Camfrog Sönmez Dayı [ Hack Dersleri ]
-
-
yukari
-
auhahauhau seviyorum bu adamı :D
-
Eruhluyu madara edişini unutamıyom :D fako vardı bide puhahhaha :D
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Eruhluyu madara edişini unutamıyom :D fako vardı bide puhahhaha :D
-----------------------------Paspasçı fako :D
-
abiler 2:15 le 2:24 arasını mutlaka dinelyin
modemi götürüyor mq
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Eruhluyu madara edişini unutamıyom :D fako vardı bide puhahhaha :D
-----------------------------pahahaha :D tek elle yazıyordu tırro bide bi eleman vardı kaçtane kardeşin var diyordu 5 kız 2 erkek gibi bir çevap veriyordu :D 2 erkeği kenara alayım :D 5 kızı :D xxxxxx :D:D:D ne gülerdik be
-
gaciler geldi mi kibarlaşmıyo mu öldürüyo bu dayı beni :D sonra tam gaz devam :D
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
-----------------------------pahahaha :D tek elle yazıyordu tırro bide bi eleman vardı kaçtane kardeşin var diyordu 5 kız 2 erkek gibi bir çevap veriyordu :D 2 erkeği kenara alayım :D 5 kızı :D xxxxxx :D:D:D ne gülerdik be
-----------------------------KEKE keke :D:D Xxx klass :D
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
-----------------------------KEKE keke :D:D Xxx klass :D
-----------------------------aynen oydu :D acayip makara yapıyordu ya :D hoş geldin keke :D sonra ortama alıştırıp fena sövüyordu :D hahaha
-
gülmekten yere yattım :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD karnım arıdı ya