Canon Mu Samsung Mu?
-
Citizen bunu yazdı
Canon sadece fotoğraf makinası yapsın abi.Yazıcılarına falan bulaşmayın.64 bit desteği yok.Elli tane driver denedim.Türkiye destekleri berbat.
sorunsuz bi şekilde kullanıyorum canon yazıcı :)
fotograf makinem var canon 500d dslr makine. 10 defa düşürdüm hor kullandım ama banamısın demiyor. Fotograf ve video cekiminde dslr segmentine kadar canon ezer hocalar.
-
samsungun foto makinelerine bulaşmayın arkadaşlar.
200 tl fiyat aralığında casio, canon, olympus makineler iyidir.
-
samsung bütün ürünlerinde fazla özellik barındırıyor olmasına karşın ürünleri çok dandik ve kalitesiz
adam android sistemli makine yapıyor ama foto kalitesi berbat
canon ve nikon dan şaşma.. tabi o fiyata bütün aletler dandik olur bence
-
-
Citizen bunu yazdı
Canon sadece fotoğraf makinası yapsın abi.Yazıcılarına falan bulaşmayın.64 bit desteği yok.Elli tane driver denedim.Türkiye destekleri berbat.
Hocam valla ben de sorunsuz kullanıyorum. Hem EOS600D fotoğraf makinesi var hem de MG5250 (WI-FI özellikli) Inkjet yazıcısı var. Gerek kullanımı olsun gerek ekonomisi gerek özellikleri gerekse Türkçe desteği olsun hiçbir sorun yaşamadım. Bundan sonra da alırsam yine Canon alırım.
-
Canon S110 aldım geçen ay.
Fiyat aralığına biraz tuzlu gelebilir ama
Telefonda, Televizyonda Samsung alınır, diğerleri için daha değil...
-
Vatanda kampanya varmış atla üstüne şunun :D
-
Beyler hazır konu açılmışken ben de sorayım. Bana da aşağı yukar böyle makina lazım.
Tek önemsediğim özellik "beklemeden art arta çekim yapabilsin".
Fotoğraftan ve fotoğrafçılıktan pek anlamam, alacağım makinanın böyle bir özelliği olup olmadığını nasıl anlarım.
Bir de bu kullanılan hafıza kartlarının yüksek hızlı olanları falan var, doğrudan bu da etkiler mi beklemeden çekim yapma süresini???
+ Genel bilgi olarak alırken bir fotoğraf makinasında hangi özelliklerinin olması faydalı olur kısaca bilgi verecek bir arkadaş varsa faydalanırız.
-
canon derim
-
Yok mu fotoğrafçılıktan anlayan?
Bir iki kelam etsin dinleyelim.