folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Camilerin Sesleri Bu Kadar Neden Yüksek ?

Camilerin Sesleri Bu Kadar Neden Yüksek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

konuyu baska yere cekmeyin, adam ezan okunmasin, sussun demiyor,

sesi cok yuksek diyor

bana gore rahatsizligin sebebi imamlarin usulunde okumamasindan kaynaklanmakta.

nasil guzel kuran okuma dersleri veriliyor imamlarada guzel ezan okuma dersleri verilsin

under ses yüksek kime göre yüksek? uzakta dinleyene göre normal yada az dibindekine göre yüksek?

:)  mesela adam 500-600 mt den duymuyorum diyebilirken caminin dibindeki ses yüksek diyebiliyor

yüksek kime göre yüksek? :))) ne adamsınız ya

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

underzero bunu yazdı:

sesi cok yuksek diyor

nasil guzel kuran okuma dersleri veriliyor imamlarada guzel ezan okuma dersleri verilsin

under ses yüksek kime göre yüksek? uzakta dinleyene göre normal yada az dibindekine göre yüksek?

:)  mesela adam 500-600 mt den duymuyorum diyebilirken caminin dibindeki ses yüksek diyebiliyor

sen nerde yaşıyosun alper agam bir camiye 500 600 mt uzak olmak imkansız :) çünkü (en azından bzim burda) en fazla 100 150 metre var aralarında

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    herşeyin bi adabı usulü var ama şimdiki hocaların çoğu bundan yoksun birde canım ezanı okuyamıyolar doğru dürüst ona canım sıkılıyo sanki türkü söylüyo şerefsiz.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

burda da irenç okuyolar ,adamı rahatsız edyo

sesi güzel ve işi bilen biri okusa harika olur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

underzero bunu yazdı:

sesi cok yuksek diyor

sen nerde yaşıyosun alper agam bir camiye 500 600 mt uzak olmak imkansız :) çünkü (en azından bzim burda) en fazla 100 150 metre var aralarında

manisa/sarıgöl :) beklerim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThundeR
    ThundeR's avatar
    Erkek

Ruhumun senden, İlâhî, şudur ancak emeli:
    Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.
    Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli-
    Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.

Mehmet Akif ERSOY

--

çalsın be hocam, yapmayı düşünüpte ertelediklerimiz aklımıza geliyor işte..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

bnce yüksek deil ayrıca 4-5 yıldan beri diyosun  önceden yüksek deilmiydi ? bizim burda aşağı yukarı 100 mtre fln var camiye bazen duymadığım oluyo. zaten evde müzik dinlerken,tv izlerken coğumuz farketmiyoruz ezan okunduğunu. bursa da merkezden okunduğu için imamın seside güzel. ezanı dinlemek cok güzel birşey insanı rahatlıyor hele bide sabah ezanıysa tamam genellikle uyuyoruz coğumuz sabah namazında ama bazen uyanınca insanın dinlemeden yatası gelmiyor.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.secretspy.net/flashs/Onur_Kek-Imam_vs_Sayko_Kemal.htm

:)))

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Ulan kimsede din kalmadımı! Ne demek ezan rahatsız ediyor! Ezan bir insanı neden rahatsız eder? Namaz kılmayacağı için, ezan okunmasının bir anlamı olmayacağı için! Bu ülkede ezan sesleri ne zaman diner, bu ülke o zaman yok olur! Bunun için uğraşanların ekleğine yağ sürüyosunuz! Ulan sizin gibi bir neslimiz yetişiyorya yazıklar olsun! Ezan sesinden bile rahatsız oluyorsunuz!

Ezanın sesi önemli değil, sizde bu istek olduktan sonra her türlü ezandan rahatsız oluyorsunuz!

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrihak
    emrihak's avatar
    Erkek

FAYDALI bunu yazdı:

Ulan kimsede din kalmadımı! Ne demek ezan rahatsız ediyor! Ezan bir insanı neden rahatsız eder? Namaz kılmayacağı için, ezan okunmasının bir anlamı olmayacağı için! Bu ülkede ezan sesleri ne zaman diner, bu ülke o zaman yok olur! Bunun için uğraşanların ekleğine yağ sürüyosunuz! Ulan sizin gibi bir neslimiz yetişiyorya yazıklar olsun! Ezan sesinden bile rahatsız oluyorsunuz!

Ezanın sesi önemli değil, sizde bu istek olduktan sonra her türlü ezandan rahatsız oluyorsunuz!

Arkadaşim sana aynen katiliyorum ve ezan sesinden rahatsiz olan arkadaşlarada şaşırıyorum hakkaten ne hallere geldik ya..

Ezlanlar hiç dinmesin..

Toplam Hit: 9089 Toplam Mesaj: 75