Canon Eos 350D ?
-
Bu makina hakkindaki fikirleriniz nedir ?
-
EOS 550 almayı düşünüyorum bende hoca , tam anlamıyla fiyat / performans ama ezici bir makine :) 1 hafta tüm oyorumları okudum 1 tane kötü yoktu :=
-
hocam hala var mıdır bilmiyorum ben 2 hafta önce canon 550d almaya gittiğimde 500d var mı diye sormuştum piyasada yok artık demişlerdi olsaydı 500d alıcaktım 550d ile arasında video farkı var... Bence model olarak bütçe varsa diğer modellere bakabilirsin...
-
semih 400d al kanka . bizim tosun aldı canon 400d şaheserler çıkartıyor makinadan ....
-
sanırım canonun ilk dslr makinası bütçen uygunsa nikon d70 bakmanı tavsiye ederim yada daha yeni modellere yönelmelisin 550d gibi şu anda fiyat performans yönünden iyi bir cihaz.
-
350d kullandım gerçi kit lensi ile kullandım yani biz amatörler için yeterde artar diyordumda beni hiç tatmin etmedi lcd ekranı kıç kadar bence 550d den aşağısı gövdede almayı düşünmezdim. Ha ama lens herşeyden önemlidir 550 d yi sikimdirik bir lensle kullanırsan 350d kadar da verim alamayabilirsinm.
-
Cengo kaca aldi tosun
-
750 tl , ikinci el temiz shutter sayısı 5000 canon eos 400d aldı
-
Ben taksitle alabilirim ancak pesin para veremem
-
Ben fotoğraf çekmiyorum fotoğrafçıda çalışıyorum ama Canon'dan çok Nikon'u tercih ediyorlar sanırım. =|
-
panasonic lumix dmc fz7 var elimde çok temiz.. satılık uygun fiyat veren olrsa satıp canon 550d almayı düşünüyorum.