Can Sıkıntısına Ne Yapılabilir ? :)
-
valla durumum aynı :D sabahtan akşama kadar pc başında oturuyorum dükkanda o da yetmez gibi akşam gelince bir daaa oturuyorum :D günde 12 saati geçiyor PC ile ilişkim xD ama ben çözümü buldum günlük bir film indirip izliyorum güzel gidiyor net sınırsız olunca tadından yenmiyor walla
-
eselcuker bunu yazdı:
-----------------------------
valla durumum aynı :D sabahtan akşama kadar pc başında oturuyorum dükkanda o da yetmez gibi akşam gelince bir daaa oturuyorum :D günde 12 saati geçiyor PC ile ilişkim xD ama ben çözümü buldum günlük bir film indirip izliyorum güzel gidiyor net sınırsız olunca tadından yenmiyor walla
darısı bize netin sınırsız olması xD -
yesmanı seyret hocam sonra bir benzinciye git güzel bir hatun düşmesini bekle:P
-
her hangi bir kahveye gir , birinin yanına otur sıkıntın gider :)
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------parmak seç :D
-----------------------------ban gelir belkim ama :D bence de :D
-
çalı$tığın firmanın müdür odasına git çiçekleri sula :ft
susuz kalmı$lardır :ft besle ye$ert onları :ft
-
SpoofU bunu yazdı:
Eğer sıkılmıyorsan bol bol oku birşeyler öğren.
-----------------------------Gercektende insanin sikintili donemlerinde (adeti kastetmiyorum) kendini bilgiye vermesi veremli sonuclar dogurur.
-
sen sıkılacak zaman buylosun ben onu da bulamıyorum :|
-
Gokalp bunu yazdı:
Disler gicirtabilinir, yuz yumruklanabilir, kagitlara yazilar, cizimler yapilabilir, sovulebilir, disari cikilabilir, sokakta ki tanimadigin bir bayana pandik atabilirsin, adam dovebilirsin, laf atabilirsin, gezinebilirsin kendince, kitap okuyabilirsin, istimna yapabilirsin, dus alabilirsin, uyuyabilirsin (tavsiye etmem), yemek yiyebilirsin, gundelik ne yapiyorsan bunu degistirebilirsin.
-----------------------------hocam tanımadığı bayan ve pandik kelimesini aynı satırlara nasıl yakıştırdın :| ilginç.. espiri bile olsa.. bu tip vakalarla her karşılaştığım yerde gayet sakin olmama karşın küçükte olsa bi linç girişimim olmuştur.. laflara dikkat hocam pls.. bu sayfaları sadece 20330 üye okumuyo :| hepsini geçtim onun tanımadığı senin tanıdığın olabilir..
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------parmak seç :D
-----------------------------aynen katılıyorum dai :D