yazıyoruz,biraz da okusak ne var...
-
faşistiz olm varmı akooim :D
-
che nin a.q size bişi olmasın :)
-
Atatürk'ün kurduğu Laik Türkiye Cumhuriyet'i rejimini yıkıp Komünizm getirmek isteyenlerin pkkdan yada şeriat getirmek isteyenlerden hiçbir farkı yoktur. Bu itlerle mücadele etmek Cumhuriyeti korumak her Türk evladının görevidir.
Gelelim çakmalarına :D :D canımız sıkılınca arkadaşlarla makarasına tokatlıyoduk eskiden bunları :D :D
-
Kominizmde her kes Devlet için Çalışır. Devlet de Vatandaşının Temel İhtiyaçlarını Karşılar. Ev Araba, Eşya, Hatta yiyecek ve masraflarını. Aslında güzel bir sistem. Ama Fikir olarak Her kesin Eşit olduğunu savunması, Fırsat eşitliğini Baltaladığı ve gelişimin Önünü kestiği düşünülen bir sistem olduğu için Dünya Genelinde Kabul Gören bir rejim Sistemi değildir.
Ancak Cumhuriyet rejiminde bile arızalar görülmektedir. Yönetimi üstlenen kişinin Yasalarnda üzerinde olmaması Kanun Hükmüne bağlanmadığı sürece, istediği gibi Fırsat Eşitliğini ihlal eden, Çalışma hayatı Saçmalıkları Ortaya peydahlatabiliyor.
-
site kapalyken konusunu açmıştım da silinmiş. sanırsam pazar günü açılan konular ve atılan mesajlar hep silinmiş...
Mesajları okursanız ne bok olduğunu hem osmanlı tarihi hem de yakın tarihten bihaber olduğunu görürsünüz... Gelde kıl olma Ali abi:D
Birşey bilmeme gerek yok bu mesajları okuduktan sonra kıl olurum:D
Bir tane devrimci komunistin yazdıkları:
----------
Ölen gerillada emekçi çocuudur...ölen erlerde emekçi çocuğudur.....kürt sorunu oldumu vatanseverlik yapmaya çalışanlar....ülke topraklrının emperyalistlere satılmasına ağızlarını açmıyorlar.....türkiyedeki abd üslerinin sayısını biliyormusunuz acaba...senin ordun, polisin...meydanlarda çoluk cocuk demeden işçileri copluyor..peki sen ne cehhenneme gittin....konyaya senin askerlerin katil israilli pilotları besliyor..eğitiyor..ülkenin çıkarıymış..başlatma çıkarına.........halkın aç,zulum görüyor...kürtlere zorunlu türkçe dersler veriliyr...alevi köylerine camiler yapılıyor...işçilerin ve köylüler ağzını açtığı zaman vatan hainin deniliyor..siz deçıkmışsınız neyi savunuyorsunz...kendi işçisnni köylüsüne işkence yapan bir devlet ve nonun ordusuna kim güvenir...yıllardır bu ülkenin çıkarlarını savunuyorsunuz ya sizler:bir kere bile çıkıp emperyaliz karşıtı ve kapitalizm karşıtı yüüyüş veya açıklama yaptınızmı...ne çabuk unttun giresUda joplann fındık köylülüerini..manisadeaki köylüleri...tokatta özelleştirmeye karşı çıktıkları için senin devletin trfından hain ilan edilen işçileri...bunlarıda görün...allah belanızı versin....KENDİ IRKINI YÜCELTEN , milliyetini yücelten herkeze lanet olsun.....YAŞSIN HALKLARIN KARŞLİĞİ....KAHROLSUN KÜRT VE TÜRK IRKÇI MİLLİYETÇİLİĞİ
---------
arkerlerin cenazeleri üzerinden siyaset yapan mhp ve onun köpekleri......ulan siz önce kanlı tarihinizzi temizleyim....bebek katili milliyetçi faşistler... sen ülkücülerin mezarına gidiyonda kim sana ne diyor....bırakta dtp lilerde gerillaların mezarına gitsinler..sanane ulan..
----------
cengiz75: altında yaşadığımız bayrağımızdan bahsetmişsin.....hangi bayraktan bahsediyosun......hani türkiyedeki abd ve israil üslerine asılan yüce türk bayrağından mı bahsediyosun......babanız ABD nede olsa....hadi gidin babanızın yanına...en iyisi....ulan ne geriizekalı adamsınız yahu....it gibi kürtlere saldırıyosunuz.......başka bir iş yaptığınız yok....yaw dtp lilere attığın taşı birgünde abd li ab li şerefsizlere atın...........faşist köpekler.....uzaktan ulumaya benzemez bu...devrimciler gibi amerikn askerlerini denize dökünde görelim................ancak ülkü ocaklarından uluyosunuz.....biir tutturmuşsunuz vatan millet sakarya....ülkede satılmadık toprak kalmadı ulan ...vatan mı kaldı...birinizin sesi çıkmadı...yalancı köpekler............
---------
yaw...ne biçim adamsnız cengiz75-kafkaskartalıı.....bir tutturdunz bölücülük bölücülük diye......ulan bu salatalık mı 2 ye bölüyosun be.......yıllardır kürt çocuklarına zorla ne mutlu türküm dedirtildi....alevi köylerine cami yapıldı....sizn başköpeklriniz afedersin başbuğlarınız....bir kelime bile söylemediler......aklınız varsa bir düşünün: size hersabah ne mutlu (kürdüm) diye ne olduğu belli olmayan bir faşist marşla okula soksalar memnun olurmusunuz...............siz böyle yaptıkça bizde bölmeye devam edeceğiz............en büyük bölücülük MİLLİYETÇİLİKTİR..... .............()....ha bu arada bende türküm.........size kapak olsun size bu (hanaklı devrimciler)
--------
ulus devlet nedir....ulus devlet kapitalizmin doğuşuyla bşlamıtır.....çünkü..örn:emperyalist ingiltere rusya kendi üklkelerinde kapitalizmi geliştirmek için osmanlıyı ulus devletlere bölmüşlerdir.......bugün ortadoğu bölgesinde kürdistanın durumudda böyledir....bir tarafta kukla kürt devleti kurmak isteyen abd-tc-barzani-talabani............bir tarafta ise devrimci ama sosyalist olmayan bir tarafıyla bağımsız ama bir tarafıyla ise ab-abd den umut arayan kürt ulusal hareketi ve onun öncüsü pkk,,,,,ulusal hareketler sossyalizm güçlü olduğunda sosyalistlere ,emperyalizm güçlü olduğu zaman da emperyalislere yanaşırlar....pkk nin durumuda böyledir.......pkk gelince kurucuların bir çogu türk ve karedenizli olan pkk,kurulduğunda sosyalist bağımsız kürdistan savunucusuydu...94 yılında ise bayrağında ki orak çekici çıkararak sosyalist kürdistan dan vazgeçmişlerdir...daha çok türkiyeye bağlı özerk kürdistan fikrine yanaşmışlardır...biz komünist devrimciler olarak kürt ulusal hareketinin gerici milliyetçi yönünü reddederken..aynı zamanda ilerici yönlerini de destekliyoruz.......2. olarak:tartışmalrımızda milliyetçi kesim hep vatanseverlikten bahsediyorlar.....vatan sever lik ancak bağımsız bir ekonmi ve bağımsız bir üklkeyle olur...ekonomik özgürlük olmadan politik özgürlükte olmaz...bugün dünya ve yoksul ülkeler bunu yaşıyorlar...BAĞIMSIZ TÜRKİYE OLMADAN BAĞIMSIZ KÜRDİSTANDA OLMAYACAKTIR........BAĞIMSIZ BİR ÜLKE ANCAK İŞÇİ SINIFI ÖNDERLİĞİNDE VERİLECEK OLAN BİR BAĞIMSIZLIK SAVAŞIYLA OLAXCAKTIR....YAŞSASIN BAĞIMSIZ SOSYALİST TÜRKİYE
---------
YIL 1968....İZLE DENİZ GEZMİŞ VE PEŞİNDEKİ DEVRİMCİ GENÇLERİ :AMERİKAN ASKERLERİ DOLMABAHÇEDE NASIL DENİZE DÖKÜLÜYOR.......KÖR HERİF KÖRLER...DEVRİMCİLER ÖLÜR AMA BİTMEZLEER...AMA SİZ HİTLER NASIL GEBERDİYSE SİZDE ÖYLE GEBERECEKSİNİZ.......
----------
insanlıktan nasibini almamışlar.......siz türk değilsiniz zaten......küfür etmek türklerin soyunda yok...ama siz belden aşağı bile küfür ediyosunuz.........sizin yolunuz sivasta maraşta insanları diri diri yakanları yoludur.......yobazlar........benim türk olduğuma inanmasıyosuz...inanmayın ulan....orta hanaklıyım....orta hanak zaten kürttü zaten hemi.....bir tane bile kürt yok...ben nasıl kürt.oluyom...hem kürt olsam nolacak...hııı....ben türküm ama aynı zamanda kürdüm,arabım-ermeniyim........benim hiç bir ulusla sorunum yok....ama sizn var ....çünkü size göre dünyada türkten başka ırk yok değilmi....türkler dışındakiler insan değil zaten hemiii....kafaya baksana...............ulan...sizin polisiniz:giresunda manisada konyada köylüleri nasıl dövüyorduda birinizin sesi çıkmadı.........onlar türk değilmi ulan.....türklükten bahsediyosunuz...bahsetmek kolay.......ama ...bide devrimcilere küfür etmeyin....cvbını kötü görürsünüz....80 öncesi kaçacak yer arıyodunuz......abd uşsğı tsk darbe yptı..devrimciler hapise..sizde paşa koltuğuna oturdunuz......neyse diyecek bir şey yok artık: kapitalizm çöküyor...sosyalizmin haklılığı ortaya çıktı.......işçi sınıfı önderliğinde devrimler yaklaşıyor........sizde kaçacak deliklerinizi hazırlayın artık
-----------
arkadaşlar..bir tartşmadır gidiyor....kürt türk filannnnn...siteye yazı gönderen birkaç çapulcu...kürt ulusu için atıp tutuyorr....yok bilmem kürt ulusuna baskı yokmuş...falan filannn.......şunu söyliyeyim:bir ulusun kaderini,geleceğini,...sizin gibi faşist çapulcular değil....o ulusun kendisi belirler...yani bugün kürt ulusunun kaderini,ne istediğini,...ancak ve ancak kürt ulusu belirler ve karar verir...........faşizmin uşakları milliyetçi faşist köpekler:kürtlerden,alevilerden,ermenilerden,(TÜRKLERDEN),,elinizi çekin....eğer dünyada sadece türk ırkının yaşAdığı bir ülke varsa ;oraya defolun gidin...Bizim sizin gibi ALEVİ KATİLİ YAVUZ SULTAN SÜLAYMANLARIN TORUNLARIYLA İŞİMİZ YOK......................YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ......YAŞASIN İŞÇİLERİN BİRLİĞİ HALKLARIN KARDEŞLİĞİ..
-----------
ne biçim adamsın..osmanlının alevilere yaptığı katliamı..şimdi onların torunlar kürtlere yapıyorrr.............neyi savunuyosun ...anlmadım.
------------
falan filan daha çok var.
-
NoxiouS bunu yazdı:
-----------------------------
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Adama Türkiye Cumhuriyetinde cumhurbaskanlıgı yapmıs kisileri say desen sayamaz ama Chenin hayatını ezbere bilir.
-----------------------------Onuda bilmez ya :))) Çok devrimci geçinen arkadaşlardan biriyle muhabbet edioduk konusu açıldı,adam daha che'nin meslegini bile bilmiyor ama her yerinde Che resmi :)
-----------------------------Türkiye Cumhuriyeti'n de Cumhurbaşkanlığı yapmış kişileri ya da Che'nin mesleğini bilmek mi bilgelik?
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------NoxiouS bunu yazdı:
-----------------------------
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Adama Türkiye Cumhuriyetinde cumhurbaskanlıgı yapmıs kisileri say desen sayamaz ama Chenin hayatını ezbere bilir.
-----------------------------Onuda bilmez ya :))) Çok devrimci geçinen arkadaşlardan biriyle muhabbet edioduk konusu açıldı,adam daha che'nin meslegini bile bilmiyor ama her yerinde Che resmi :)
-----------------------------Türkiye Cumhuriyeti'n de Cumhurbaşkanlığı yapmış kişileri ya da Che'nin mesleğini bilmek mi bilgelik?
-----------------------------sanırım anlatmak istedikleri savundukları görüşü yada kişinin ne olduğunu tam olarak bilmemeleri