Çamaşır Makinesi Arızası
-
Merhaba arkadaşlar çamaşır makinesinin programını ayarlıyorum sonra başlata basıyorum 10 15 sn sonra başlaması gerekirken başlat düğmesi yanıp sönüyor ve başlamıyor. Çamaşır makinelerinden anlayan arkadaş yardımcı olursanız sevinirim. Çamaşırlar içinde kaldı biraz yıkadı sonra durdu dahada çalışmıyor :)
-
beyninde sorun olabilir kapağı iyice otutturmuyo olabilirsin vanaları bi kontrol et hangi marka kullanuyorsun hocam
-
Markası Vestel W M K 800 T valla hocam hiç birşey yoktu birden bire oldu
-
voltaj probleminede benziyor..
-
bendede benzer sorun olmuştu. elektirk geliyor, başlat diyorum ve ışık yanıyor ama makina su alıp çalışmaya başlamıyordu. tamirci çağırdım kapağı ve kapağın oturduğu aksam değişecek dedi. kapak ve yuvası ile biraz uğraştı makina geçici olarak çalıştı. veya beyinde sorun olabilir. edit: su az geliyor ise ondan da olabilir.
-
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------
voltaj probleminede benziyor..
-----------------------------Valla hocam suyu kısmıştık vanadan 1 2 gün önce kombi bozulmuştu çok basınçlı su geliyor diye. Her neyse kombiyi tamir ettirdik vanadan suyu kısın dediler kıstık biraz. Biraz öncede açtım suyu arkadaş vanalara bak deyince ama şuan hala aynı
-
balik_ bunu yazdı:
bendede benzer sorun olmuştu. elektirk geliyor, başlat diyorum ve ışık yanıyor ama makina su alıp çalışmaya başlamıyordu. tamirci çağırdım kapağı ve kapağın oturduğu aksam değişecek dedi. kapak ve yuvası ile biraz uğraştı makina geçici olarak çalıştı. veya beyinde sorun olabilir. edit: su az geliyor ise ondan da olabilir.
-----------------------------Ne kadar bir ücret aldılar değiştirmeye
-
hele bi atık su haznesini temizle öyle bi dene bakalım ondanda olabılıyo
-
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------Tamam deniyorum şimdi bakalım
-
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------İşe yaramadı gerçi makinenin içinde su var onları boşaltamadım çok hızlı geliyor.
-
yaww gzlımm hackerların bılgısayar uzmanlarının grafıkcılerın tahribatıı sımdııı adamın camasır makınesı ıcın ugrasıyor nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o eski tahribattt herkeze kefil olunursa böyle olur!!