folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty 4 Oyununun Hilesinin Çalışma Mantığı ?

Call Of Duty 4 Oyununun Hilesinin Çalışma Mantığı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

Selamın aleyküm tüm mürid kardeşlerim,

Şİmdi şöyle bir sorunumuz var, Biz Bu oyunu uzun  zamandır oynayan ve avrupa liginde boy gösteren bir türk klanıyız.

Son zamanlarda okadar çok hile olayları olduki artık bu oyunu çok severek oynamamıza rağmen tadı bu şerefsiz hileciler yüzünden kaçtı.

Bende gittim bu illeti 13 yuroya aldım maksadım bunu alıp antihile programlarına göndermek suretiyle yakalatmaktı.

Ama gördüğüm manzara karşısında şok oldum ortada indirilecek bir program yok , Hile satın alındıktan sonra sadece bir login ve pass veriliyor ve adamların sitesine login olunarak hile aktif oluyor. Bu sayede anti hile programları bunu yakalayamıyor (Antihile programları sadece kendi pcnde bir program oyuna müdahele ederse yakalıyor). Nekadar analiz ettimsede çalışma mantığını çözemedim siteye login olarak nası benim oyunuma müdahele edebiliyor bu şey ?

Bana bu zımbırtının çalışma mantığını çözebilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

xfirem: piskopatix

Saygılar.

Not: Ulan şu siteye üye olmak için ne mailler attım kimse tınlamadı :) Allahın işine bak sorunum olunca üyelik açılmış :)

instagram.com/macrlz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

piskopatix bunu yazdı:
    -----------------------------

Selamın aleyküm tüm mürid kardeşlerim,

Şİmdi şöyle bir sorunumuz var, Biz Bu oyunu uzun  zamandır oynayan ve avrupa liginde boy gösteren bir türk klanıyız.

Son zamanlarda okadar çok hile olayları olduki artık bu oyunu çok severek oynamamıza rağmen tadı bu şerefsiz hileciler yüzünden kaçtı.

Bende gittim bu illeti 13 yuroya aldım maksadım bunu alıp antihile programlarına göndermek suretiyle yakalatmaktı.

Ama gördüğüm manzara karşısında şok oldum ortada indirilecek bir program yok , Hile satın alındıktan sonra sadece bir login ve pass veriliyor ve adamların sitesine login olunarak hile aktif oluyor. Bu sayede anti hile programları bunu yakalayamıyor (Antihile programları sadece kendi pcnde bir program oyuna müdahele ederse yakalıyor). Nekadar analiz ettimsede çalışma mantığını çözemedim siteye login olarak nası benim oyunuma müdahele edebiliyor bu şey ?

Bana bu zımbırtının çalışma mantığını çözebilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

xfirem: piskopatix

Saygılar.

Not: Ulan şu siteye üye olmak için ne mailler attım kimse tınlamadı :) Allahın işine bak sorunum olunca üyelik açılmış :)

activex dosyasi falan yuklendimi siteye uye oldugunda ?

ilk defa duydugum yontem .

sitenin adresini verirmisin ( hile sitesinin ) .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

Login olduktan sora bişey download diyor çıkıyor orda ss çektim bak.  2 saniye sürüyo inmesi sonra login zımbırtısı kapanıyor ve altta oyuna girmeye 45 saniyeniz var diyor site codehook.com hacım. Birde öyle bi sistem yapmışlarki benim login başka pcden kullanılınca account banlanıyor :S

instagram.com/macrlz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bunu programı aldığın yere neden sormuyosun?

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

Hacım ne Punkbuster ne xray ne aequitas yakalıyor bu zıkkımı şahsen kendim hepsini denedim. Ss ler temiz çıkıyor. Birde dikkatimi çeken önemli bir nokta var pbnin eski versiyonu olunca hile uyarı veriyor ve lütfen pb yi güncelleyin yoksa hile çalışmayacaktır diyor. Punkbuster bu işin içindemi acaba diye düşünmedim değil.

Sora sitede şuan kim hangi serverde hangi hileyi açmış diye gösteriyor. Live tracker adlı bölümde. Adamlar Pcmi gözetliyor resmen sanki hile açık olunca.

Birde hile dediğim olaylar şunlar wh, aimbot 30 tane optimizasyon ayarıyla, ölümsüzlük, matrix gibi oyunun gidişatını yavaşlatma, mermi bitmemesi, silah teopmemesi, duman ve flashleri yememek yada görmemek, gelen bombaların yakınlık durumuna göre rekli skalası falan filan akıl almaz birşey. Punkbustere, GGC stream e ve GV stream e mailler atmama rağmen hiçbirinden cevap gelmedi. Bu Oyunu seviyorum hacılar ama bu şerefsizler tadını kaçırıyor heryerdeler ibneler.
    Çalışma mantığını bulursak bir şansımız olabilir.

instagram.com/macrlz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

JohnD bunu yazdı:

bunu programı aldığın yere neden sormuyosun?

He Oldu hacım Sizin programı yakalatacamda çalışma mantığını çözemedim bi anlatıverin derim...

Edit// Hileyi alırken kabul edilen kurallarda şöyle yazıyor:

• Only one account is allowed to be used, per computer
    • Leaking/sharing/renting of an account is not allowed
    • Giving a false reason for requesting a reset of an account is not allowed
    • Attempting to 'memory dump' the contents of a hack is not allowed
    • Selling or giving away an account is not allowed
    • Giving away a hack (i.e. getting a mod/admin to remove it from your account and add it to another) is not allowed
    • Attempting to crack the login client, or modifying how the client works is not allowed
    • Swapping a hack over to Call of Duty 4, Call of Duty: World at War, Call of Duty: Modern Warfare 2 or trading a hack or hacks for an X-ray bypass is not allowed, but swapping between other games is allowed (if the hack you wish to swap to is of equal or lesser price).
    • If you wish to swap your hack, then you must keep the hack you swap to for at least 4 weeks. This is to prevent people from simply swapping back and forth whenever they wish.
    • Only 4 swaps are allowed per account, after the 4th swap has been used, you must purchase the other hack if you wish to use it.

instagram.com/macrlz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

ne kadara satıyolar bunu şimdi ?

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

nickneyime bunu yazdı:

ne kadara satıyolar bunu şimdi ?

Hacım 13 yurodan 50 yuroya kadar özellik eklettikçe çoğalıyorda, Neden sordunki ?

Edit// Abicim inanın 6 euroya gidip orginal key almayan adiler gidip bunu alıyorlar, inanılmaz bir olay :S

instagram.com/macrlz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sscheme
    Sscheme's avatar
    Erkek

Bu oyunu hileci o.çları yüzünden bırakmış birisi olarak söyleyeyim.Genel olarak

Çalışma mantığı basit, diğer hilelerdeki gibi exe'ye enjeksiyon yapıyor. Punkbuster vs'yi de devre dışı bırakmak genellikle kernel mode bir driver yazıp onu kullanıyorlar.

Daha açık ifade edersek, punkbuster memory üzerindeki bazı alanları kontrol etmeye kalkınca, punkbuster a her şey normalmiş gibi gösteriyorlar.

Login den sonra uygulamanın gelmesi ve sonra hemen kaçması ise hileyi sana kaptırmamak için, geliyor memory ye yükleniyor ve işi bitince kaçıyor, eğer bilgisayarına indirdiğin bir şey olsa crackler kafana göre kullanırsın.

Sorunun %100 çözümü olmamakla birlikte oyun firmalarının biraz daha kasmasıyla azaltılabilir. Sonuçta bu hileyi dump edip, analiz edip, ne bok yediğini çıkartıp raporlamak benim işim değil. Firmaların ilgili departmanlarının -eğer varsa- işi.

Bütün mesajlarım ve konularım BSD Lisansı"yla lisanslanmıştır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    999Epineprin
    999Epineprin's avatar
    Erkek

cs deki cfg türü bişey olabilir oyunun içine cfg atıp aktif hâle gelmiş olabilir.

Karpuzu kabuğuyla,avradı donuyla..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

Sscheme bunu yazdı:

Bu oyunu hileci o.çları yüzünden bırakmış birisi olarak söyleyeyim.Genel olarak

Çalışma mantığı basit, diğer hilelerdeki gibi exe'ye enjeksiyon yapıyor. Punkbuster vs'yi de devre dışı bırakmak genellikle kernel mode bir driver yazıp onu kullanıyorlar.

Daha açık ifade edersek, punkbuster memory üzerindeki bazı alanları kontrol etmeye kalkınca, punkbuster a her şey normalmiş gibi gösteriyorlar.

Login den sonra uygulamanın gelmesi ve sonra hemen kaçması ise hileyi sana kaptırmamak için, geliyor memory ye yükleniyor ve işi bitince kaçıyor, eğer bilgisayarına indirdiğin bir şey olsa crackler kafana göre kullanırsın.

Sorunun %100 çözümü olmamakla birlikte oyun firmalarının biraz daha kasmasıyla azaltılabilir. Sonuçta bu hileyi dump edip, analiz edip, ne bok yediğini çıkartıp raporlamak benim işim değil. Firmaların ilgili departmanlarının -eğer varsa- işi.

Nasıl analiz ederiz bu zımbırtıyı ?

Vardır illa bunun üstesinden gelecek müridler, asıl çalışan zımbırtıyı bi çıkarabilsem hemen devre dışı bıraktıracam ggc ye bidaha yazsın şerefsizler hileyi en azından ozamana kadar rahat oluruz.
    Kedi fare gibi amk. Sonu yok gibi. Bide bunların sattığı hile 2006 dan beri piyasadaymış ya 2006 dan beri ne yapıyo PB. Pb forumlarında kendiniz hile denemeyin bu bizim işimiz yazıyor... Yapmıyolar :S

instagram.com/macrlz
Toplam Hit: 3852 Toplam Mesaj: 17