folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Çalışan Şeyi Neden Güncelleriz Ki ? Ati Ekran Kartı

Çalışan Şeyi Neden Güncelleriz Ki ? Ati Ekran Kartı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar çalışan ekran kartını belki 40 50 olan fpsim 60 80 olur diye hp nin sitesinde yeni  tarihli diye indirip kurdum.Restart yaptım bir de baktık gördük ki cs go açılmıyor. https://support.steampowered.com/kb_article.php?p_faqid=772,

ilgili hatayı almaya başladım.Eski ati sürümlerini indirdim sildim kurdum 10 kere yaptım olmadı.Şimdi ne yapmak gerek bilgisayarı yakayım mı ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ekran kartı modelini tam olarak buraya yaz birkaç çözümü olabilir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Driverları bazen kökünden kaldırmak gerekebiliyor. Seninde çözümün bu olabilir.

remove ati driver completely

remove driver completely windows 7/windows 8/windows 10

remove ati driver completely windows 7windows 8/windows 10

şeklindeki google aramaları sanırım sıkıntını çözecektir

Sadece bi imza..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

yaptım hocam kökünden silmeyi filan. kaldırıp duvara vuracaktım notebooku en son sakin kafayla düşündüm saçma oldu.

hd 7670 m 

pc açılınca catalyst control center host application çalışmayı durdudu diyo.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

alette iki ekran kartı varsa, intel ekran kartına sağ tıkla aygıt yöneticisinde, kaldır de, "sürücüyle beraber kaldır" ı seç

sonra onun da yenisini indir, önce inteli sonra ati yi kur. belki düzelir 

black implies white, self implies other, life implies death.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

alette iki ekran kartı varsa, intel ekran kartına sağ tıkla aygıt yöneticisinde, kaldır de, "sürücüyle beraber kaldır" ı seç

sonra onun da yenisini indir, önce inteli sonra ati yi kur. belki düzelir 

olmuyo hocam denedim her bi şeyi olmuyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Çift güncelleme yapılmış olabilir mi? Kendinde çalışan sürümü yüklediğinden emin misin? İki alt sürümü yüklemeyi denesene.

Sadece bi imza..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    PcK0 bunu yazdı

Çift güncelleme yapılmış olabilir mi? Kendinde çalışan sürümü yüklediğinden emin misin? İki alt sürümü yüklemeyi denesene.

iki altı bırak en altı istiyorum nereden buluruz alet hp g6 2212 et 

ati hd7670m

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek

Sistemi sıfırdan kurup windows update çalıştırıp sonra gerekli çipset inflerini ve driverları kurmanı öneririm. Onun haricinde Wagnardmobile'ın Display Driver Uninstaller uygulaması ile ekran kartı driverlarını temizleyip manuel kurulum yapabilirsin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    PcK0 bunu yazdı

iki altı bırak en altı istiyorum nereden buluruz alet hp g6 2212 et 

ati hd7670m

hp softpaq download manager i indirip onun içinden eski sürümü bulmaya çalışsana bi

senin model varsa driverların eski sürümleri de oluyo o programda. yine olmazsa 444 03 07 yi ara (hp nin numarası) onlar eski sürümü bulur, ya da bi şekilde halleder. hp nin telefon desteği çok iyi. sorununu çözmeden kaydı kapatamıyolar

black implies white, self implies other, life implies death.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Tamam şimdi öncelikle hp nin siteisndeki driverı siktir et.

Öncelikle aşağıdan display driver uninstaller adlı uygulamayı indir:

https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

Programı indiridkten sonra bilgisayarını güvenli modda başlat. Programı çalıştırıp amd/ati yi siçtikten sonra clean and restart yazan en üstteki butona tıkla.

İşlem tamamlanınca

https://support.amd.com/en-us/download

yukarıdaki adresten ekran kartına uygun en güncel driverı bul, çek ve kur. Probleminin çözülmüş olması lazım.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1665 Toplam Mesaj: 17
ati driver steam sorunu