Call Of Duty: Black Ops 2 | 2012 | RUS | Retail | Pc Game
-
http://turbobit.net/coemvpipjwe9/Karadagin.Boz.Yilani.2012.Rusca.Disk1.APPaLLoSA.iso.html
http://turbobit.net/46bm5fmv9tfw/Karadagin.Boz.Yilani.2012.Rusca.Disk2.APPaLLoSA.iso.html
Linkleri Sildi turbo hemen tekrar up ettim buradan.
-
PS3 versiyonu 18 gb. Sevmedim kendilerini. Olan zamanıma oldu o kadar indirdik.
-
başka bi konu açmak istemedim ama ingilizce torrent de çıkmıştır skidrowcrack.com da ilk post dur, ustam istersen linklere bunuda ekleyebilirsin konu sana ait.. ayrıca orda rapidshare linkinden arka arkaya indirebilirsiniz torrentden daha hızlı oluyo idm ile ben öle yaptım
EdepsizPenguen tarafından 12/Kas/12 15:18 tarihinde düzenlenmiştir -
EdepsizPenguen bunu yazdı
başka bi konu açmak istemedim ama ingilizce torrent de çıkmıştır skidrowcrack.com da ilk post dur, ustam istersen linklere bunuda ekleyebilirsin konu sana ait.. ayrıca orda rapidshare linkinden arka arkaya indirebilirsiniz torrentden daha hızlı oluyo idm ile ben öle yaptım
-
harika olacak herhalde :)
-
oyunun grafikleri GTA 3 !!!
oyun gelecekte geçiyor bize halo'yu COD diye yutturacaklar :p
mümkünse treyarch oyun yapmasın bence sadece dağıtımla uğraşsın
yapacağınız oyunu zkym ben gidiyorum...
-
Call of duty'de sevmediğim bazı yanlar var.
Mesela grafikler. Crysis 1de cryengine 1 kullanıldı
crysis 2de cryengine 2
crysis 3 yapılıyor cryengine 3 ile yapılıyor. Youtubedan trailer'ı izleyin cod oynamaya tövbe ettirir nerdeyse.
Battlefield'da grafik bakımından codun eline çok güzel vermişti. Ayrıca codda sevmediğim bir diğer yan kontroller. Oyunda olduğunuzu hissettiriyor. Adamı yönlendirmeniz counter 1.5 gibi. Ama battlefield'da adamın ağırlığının mouse'u çevirirken hissediyorsunuz. Counter gibi değil. Oynamak daha zor. Cod'da zorlaştırınca sadece canın azalıyo. Oynanışada el atmaları lazım.
-
zamundaya düşmüş sömürün :D
-
zikimi sağa sola savurup videoya çeksem bu ziktiğimin oyunundan daha güzel bişey çıkar ortaya
-
HanDSomE bunu yazdı
zamundaya düşmüş sömürün :D
İngilizce versiyonu mu ?