Çalıntı Telefon İmei Si
-
arkadaşlar 3 yıl önce felan telefonum çalınmıştı savcılığa başvurmuştum aklıma esti şimdi baktım imei hala kayıtlı gözüküyo çalıntı gözükmüyo :S başka başına gelen varmı arkadaşlar
-
zaten baktıgınız zaman çalıntı gözükmez kayıtlı olarak gözükür ama telefonunuz orjinalse kapatabilirim yanı en azından çalan kişi kullanamaz
-
iyi olur ya 500 liraya almıştım zamanında imesi **** 6680
-
nasıl kapatıyosun hocam
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------
iyi olur ya 500 liraya almıştım zamanında imesi xxxxxxxxxxxxxxxxxx
-----------------------------orta yere yazmasana hocam imei ni
-
hocam telefon çalınalı 3 sene oluyor klonlasalar ne olur sanki buluncağından umudum yok zaten
-
polise verdiğim ifadeyi şimdi nasıl alabilirim bilen varmı son kullanılan saat gerekiyomuş?
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------
polise verdiğim ifadeyi şimdi nasıl alabilirim bilen varmı son kullanılan saat gerekiyomuş?
-----------------------------İmei ni tekrar düzenledim alıntı yaptıgım için kusura bakma konuna gelince polise verdigin ifadeyi almaktan kastın nedir? O telefon kolay kolay bulunmaz bir cinayet gasp vs olmadıgı sürece o yüzden pek bir umudum yok ama genede polise gidip durumunu anlatıp olayları gözden geçirmelerini sağlayabilirsin.
-
benimde telfonum çalınmıştı 2 sene önce. savcılığa dilekçe verdim bi kaç y sonra cevap geldi sağolsunlar. bulamadık kusura bakmayın die cevap verdiler =)
-
ya bide benim arkadasa aldığım telefon vardı 2 ay önce çaldırdırmış fatura bende ve benim adıma 2 imei si var onu nasıl kapattırabiliriz
-
444 9 777 i arayıp ihbar etmek gerekiyomuş telefonun ne zaman çalındığını soruyolar ve çalınmadan önceki kullanılan hattın sahibinin araması gerekiyormuş