folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çalışmak Mı Guzel Evde Oturmakmı

Çalışmak Mı Guzel Evde Oturmakmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr_black
    mr_black's avatar
    Erkek
    arkadaşlar çalışmakmı guzel evde oturmakmı çoğunluk ne olursa onu yapıcam siizlerin yorumlarını bekliyorum

.*.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    :D hoja nasıl yani evde oturup ne yapacan? çok zengin olsanda çalışmalı insan. bak mesela ben çok çalışıyorum , 3. senem halen 1. sınıftayım :)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
    çalış çalış ... çalışmak eyidiir.. ben akşama kadar çalışıyom(gerci ben masa başı oturuyom amma 12 saat hatta nobetleride sayarsak 24 saat çalıştıgım da oluyo...)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    calisip calisip calisip arada kaytarmak güzeldir

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
    haaaa bi de unutmusum bi de nobetten sonra 2 gun izin var babalar gibi gidip yatıyon.... hele bi de haftasonu nobetiyse 3 gün oooooohh.. yani hem çalış hem canının istediği zaman gidip yat..olmadı izinleri biriktir git 15-20 gün tatil yaappp..(KISKANDINIZ Dİ Mİ?)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    aforizma sen neiş yapıyon valla kıskandım benide alsana işe ne iş verirsen yaparım çalışmak iyidir evde adamın canı sıkılyo

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek

ya şimdi benim kadromdan türkiyede 4 bilemedin 5 tane var... bi falso verirsem  elimizdeki kolaylıktan da olurum ben sana pm atııım işimin adını olur di mi hem reklam da yapmamış olurum.. sizce de bence diiiil mi?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    İmkanın varsa evde otur ama o da bir zaman sonra sıkıyor,çalışmak ayrı bir durum,bir zaman sonra evde oturaydım keşke diye iç geçiriyorsun,velhasıl insan doyumsuz.En iyisi her ikisini de rahatça yapabilecek bir iş bulmak.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

DecaMeroN bunu yazdı:

:D hoja nasıl yani evde oturup ne yapacan? çok zengin olsanda çalışmalı insan. bak mesela ben çok çalışıyorum , 3. senem halen 1. sınıftayım :)

yarıldım beah muhahahahhaa

tabiki calısmak abi evde durup ne yapcan insanın kendi ayakları üstünde durup baskına muhtac olmamısı kendi kendisinin efendisi olmak kadar guzel bişey varmıdır...arkadaşlarınla biyere gittiğinde elinin cebine cok gusel bişeydir hatta oleki calısmak insana oz guven bilem verir..(bence)

NesTo | same shit diffirent asshole
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FISTIK
    FISTIK's avatar
    Dişi

Valla 4 ay evvel çalışıyordum ve çıktım 3 aylık tatilin ardından iyiyim ama çalışmaya alışan için evde oturmak bir yere kadar ne diyeyim.. Sana tek kelime ile anlatayım..

"İşleyen demir pas tutmaz"

Her vazgeçiş, bir kaybediştir..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ders çalışmak kötü...öyle  çalışmak kötü ama pc başında çalışmak kadar güzelli yoq :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 3239 Toplam Mesaj: 16