Çalışan Şeyi Neden Güncelleriz Ki ? Ati Ekran Kartı
-
Merhabalar çalışan ekran kartını belki 40 50 olan fpsim 60 80 olur diye hp nin sitesinde yeni tarihli diye indirip kurdum.Restart yaptım bir de baktık gördük ki cs go açılmıyor. https://support.steampowered.com/kb_article.php?p_faqid=772,
ilgili hatayı almaya başladım.Eski ati sürümlerini indirdim sildim kurdum 10 kere yaptım olmadı.Şimdi ne yapmak gerek bilgisayarı yakayım mı ?
-
Ekran kartı modelini tam olarak buraya yaz birkaç çözümü olabilir.
-
Driverları bazen kökünden kaldırmak gerekebiliyor. Seninde çözümün bu olabilir.
remove ati driver completely
remove driver completely windows 7/windows 8/windows 10
remove ati driver completely windows 7windows 8/windows 10
şeklindeki google aramaları sanırım sıkıntını çözecektir
-
yaptım hocam kökünden silmeyi filan. kaldırıp duvara vuracaktım notebooku en son sakin kafayla düşündüm saçma oldu.
hd 7670 m
pc açılınca catalyst control center host application çalışmayı durdudu diyo.
-
alette iki ekran kartı varsa, intel ekran kartına sağ tıkla aygıt yöneticisinde, kaldır de, "sürücüyle beraber kaldır" ı seç
sonra onun da yenisini indir, önce inteli sonra ati yi kur. belki düzelir
-
nurulmac11 bunu yazdı
alette iki ekran kartı varsa, intel ekran kartına sağ tıkla aygıt yöneticisinde, kaldır de, "sürücüyle beraber kaldır" ı seç
sonra onun da yenisini indir, önce inteli sonra ati yi kur. belki düzelir
olmuyo hocam denedim her bi şeyi olmuyor.
-
Çift güncelleme yapılmış olabilir mi? Kendinde çalışan sürümü yüklediğinden emin misin? İki alt sürümü yüklemeyi denesene.
-
PcK0 bunu yazdı
Çift güncelleme yapılmış olabilir mi? Kendinde çalışan sürümü yüklediğinden emin misin? İki alt sürümü yüklemeyi denesene.
iki altı bırak en altı istiyorum nereden buluruz alet hp g6 2212 et
ati hd7670m
-
Sistemi sıfırdan kurup windows update çalıştırıp sonra gerekli çipset inflerini ve driverları kurmanı öneririm. Onun haricinde Wagnardmobile'ın Display Driver Uninstaller uygulaması ile ekran kartı driverlarını temizleyip manuel kurulum yapabilirsin.
-
rapidhacker550 bunu yazdıPcK0 bunu yazdı
iki altı bırak en altı istiyorum nereden buluruz alet hp g6 2212 et
ati hd7670m
hp softpaq download manager i indirip onun içinden eski sürümü bulmaya çalışsana bi
senin model varsa driverların eski sürümleri de oluyo o programda. yine olmazsa 444 03 07 yi ara (hp nin numarası) onlar eski sürümü bulur, ya da bi şekilde halleder. hp nin telefon desteği çok iyi. sorununu çözmeden kaydı kapatamıyolar
-
Tamam şimdi öncelikle hp nin siteisndeki driverı siktir et.
Öncelikle aşağıdan display driver uninstaller adlı uygulamayı indir:
https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
Programı indiridkten sonra bilgisayarını güvenli modda başlat. Programı çalıştırıp amd/ati yi siçtikten sonra clean and restart yazan en üstteki butona tıkla.
İşlem tamamlanınca
https://support.amd.com/en-us/download
yukarıdaki adresten ekran kartına uygun en güncel driverı bul, çek ve kur. Probleminin çözülmüş olması lazım.