folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Çalındığı İddia Edilen Ve İnternete Konan KPSS Soruları...

Çalındığı İddia Edilen Ve İnternete Konan KPSS Soruları...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Vardır-yoktur bilmem ama ÖSYM'nin açıklaması çok komik... Soruların hepsi hatırlanmış tamama normal, kendini savunmak için bakın bizim filigramımız ve yazı tipimiz farklı demek nedir yawf? Yok tamamıyla verseydiniz demezler mi adama? 

Neyi araştırdın, nasıl araştırdında hemen yoktur dedin... Hadi dedin bu nasıl savunmadır yawf... Bundan sonra kıstasımız şu: Eğer yazı tipi ve filigran uyarsa kopya vardır, değilse yoktur.... Dağılın mahkemelere gerek kalmadı... Maillere gönderilen sorular içinde aynı karşılaştırma yapılmışmıdır şimdi merak ettim... Yada 1 hafta önceden çözdürülen polis koleji sorularının filigramı nasıldı acaba?

Ah güzel ülkem... Gelde adalete inan! Söyleyince ya dinsiz, ya kckdan, ya ülkenin gelişmesini istamayan oluyorsun... Ama sadece benim hatırladığım bunla beraber 5 sınav (2010kpss, OSS şifre olayı, polis koleji soruları, doktorlar için yapılan bir sınavdan 10 sorudan 50sinin önceki sınavlarla birebir belli olması) bu haldeyken kimsenin yargılanmaması, hiç bir suçlu bulunmaması ve halen herkesin AKPak geziniyor olması nasıl bir iştir...

Gerçekten yoruldum... Nasıl bir devlet burası? Kimin devleti? Kime hizmet ediyor? Niye bizlere piyonluk düştü?

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

saybirs bunu yazdı:
    -----------------------------

Dicle Haber Ajansı = pkk ? 

http://haber.mynet.com/sinav-sahteciliginde-teror-orgutu-parmagi-639910-guncel/

üniversitelere yıllardır pkklıların sahtecilikle girdiğini düşünüyordum zaten neden derseniz doğu illeri üniversite sınavlarında devamlı sonuncu olur ama her nedense üniversiteler olay çıkartan pkk tipli şerefsizlerle doludur...

emniyet bunu yeni anlıyorsa uyan yavrum balığa gidelim...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Sınava başkasını sokup çıkar sağlayan KCK'ya bağlı çeteye operasyon yapılınca onlar da ellerindeki kozu yayınladılar tabi. Cemaatin büyük bir çoğunluğu doğu ve güneydoğu anadolu bölgesi halkından oluşuyor. Bu sebeple içlerinde bir sürü KCK ajanı olduğuna eminim. Cemaat bundan sonra soruları dağıttığı kitleyi bunu da düşünerek daha da daraltacaktır.

Bu arada ÖSYM yalan dolan bir açıklama yapmış.

http://osym.gov.tr/belge/1-13566/basin-aciklamasi-2012-kamu-personel-secme-sinavi-kpss-l-.html

Sorular ÖSYM stili değilmiş, imlası farklıymış vs. Yok aynısını dağıtmanızı bekliyorduk biz de.

Bundan sonra kopya çektirecekleri kişileri belli sınav salonlarına yerleştirip oralarda kopya dağıtıp tekrar toplayabilirler. Bu da ÖSYM'nin sınav sonrasında yakalanmamasını sağlayacaktır. Aksini çıkıp ispat etmek de mümkün değil. Belki bunun uygulandığı salonlar da olmuştur. Ancak henüz sistemi oturtamamışlar belli ki.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek

http://www.kariyersahibi.com/makale/1257/kpss-iptal-olabilir

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

benim cemaatle yakın arkadaşıma direkt soruları teklif etmişler. üstelik o kadar da içinde değil sadece gider gelir. işte bu kadar yayıldı artık. gizlisi bile kalmadı. bu kadar rahatlar.

evinde nutuk bulunduranı içeri alıp nutuğu da delil olarak kaydediyorlar ama bunları ellemiyorlar.

durmak yok yola devam deyince de bazı mürid arkadaşlar kızıyor. daha iyisi yok diyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Açıkçası beyaz kalemin bu işi reklam amaçlı yaptığını düşünüyorum. Amaçlarına ulaştılar, iyi de reklam yaptılar.

Dicle Haber Ajansınınsa kuyruk acısıyla ortalığı karıştırmak istediği ortada. Tabi bu demek değilki kopya olmuyor, o da oluyor. 

vatandaşa kafam girsin!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    KPSS Sorularının çalındığının kanıtıdır.
    Bugün sabah 5'ten itibaren Bugünkü KPSS'de çıkan Nato zirvesi ile ilgili soru binlerce kez Googleda aranmıştır. Sitemizin istatistiklerine baktığımızda şaşkınlıktan kendimizi alamadık. 1 gün önce böyle bir aramanın Googleda hiç yapılmadığı ya da 3-5 arama yapıldığı halde bugün sabahın erken saatlerinde defalarca aranması sınav sorularının çalındığının kanıtıdır. Bu sınav kesinlikle iptal edilmelidir, aksi takdirde yüz binlerce gencimizin hakkı yenmiş olacaktır.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=472113516152140&set=a.366289560067870.97106.148312201865608&type=1&theater

son durum bu arkadaşlar face de gördüm 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

vay amk söylücek söz bulamıyorum lan :|

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

İşte bu sınava hakkıyla giren garibanlarda böyle piçlerin olduğu memlekete memur olmak istiyor. Laf çok ama takat yok, kaç kere söyleyelim daha.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

kabadayi09 bunu yazdı:

KPSS Sorularının çalındığının kanıtıdır.
    Bugün sabah 5'ten itibaren Bugünkü KPSS'de çıkan Nato zirvesi ile ilgili soru binlerce kez Googleda aranmıştır. Sitemizin istatistiklerine baktığımızda şaşkınlıktan kendimizi alamadık. 1 gün önce böyle bir aramanın Googleda hiç yapılmadığı ya da 3-5 arama yapıldığı halde bugün sabahın erken saatlerinde defalarca aranması sınav sorularının çalındığının kanıtıdır. Bu sınav kesinlikle iptal edilmelidir, aksi takdirde yüz binlerce gencimizin hakkı yenmiş olacaktır.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=472113516152140&set=a.366289560067870.97106.148312201865608&type=1&theater

son durum bu arkadaşlar face de gördüm 

hocam ygs 2011 öncesi de modmedyan aramalarında patlama olmuştu, birileri hala bu adamlara arka çıkıyor, hala savunmaya çalışıyor, yahu arkadaş beyinsiz misiniz ? Ben anlamıyorum bi akplide çıksın desin ki bu ergenekonun oyunu bu devletin içindeki kemalistlerin oyunu desin, ne bilim açsın ağzını saçmalasın ama konuşsun nerdesiniz evetçiler ? Ekonomi çok iyiye gidiyorcular ? Süper güç oldukçular neredesniz ?

Toplam Hit: 11105 Toplam Mesaj: 88